2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar şuan 7 haftalık gebeyim.5. haftalarda bir günde olsa lekelenmem oldu ve ilaclari degistirerek ve yapilan igneyle neyseki 1 gün sürdü.Şuan ise sarımsı az az akintim var cok yok ama sasirdim sizde de olan var mi acaba.Endiselenmeli miyim bilmiyorum?

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

sarımsı depil ama benim de çok akıntım oluyo su gibi ıslak sürekli kaç kez kanamam oluyor diye tuvalete gidiyorum. ama transferden beri böyle fitil mi yapıyor bilmiyorum.

sarımsı depil ama benim de çok akıntım oluyo su gibi ıslak sürekli kaç kez kanamam oluyor diye tuvalete gidiyorum. ama transferden beri böyle fitil mi yapıyor bilmiyorum.
Ay benimde öyle oluyor. Bazen oluyor ki pantolonumun ağa kısmı ıslanıyor. Allahtan baden kapatan şeyler giyiyorum belli olmuyor

Amin canım inşallah bizim buralarda alıyorlar muayeneye eşleri, git tabi esin de görsün

Sarımsı akıntı enfeksiyon olabilir canım, ph değiştiği için ve fitil kullanımında enfeksiyon görülebiliyor.. doktorunla görüş birşeyler önerebilir sana

Rica ederim canım ama kıskanılır ya benim eşim de duyduğunda baya duygulandı. İnşallah sağlıkla büyürler canım

Eşi neden almıyorlar canım?

Amin canım inşallah bizim buralarda alıyorlar muayeneye eşleri, git tabi esin de görsün
Yok almoyormuş bızım hastane doktorumuz ıyı başarılı ama bıraz suratsız aırdum eşımde duysaydı dıye bıdahakı sefere telefona çekersın dedı ben buralardan bıyer bulur gıderım eşımle zaten beklemem ıkadar

Rica ederim canım ama kıskanılır ya benim eşim de duyduğunda baya duygulandı. İnşallah sağlıkla büyürler canım
Aynen ya benımkı duymadı ama benım aglamama üzüldü korktu çok sonradan da nasıldıkı gördün dımı dıye dedım bak ultrason foto dıyorum 4tane var burda 4mu oldu dıyordudedım he he çoğalıyorlar dedım bızım 3tane daha var embrıomuz hayırlısı ıle doğsalar bunlar onlarıda yapalım dıyordedım sen doğur onlarıdaay komedı bu erkekler 45yaşında adam 5yaşında çocuk gıbı oldu

Kızlar selam nasılsınız ben ohss geçiren anne adayı bugün çok şükür kalp atışını gördük ve duyduk doktor bir sıkıntı yok dedi ama kesenin içinde ip askısı gibi uzanan böyle bir şey gördük olabilir yapısaldır takip edeceğiz dedi herhangi bir şey yok dedi korkacak ama ben yine de sormak istediğin var mı böyle bir şey yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…