Rahim büyüdüğü için gebelik ilk haftalarında kasık ağrısı olabilir deniyor, çok mu şiddetli sizin?Merhaba kızlar
Benim çok kötü kasık ağrım var . Adet olacakmışım gibi 29 da transfer olmuştum .daha kese görmedim . Kanamam yok ama bu kasık ağrısı normal mi yoksa korkmalı mıyım? Bilgisi olan yazabilir mi?
Bende de oluyor ama şiddetli değil. Ara ara oluyor. Özellikle işteyken çok oturursam ayağa kalkmazsam daha çok. Normaldir diye düşünüyorumMerhaba kızlar
Benim çok kötü kasık ağrım var . Adet olacakmışım gibi 29 da transfer olmuştum .daha kese görmedim . Kanamam yok ama bu kasık ağrısı normal mi yoksa korkmalı mıyım? Bilgisi olan yazabilir mi?
Benim 15 mayisti transferim, kese görünür bence. Benim kese muayenesinde degil de kalp atışını görünce kaç hafta olduğunu söyledi doktorum. Sanırım yaklaşık 5 haftalık seninki deGözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsinbende çarşamba kese görmeye gideceğim. 31 mayıs ta transfer olmuştum. Acaba kaç haftalık oluyor ki? Görünür mü kese acaba. Beta biraz düşük başlamıştı. En son kan verdiğimde 2,5 katına çıkmıştı beta.
Benimde 5. Haftada kanamam olmuştu, o zamandan beri kan sulandırıcı kullanmıyorum... İyi ki de kesmişiz, bugün de oldu, ama lekelenme gibi koyu renkliydi.. Bence endişe etmeyin, doktorunuz durumunuza göre karar veriyordur.Geçen hafta benimde lekelenmem olmuştu 5+4 de gittik doktora ecopirini kesti şuan kan sulandırıcı kullanmıyorum bi sıkıntı olur mu
Doğal siklusta rahmin normal döngüsü takip ediliyor, rahim ilaçla hazırlanmıyor yani. Vücudun yumurtlama döngüsüne göre yapılıyor transferDoğal siklus nedırrr onu da hiç duymadm öğreneyim sizden
Merhaba. Adet ağrısına benzer ağrılar olması normal, bebek yerleşiyor rahim büyüyor. Kanama yoksa korkmana gerek yok, ama ağrı dayanamayacagin boyuttaysa doktoruna danış mutlakaMerhaba kızlar
Çok teşekkür ederim canım bugün yine benim de kahverengi lekelenmem oldu ama durdu hemen sonra kızların mesajları okuyunca korktum acaba bırakınca bebeklere bişey olur mu diye benim bide ikiz şuanBenimde 5. Haftada kanamam olmuştu, o zamandan beri kan sulandırıcı kullanmıyorum... İyi ki de kesmişiz, bugün de oldu, ama lekelenme gibi koyu renkliydi.. Bence endişe etmeyin, doktorunuz durumunuza göre karar veriyordur.
Happymom uygulamasını yükledim ben. Hem günlük bebisin gelişme bilgilerini hem de annede neler olabileceğini yazıyor benim hoşuma gittiBir de hangi uygulamayı yuklediniz benim hiç bir fikrim yok bende yukleyim
Oyyy maşallah, korkmayın, herşey güzel gidecek inşallah... Ara ara oluyor böyle kanamalar, ultrasonda sorun yoksa endişe etmeyin...Çok teşekkür ederim canım bugün yine benim de kahverengi lekelenmem oldu ama durdu hemen sonra kızların mesajları okuyunca korktum acaba bırakınca bebeklere bişey olur mu diye benim bide ikiz şuan
Ultrason da yıktu şükür çok teşekkür ederim için rahat ettiOyyy maşallah, korkmayın, herşey güzel gidecek inşallah... Ara ara oluyor böyle kanamalar, ultrasonda sorun yoksa endişe etmeyin...
Bisey olmaz inşallah korkutma kendini hiç, doktorun kestirdiyse vardır bi bildiği, bir sonraki muayenende sorarsın yineÇok teşekkür ederim canım bugün yine benim de kahverengi lekelenmem oldu ama durdu hemen sonra kızların mesajları okuyunca korktum acaba bırakınca bebeklere bişey olur mu diye benim bide ikiz şuan
Tamam canım cuma gitcem sorarım tekrarBisey olmaz inşallah korkutma kendini hiç, doktorun kestirdiyse vardır bi bildiği, bir sonraki muayenende sorarsın yine
Sanki adet olacak gibiyim.sancı giriyor daha sonra da hafif ağrımaya başlıyor. Ama durmuyorRahim büyüdüğü için gebelik ilk haftalarında kasık ağrısı olabilir deniyor, çok mu şiddetli sizin?
Neden istedi bu testi acaba? Bisey söyledi miBu arada doktorum benden bayram sonrası Fetal DNA istedi... Siz hiç araştırdınız mı? İstanbul'da önerebileceğiniz var mı bir yer?
Çok sağ ol cnm. Yarın bi görüşeyim doktorumlaMerhaba. Adet ağrısına benzer ağrılar olması normal, bebek yerleşiyor rahim büyüyor. Kanama yoksa korkmana gerek yok, ama ağrı dayanamayacagin boyuttaysa doktoruna danış mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?