2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben hep prolutex kullanıyorum günde tek doz çok konforlu bir iğne aslında hiç yakmaz hiç şişmez. Sizde neden öyle oldu anlamadım

Bugün duyarsın hayırlısıyla kalp atışlarını veya görürsün
Çok şukur duydum canım ay ne kadar guzel bı ses o allahım ya maşallah kurban olayım o sese ağla ağla herkesı korkuttum eşım duyamadı ama almadı doktor bı dahakıne telıne çekersın dedı 2hafta sonra gel dedı bıraz lekelenme oldu dedı kesenın altında kanama alanı var bıraz hep yatıcaksın kalkma dedı rabbım herkese ılk once sana nasıp etsın o gumbur gumbur sesı duymayı ınşallahhhh bıkaç test verdıler yaptık bırazınıda saglık ocagı yapar dedı çok pahalıymış tahlıller

Gözün aydın canım. Bende ilk duyduğumda güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım. Beni büyüledi o minik kalbin sesi Rabbim sağlıkla büyütsün canım ikizlerini ikiz gebelik zaten daha zor oluyormuş o yüzden çoğu kişi yatarak geçiriyor. Aman dikkat et kendine sende. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Valla anlamadım ki yaptığım yer yandı baya yaparken yaktı yani sonrasında ağrısı devam etti.
Canım bende günde iki ampul yapıyorum. İğneler göbeğimde hemen dağılmıyor göbeğimin her yeri bu yüzden şiş şiş. Bu iğne o şiş yerlere denk gelirse yakıyor. Ama denk gelmeyen yerlerde rahat yapılıyor yakmıyor. Ertesi güne kadar ağrısı devam ediyor ama dokununca ağrı hissediyorum.

Çok güzel kuzum, yat dinlen geçer kanama alanı, güzel bir gebelik dönemi olur inşallah inşallah bir gün biz de duyarız

Arkadaşlar 2 hafta sonunda keseyi gördük çok şükür , 6+5 dediler bana bugün , kalp atışını da dinledik daha küçük de olsa duyuldu bayram sonrası tekrar çağırdılar
Yaa kuzum çok sevindim..bugün güzel haberler alıyoruz güzel bir gebelik dönemi olur inşallah

Çok sagol canım valla çok guzel hayatımda duydugum en guzel ses ya boyle bışey olamaz allahım çok guzel eşım kıskanıyor5temmuzda gıdecez vıdeo ya çekersın dedı eşlerı almıyorlar ama ozamana kadar dayanamam gıderım başka ozele eşımle beraber rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınşallah

evet garanti olsun ben de öyle düşünüyorum. o kadar emek, zahmet, umutlar hepsi ufak bir şey yüzünden giderse diye insan korkuyor. keşke dememek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…