biz de bugün gittik çok şükür. ben artık böyle konular yüzünden en yakın doktor en iyisi diyip çevremden kendime doktor buluyorum. tüp bebek hastanem bile okulumun üç sokak yukarısı 10 dk yürüyerek. çocuklu olunca böyle şeyler çok zahmetli ve zaman alıcı oluyoBulantıli bir güne merhaba arkadaşlar hastalık üstüne bulantı düştük doktor yollarina randevum 3 te bana randevuyu Pazartesi 3 e al diyen kocam çocuk arabada uyuyunca niye 3 aldın deyip yükselince anasından emdiği sütü burnundan getirmekle uğraştım yol boyunca sonradan kusura bakma ben gereksiz çıkistım diyor.
sabah balkonda çamaşır sererken kız beni balkona kilitledi eşim geldi açtı kapıyı Allah'ım öyle güzel bir gün ki bugün inşallah bebeğin kalp atışını duyarım sürekli bir ağlama durumum var hersey sanki benim tersime oluyor gibi.
Az sabır Canım. Evet hepimiz için zor bir süreç. Üstelik sende bir de küçük çocuk var. Ama inşallah kalp atışını duyarsın ve tüm bu sıkıntıları unutursun.Bulantıli bir güne merhaba arkadaşlar hastalık üstüne bulantı düştük doktor yollarina randevum 3 te bana randevuyu Pazartesi 3 e al diyen kocam çocuk arabada uyuyunca niye 3 aldın deyip yükselince anasından emdiği sütü burnundan getirmekle uğraştım yol boyunca sonradan kusura bakma ben gereksiz çıkistım diyor.
sabah balkonda çamaşır sererken kız beni balkona kilitledi eşim geldi açtı kapıyı Allah'ım öyle güzel bir gün ki bugün inşallah bebeğin kalp atışını duyarım sürekli bir ağlama durumum var hersey sanki benim tersime oluyor gibi.
Yaa çok üzüldüm, rabbim en güzel zamanda bana da tüm evlat bekleyen kardeşlerime de nasip etsinbiz de bugün gittik çok şükür. ben artık böyle konular yüzünden en yakın doktor en iyisi diyip çevremden kendime doktor buluyorum. tüp bebek hastanem bile okulumun üç sokak yukarısı 10 dk yürüyerek. çocuklu olunca böyle şeyler çok zahmetli ve zaman alıcı oluyo
yakınlarınızda varsa öyle bulun bayağı rahat oluyor böyle olunca.
ben de çok ağlıyorum ve çok midem bulanıyor. doktor çıkışı bir çift bebeğini kaybetmiş 6 haftalık kalbi durmuş. sarılıp ağlıyorlardı ben de oturup onlarla ağladım. teselli etmeye çalıştım ama o an kim ne dese çok boş geliyordur
Merhaba tekrar canım..ilk önce taşıyacağın merkezle konuşacaksın, sonra embriyoların olduğu merkezle konuşacaksın..taşınacağı gün yeni merkezinden bir tank verecekler sana..embriyoları almak için eski merkezine gideceksin orada tutanak tutup tanka embriyoları yerlestirecekler ve mumla mühürleyip sana teslim edecekler..tankı yeni merkezine teslim edeceksin..prosedürü böyle canım..bu arada benim bebek de olmadıCanım kızlar merhaba nasılsınız. Sizlere bi sorum var. Bir merkezden başka bir merkeze embriyo taşıma nasıl oluyor
Çokkk sağol canım benim şişli Memorial hastanesine taşımayı düşünüyoruz bakalım. Ayy canım ya burda hepimize destek oldun yol göstersin sevincimize de üzüntümüze de ortak oldun. Benim olmadı sen üzüntümü paylaştın keşke senin olsaydı da biz sevincini paylaşsaydıkMerhaba tekrar canım..ilk önce taşıyacağın merkezle konuşacaksın, sonra embriyoların olduğu merkezle konuşacaksın..taşınacağı gün yeni merkezinden bir tank verecekler sana..embriyoları almak için eski merkezine gideceksin orada tutanak tutup tanka embriyoları yerlestirecekler ve mumla mühürleyip sana teslim edecekler..tankı yeni merkezine teslim edeceksin..prosedürü böyle canım..bu arada benim bebek de olmadı
Yok canım biraz merkeze uzak bizim ev birde ben kendi doktorumun yönlendirmesi ile bir doktora gittim bugün Kadıköyde doktortan çok iyi elektirik aldım ama herşeyi ben sormadan kendi anlattı saolsunbiz de bugün gittik çok şükür. ben artık böyle konular yüzünden en yakın doktor en iyisi diyip çevremden kendime doktor buluyorum. tüp bebek hastanem bile okulumun üç sokak yukarısı 10 dk yürüyerek. çocuklu olunca böyle şeyler çok zahmetli ve zaman alıcı oluyo
yakınlarınızda varsa öyle bulun bayağı rahat oluyor böyle olunca.
ben de çok ağlıyorum ve çok midem bulanıyor. doktor çıkışı bir çift bebeğini kaybetmiş 6 haftalık kalbi durmuş. sarılıp ağlıyorlardı ben de oturup onlarla ağladım. teselli etmeye çalıştım ama o an kim ne dese çok boş geliyordur
amin inşallah en kısa zamanda sağlıklı yavrularınız olsun. hepinizin inşallahYaa çok üzüldüm, rabbim en güzel zamanda bana da tüm evlat bekleyen kardeşlerime de nasip etsin
öyle zor oluyordur haklısınız. biz küçükçekmecedeyiz her taraf hastane ben hep yakınları tercih ediyorum. çocuğun doktoru bile yürüme mesafesi yoksa çok zor oluyor götürüp getirmekYok canım biraz merkeze uzak bizim ev birde ben kendi doktorumun yönlendirmesi ile bir doktora gittim bugün Kadıköyde doktortan çok iyi elektirik aldım ama herşeyi ben sormadan kendi anlattı saolsun
senin kaç hafta oldu canımKızlar doktordan çıktım şimdi vajinal bakmadı artık görünür dedi ben tabi kalp atışını duyunca sevinçten güldümbebek kayboldu hemen tekrar baktı boyu kesesi kalp atışı gayet güzel dedi bana çok kısa dinletti zaten ilaçlara devam dedi progestan iğne yerine prolutex yazdı ayni doz 10. Haftaya kadar kullanalım bakalım dedi.
6+6 ultrason ölçümüne göre canım daha var bırakmaya ilaçları vallahi ilaçlar yordu beni çok su riskli dönem gecseydi bir bebek 9mm dedi bende gördüm yolk saç iyice belirginlesmis bebekte.senin kaç hafta oldu canımsağlıkla gelsin inşallah. ilaçları bizde 12 haftaya kadar kullanacağız galiba
Gözün aydın canımmm6+6 ultrason ölçümüne göre canım daha var bırakmaya ilaçları vallahi ilaçlar yordu beni çok su riskli dönem gecseydi bir bebek 9mm dedi bende gördüm yolk saç iyice belirginlesmis bebekte.
Canım gözünaydınKızlar doktordan çıktım şimdi vajinal bakmadı artık görünür dedi ben tabi kalp atışını duyunca sevinçten güldümbebek kayboldu hemen tekrar baktı boyu kesesi kalp atışı gayet güzel dedi bana çok kısa dinletti zaten ilaçlara devam dedi progestan iğne yerine prolutex yazdı ayni doz 10. Haftaya kadar kullanalım bakalım dedi.
Saolasin canımGözün aydın canımmmsağlıkla büyür de inşallah kucağına da alırsın doktora ısınman iyi olmuş. Doktor düşünmesi denemesi de zor oluyor çünkü. Hastalığın için ne dedi inşallah tez zamanda o da geçer de rahatlarsın biraz
Saolasin canımCanım gözünaydınbebiş sağlıkla büyüsün inşallah hayırlısıyla al kucağına bende sesini duyunca heyecandan dayanamamıştım gülmüştüm
Oh süper verdiği takviyelerle pastille falan toparlarsın kısa sürede bol suyu da ihmal etme canım. İnsan bir sonraki randevuyu iple çekiyorSaolasin canımumarım güzel ilerler herşey doktor tek sıkıntı uzak biraz oda artık yapacak bişey yok 3 hafta sonra tekrar gideceğim hastalık için işte dinlen dedi pastil alabilirsin dedi gargara yapıyorum vitamin ve magnezyum verdi birde idrar kültürü istedi ilk idrarda biraz enfeksiyon çıkmış.
Merhaba götüreceğın hastane tank verıyor sıze mühürlü ısım yazılı sonra onunla öbür hastaneden alıyorsunuz eşınızle bırlıkte ımzalar lazm ıkınızınde sonra ama dik tutarak goturmenız lazm devrılmemesı lazm demışlerdı bıze hassas işlerCanım kızlar merhaba nasılsınız. Sizlere bi sorum var. Bir merkezden başka bir merkeze embriyo taşıma nasıl oluyor
Yakın zamanda taşıdık. Yeni kliniğimize gittik diğer klinikle yazışmaları yaptılar bize bir tank verdiler. Embriyoları aldık. Arabanın arka tarafında arka ve ön koltukla arasına sıkıştırdık tankı. Böylece sarsılmamış oldu sağ salim teslim ettik mühürlü bir şekildeCanım kızlar merhaba nasılsınız. Sizlere bi sorum var. Bir merkezden başka bir merkeze embriyo taşıma nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?