Amin canım inşallahÇokkk sağol canım benim şişli Memorial hastanesine taşımayı düşünüyoruz bakalım. Ayy canım ya burda hepimize destek oldun yol göstersin sevincimize de üzüntümüze de ortak oldun. Benim olmadı sen üzüntümü paylaştın keşke senin olsaydı da biz sevincini paylaşsaydıkama ben inanıyorum Allah'ım bizim kucağımızı boş bırakmayacak sen çokkkk güçlüsün bu yolda birlikte güçlü adımlarla devam edelim inşallah
Çok sevindim canım benim, inşallah sağlıcakla kucağına da alacaksın bebişiniKızlar doktordan çıktım şimdi vajinal bakmadı artık görünür dedi ben tabi kalp atışını duyunca sevinçten güldümbebek kayboldu hemen tekrar baktı boyu kesesi kalp atışı gayet güzel dedi bana çok kısa dinletti zaten ilaçlara devam dedi progestan iğne yerine prolutex yazdı ayni doz 10. Haftaya kadar kullanalım bakalım dedi.
Hoş geldin canım, inşallah olumlu sonuç alır pozitifi görürsün. Ben transfer günü sayılmıyor diye biliyorum.Merhaba bende yeni katıldım aranıza. 15 haziran da 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer günü sayılıyor mu sayılmıyor mu kafam çok karıştı hemşireye sordum sayılıyor bugün 5. Günün dedi. Ama emin olamadım.. günler geçmek bilmiyorbu arada bu ikinci transferim. İlk transferimde de 3. Gün taze transferdi, çift embriyo teansfer edildi bir tanesi tutundu bana ve oğlum oldu :) darısı inşallah hepinizin başına şimdi ikinci transfermin sonucu için gün sayıyorum
İnşallah canım idrar kültürü verdim şimdi 3 güne ancak çıkar dediler. Hafif yanmalar hala gecmedi inşaallah üreme yoktur umumi tuvaletlere girerken sprey sıkıp giriyorum ben anlamadim sakınan göze çöp batiyor sanırımÇok sevindim canım benim, inşallah sağlıcakla kucağına da alacaksın bebişinihastalığın da çabuk geçer zorlamaz seni inşallah
Amin canım inşallah bize de nasip olurMerhaba bende yeni katıldım aranıza. 15 haziran da 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer günü sayılıyor mu sayılmıyor mu kafam çok karıştı hemşireye sordum sayılıyor bugün 5. Günün dedi. Ama emin olamadım.. günler geçmek bilmiyorbu arada bu ikinci transferim. İlk transferimde de 3. Gün taze transferdi, çift embriyo teansfer edildi bir tanesi tutundu bana ve oğlum oldu :) darısı inşallah hepinizin başına şimdi ikinci transfermin sonucu için gün sayıyorum
Evet kuzum biraz öyle oluyor biraz da gebelikte ph değişince enfeksiyona yatkınlık artıyor ama mecburen dikkat edicenİnşallah canım idrar kültürü verdim şimdi 3 güne ancak çıkar dediler. Hafif yanmalar hala gecmedi inşaallah üreme yoktur umumi tuvaletlere girerken sprey sıkıp giriyorum ben anlamadim sakınan göze çöp batiyor sanırım
O kadar çok dikkat ediyorum ki şu fitil bırakalım dedim yok dedi günde 1 defaya düşürdü sadece. Sağa salim 12. Haftaya gelelimde tek razıyız artıkEvet kuzum biraz öyle oluyor biraz da gebelikte ph değişince enfeksiyona yatkınlık artıyor ama mecburen dikkat edicen
Hayırlısıyla o da olacak inşallahO kadar çok dikkat ediyorum ki şu fitil bırakalım dedim yok dedi günde 1 defaya düşürdü sadece. Sağa salim 12. Haftaya gelelimde tek razıyız artık
Ayyy arabayla götürmek zor mu olur ki sallar falanMerhaba götüreceğın hastane tank verıyor sıze mühürlü ısım yazılı sonra onunla öbür hastaneden alıyorsunuz eşınızle bırlıkte ımzalar lazm ıkınızınde sonra ama dik tutarak goturmenız lazm devrılmemesı lazm demışlerdı bıze hassas işler
Aklıma takılmıştı biz de bu şekilde yapalım bakalım umut nerdeyse oraya koşuyoruz yaYakın zamanda taşıdık. Yeni kliniğimize gittik diğer klinikle yazışmaları yaptılar bize bir tank verdiler. Embriyoları aldık. Arabanın arka tarafında arka ve ön koltukla arasına sıkıştırdık tankı. Böylece sarsılmamış oldu sağ salim teslim ettik mühürlü bir şekilde
Ay sorma bana da sürekli ter kokusu geliyor, kolumu kaldırıp yatamıyorum halbuki yeni dus aldımAy be
Bendede aşırı var bugun ıyıyım bıraz sabahın 5ı de canım patates kızartması çektı kaldırdım eşımı yaptırdım koca tabagı yedım bı mutlu huzurlu oldu uzanıyorum mıdemde bulanmadı değışık peynır et tarzı şeyler bana dokumuyor onu anladım dünde yat yat bı kalktım ter kokusu ığrenç eşım dıyor yok dedı var attım çıkardım nevresımlerı kendımde duş aldım sonra bı guzel uyudum eşım delırdın bıraz sen şmdıden boyle yandım ben dıyor
Bugün ben de gördüm kalp atışını, nasıl güzelCanım bugün ben de gördüm kalp atışını. Allahım 8 mmlik minişsin sen nasıl atıyor öyle maşallahçok şükür duyduk da gördük de. Allahım isteyen bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin.
@gratel88 canım doktor hiç 12 gün geri fln demedi. Ölçüm yaptı 6+1 dedi bana. Seninki de benzerdir. Haftaya belli olur artık.
İçinden biraz gaz çıkıyor hareket ettikçe çok soğuk olduğu için kucağınızda olmuyor. Yakar çünkü. Sıkıştırırsanız sorun olmaz. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimizAklıma takılmıştı biz de bu şekilde yapalım bakalım umut nerdeyse oraya koşuyoruz ya
Tekrar hosgeldin canım, inşallah bu sefer hayırlısıyla sağlıkla kavusursunuz bebeğinizeAklıma takılmıştı biz de bu şekilde yapalım bakalım umut nerdeyse oraya koşuyoruz ya
Gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsinSelam kızlar, bugün kalp atışını gördü çok şükür2 hafta sonra da duyucaz nasipse benim transferim doğal siklus ile olmuştu. Şuan 7+1im, doktorum folik asiti ve progestan fitili 2 hafta sonra bırakabilirsin dedi. Folik asitten sonra multivitamine başlayıp hamileligin sonuna kadar kullanicakmisim. Bir de geçen hafta kan tahlili vermiştim onda demirim düşük çıkmış. Zaten 12.haftada demir takviyesi baslaniyor ama mideni bulandirmazsa şimdiden başla dedi. Bi de idrar tahlili istedi ama onun sonucunda bisey cikmadi neyseki. Her şey yolundaymış kendisi minicik ama kalbi pir pir atıyor minik fasulyemizin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi
Teşekkür ederimİçinden biraz gaz çıkıyor hareket ettikçe çok soğuk olduğu için kucağınızda olmuyor. Yakar çünkü. Sıkıştırırsanız sorun olmaz. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Teşekkür ederim canım hoşbuldumTekrar hosgeldin canım, inşallah bu sefer hayırlısıyla sağlıkla kavusursunuz bebeğinizerahatça tasirsiniz inşallah, bence hiçbir sıkıntı çıkmaz gönlünü ferah tut
Doğal siklus nedırrr onu da hiç duymadm öğreneyim sizdenSelam kızlar, bugün kalp atışını gördü çok şükür2 hafta sonra da duyucaz nasipse benim transferim doğal siklus ile olmuştu. Şuan 7+1im, doktorum folik asiti ve progestan fitili 2 hafta sonra bırakabilirsin dedi. Folik asitten sonra multivitamine başlayıp hamileligin sonuna kadar kullanicakmisim. Bir de geçen hafta kan tahlili vermiştim onda demirim düşük çıkmış. Zaten 12.haftada demir takviyesi baslaniyor ama mideni bulandirmazsa şimdiden başla dedi. Bi de idrar tahlili istedi ama onun sonucunda bisey cikmadi neyseki. Her şey yolundaymış kendisi minicik ama kalbi pir pir atıyor minik fasulyemizin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?