2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amin canım inşallah

Çok sevindim canım benim, inşallah sağlıcakla kucağına da alacaksın bebişini hastalığın da çabuk geçer zorlamaz seni inşallah

Merhaba bende yeni katıldım aranıza. 15 haziran da 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer günü sayılıyor mu sayılmıyor mu kafam çok karıştı hemşireye sordum sayılıyor bugün 5. Günün dedi. Ama emin olamadım.. günler geçmek bilmiyor bu arada bu ikinci transferim. İlk transferimde de 3. Gün taze transferdi, çift embriyo teansfer edildi bir tanesi tutundu bana ve oğlum oldu :) darısı inşallah hepinizin başına şimdi ikinci transfermin sonucu için gün sayıyorum

Hoş geldin canım, inşallah olumlu sonuç alır pozitifi görürsün. Ben transfer günü sayılmıyor diye biliyorum.

Çok sevindim canım benim, inşallah sağlıcakla kucağına da alacaksın bebişini hastalığın da çabuk geçer zorlamaz seni inşallah
İnşallah canım idrar kültürü verdim şimdi 3 güne ancak çıkar dediler. Hafif yanmalar hala gecmedi inşaallah üreme yoktur umumi tuvaletlere girerken sprey sıkıp giriyorum ben anlamadim sakınan göze çöp batiyor sanırım

Amin canım inşallah bize de nasip olurCanım inşallah sımsıkı tutunur bebişin ve sağlıcakla kucağına alırsın bebişini benim doktorum transfer gününü saymıyordu

Evet kuzum biraz öyle oluyor biraz da gebelikte ph değişince enfeksiyona yatkınlık artıyor ama mecburen dikkat edicen

Ayyy arabayla götürmek zor mu olur ki sallar falan

Aklıma takılmıştı biz de bu şekilde yapalım bakalım umut nerdeyse oraya koşuyoruz ya

Ay sorma bana da sürekli ter kokusu geliyor, kolumu kaldırıp yatamıyorum halbuki yeni dus aldım eşime diyorum ya artık kokmuyoruz diyo napalim bize kokuyo her şey

Bugün ben de gördüm kalp atışını, nasıl güzel bana da 7+1 dedi, ben kalp atisini duyarız da saniyodum ama doktorum 9.haftadan önce dinletmiyorum dedi 12.haftada kontrole gel ama illa kalp atışını duyalım diyosaniz 2 hafta sonra da gel dedi, gidicez muhtemelen dayanamayıp

Selam kızlar, bugün kalp atışını gördü çok şükür 2 hafta sonra da duyucaz nasipse benim transferim doğal siklus ile olmuştu. Şuan 7+1im, doktorum folik asiti ve progestan fitili 2 hafta sonra bırakabilirsin dedi. Folik asitten sonra multivitamine başlayıp hamileligin sonuna kadar kullanicakmisim. Bir de geçen hafta kan tahlili vermiştim onda demirim düşük çıkmış. Zaten 12.haftada demir takviyesi baslaniyor ama mideni bulandirmazsa şimdiden başla dedi. Bi de idrar tahlili istedi ama onun sonucunda bisey cikmadi neyseki. Her şey yolundaymış kendisi minicik ama kalbi pir pir atıyor minik fasulyemizin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi

Gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin bende çarşamba kese görmeye gideceğim. 31 mayıs ta transfer olmuştum. Acaba kaç haftalık oluyor ki? Görünür mü kese acaba. Beta biraz düşük başlamıştı. En son kan verdiğimde 2,5 katına çıkmıştı beta.

İçinden biraz gaz çıkıyor hareket ettikçe çok soğuk olduğu için kucağınızda olmuyor. Yakar çünkü. Sıkıştırırsanız sorun olmaz. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Teşekkür ederim Allah'ım emeklerimizi zayi etmesin

Tekrar hosgeldin canım, inşallah bu sefer hayırlısıyla sağlıkla kavusursunuz bebeğinize rahatça tasirsiniz inşallah, bence hiçbir sıkıntı çıkmaz gönlünü ferah tut
Teşekkür ederim canım hoşbuldum amin amin çok amin Allah'ım aratmasın hiçbirimize sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin

Doğal siklus nedırrr onu da hiç duymadm öğreneyim sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…