Maşallah çok iyi olmuş. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız da bunları da unutur giderizAyy nasıl zorlamışkesinlikle doktor önemli, ben işlemden sonra ameliyat olduğumu bile anlamadım öyle rahat iyilesmistim, peşine sonraki adette transfer oldu zaten bizim
Ben hep prolutex kullanıyorum günde tek doz çok konforlu bir iğne aslında hiç yakmaz hiç şişmez. Sizde neden öyle oldu anlamadımKızlar doktorum prolutexe geçti iğnede bu daha iyi dedi ama fena yakıyor bu iğne progestan hiç bişeymis vallahi sabah tek doz yapıyorum ama hala ağrısı varAllah'ım bu yolda emek veren herkesin kucağını boş bırakmasın er geç evlatlarımıza kavuşalim.
Çok şukur duydum canım ay ne kadar guzel bı ses o allahım ya maşallah kurban olayım o sese ağla ağla herkesı korkuttum eşım duyamadı ama almadı doktor bı dahakıne telıne çekersın dedı 2hafta sonra gel dedı bıraz lekelenme oldu dedı kesenın altında kanama alanı var bıraz hep yatıcaksın kalkma dedı rabbım herkese ılk once sana nasıp etsın o gumbur gumbur sesı duymayı ınşallahhhh bıkaç test verdıler yaptık bırazınıda saglık ocagı yapar dedı çok pahalıymış tahlıllerBugün duyarsın hayırlısıyla kalp atışlarını veya görürsün
Valla anlamadım ki yaptığım yer yandı baya yaparken yaktı yani sonrasında ağrısı devam etti.Ben hep prolutex kullanıyorum günde tek doz çok konforlu bir iğne aslında hiç yakmaz hiç şişmez. Sizde neden öyle oldu anlamadım
Maşallah cnm ne güzel. Transferin ne zamandıArkadaşlar 2 hafta sonunda keseyi gördük çok şükür , 6+5 dediler bana bugün , kalp atışını da dinledik daha küçük de olsa duyuldubayram sonrası tekrar çağırdılar
Gözün aydın canım. Bende ilk duyduğumda güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım. Beni büyüledi o minik kalbin sesiÇok şukur duydum canım ay ne kadar guzel bı ses o allahım ya maşallah kurban olayım o sese ağla ağla herkesı korkuttum eşım duyamadı ama almadı doktor bı dahakıne telıne çekersın dedı 2hafta sonra gel dedı bıraz lekelenme oldu dedı kesenın altında kanama alanı var bıraz hep yatıcaksın kalkma dedı rabbım herkese ılk once sana nasıp etsın o gumbur gumbur sesı duymayı ınşallahhhh bıkaç test verdıler yaptık bırazınıda saglık ocagı yapar dedı çok pahalıymış tahlıller
MaşallahArkadaşlar 2 hafta sonunda keseyi gördük çok şükür , 6+5 dediler bana bugün , kalp atışını da dinledik daha küçük de olsa duyuldubayram sonrası tekrar çağırdılar
Canım bende günde iki ampul yapıyorum. İğneler göbeğimde hemen dağılmıyor göbeğimin her yeri bu yüzden şiş şiş. Bu iğne o şiş yerlere denk gelirse yakıyor. Ama denk gelmeyen yerlerde rahat yapılıyor yakmıyor. Ertesi güne kadar ağrısı devam ediyor ama dokununca ağrı hissediyorum.Valla anlamadım ki yaptığım yer yandı baya yaparken yaktı yani sonrasında ağrısı devam etti.
1 haftadan sonra düzelir ilk bir kaç gün şiş gibi olabilir belki. Ama progestan aşırı ağır bu çok rahat zamanla anlarsınızValla anlamadım ki yaptığım yer yandı baya yaparken yaktı yani sonrasında ağrısı devam etti.
Çok güzel kuzum, yat dinlen geçer kanama alanı, güzel bir gebelik dönemi olur inşallahÇok şukur duydum canım ay ne kadar guzel bı ses o allahım ya maşallah kurban olayım o sese ağla ağla herkesı korkuttum eşım duyamadı ama almadı doktor bı dahakıne telıne çekersın dedı 2hafta sonra gel dedı bıraz lekelenme oldu dedı kesenın altında kanama alanı var bıraz hep yatıcaksın kalkma dedı rabbım herkese ılk once sana nasıp etsın o gumbur gumbur sesı duymayı ınşallahhhh bıkaç test verdıler yaptık bırazınıda saglık ocagı yapar dedı çok pahalıymış tahlıller
Yaa kuzum çok sevindim..bugün güzel haberler alıyoruzArkadaşlar 2 hafta sonunda keseyi gördük çok şükür , 6+5 dediler bana bugün , kalp atışını da dinledik daha küçük de olsa duyuldubayram sonrası tekrar çağırdılar
Çok sevindim canım çok güzelKeseyi gördük bugün çok şükür 5+5 dediler. Bayram sonrasına kalp atışıymışinşallah o da nasip olur.
25 mayistiArkadaşlar 2 hafta sonunda keseyi gördük çok şükür , 6+5 dediler bana bugün , kalp atışını da dinledik daha küçük de olsa duyuldubayram sonrası tekrar çağırdılar
Yaa seninki 2 gün önde benimkindenArkadaşlar 2 hafta sonunda keseyi gördük çok şükür , 6+5 dediler bana bugün , kalp atışını da dinledik daha küçük de olsa duyuldubayram sonrası tekrar çağırdılar
Ay inşallah canım.1 haftadan sonra düzelir ilk bir kaç gün şiş gibi olabilir belki. Ama progestan aşırı ağır bu çok rahat zamanla anlarsınız
Çok sagol canım valla çok guzel hayatımda duydugum en guzel ses ya boyle bışey olamaz allahım çok guzel eşım kıskanıyorGözün aydın canım. Bende ilk duyduğumda güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım. Beni büyüledi o minik kalbin sesiRabbim sağlıkla büyütsün canım ikizlerini ikiz gebelik zaten daha zor oluyormuş o yüzden çoğu kişi yatarak geçiriyor. Aman dikkat et kendine sende. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Inşallah canım sagol amın ınşallah rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bızlerde saglıcakla alalım kucagımıza ınşallahÇok güzel kuzum, yat dinlen geçer kanama alanı, güzel bir gebelik dönemi olur inşallahinşallah bir gün biz de duyarız
evet garanti olsun ben de öyle düşünüyorum. o kadar emek, zahmet, umutlar hepsi ufak bir şey yüzünden giderse diye insan korkuyor. keşke dememek içinBenim kanamamda yok Allah'a şükür doktor normal hayatına dönebilirsin artık dedi ama ilacı başlamak çok kolay kesmek zor eğer kanaman olursa keşke birakmasaydik deriz pişman olmamak adına bir süre daha garanti olsun dedi yurt dışında bu ilaçları çoğu yerde hiç vermiyorlar bile dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?