- 4 Haziran 2023
- 590
- 1.018
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahgüzel haberlerini bekliyoruz..ilaç da verir sanaBallı limonda yaptım valla çaresiz kaldım ama öyle kolayca geçecek gibi değil yarın doktor randevumuz var kalp atışı için umarım güzel haberler alırım iyi gelir.
Yok kuzum birşey olmaz endişelenmeEstrofem aksam dozunu uyuyakaldigim icin 4 saat sonra aldim sorun olur mu acaba bilgisi olan var mi
Cok tesekkur ederimYok kuzum birşey olmaz endişelenme
Bendede aşırı var bugun ıyıyım bıraz sabahın 5ı de canım patates kızartması çektı kaldırdım eşımı yaptırdım koca tabagı yedım bı mutlu huzurlu oldu uzanıyorum mıdemde bulanmadı değışık peynır et tarzı şeyler bana dokumuyor onu anladım dünde yat yat bı kalktım ter kokusu ığrenç eşım dıyor yok dedı var attım çıkardım nevresımlerı kendımde duş aldım sonra bı guzel uyudum eşım delırdın bıraz sen şmdıden boyle yandım ben dıyorgeçiyor allahtan sonra ama şu an geçmeyecek gibi iğrenç bir tiksinti. önceki hamileliğimde eşim bile kokuyordu bana. inşallah bu sefer o olmaz
Ay ımşallah duy kalp atışlarını gel banada anlat canım benımBallı limonda yaptım valla çaresiz kaldım ama öyle kolayca geçecek gibi değil yarın doktor randevumuz var kalp atışı için umarım güzel haberler alırım iyi gelir.
Canım bugün ben de gördüm kalp atışını. Allahım 8 mmlik minişsin sen nasıl atıyor öyle maşallah çok şükür duyduk da gördük de. Allahım isteyen bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin.evet küçük kesenin için de pıt pıt böyle büyüyüp küçülüyor. belli oluyor attığı ama sesi çok derinden geliyordu daha önce bir bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden benim en büyük korkumdur bu. oğlum doğana kadar doktor kontrolüne her gittiğimde ilk önce kalbini dinlettirirdim o sesi duymadan emin olamıyorum. oğlum olunca aştım bu olayı sanıyordum ama sanırım aşamamışım. bilinçaltımda hortlamayı bekliyormuş
ilaçlarımı bile hep doktor randevusu gününe yetecek kadar alıyorum eşim kızıyo yedek olsun bulunması zor olur diye ama ben korkuyorum. gittiğimde kötü bir şey olursa gelip onları görmeyeyim diye
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım bugün ben de gördüm kalp atışını. Allahım 8 mmlik minişsin sen nasıl atıyor öyle maşallah çok şükür duyduk da gördük de. Allahım isteyen bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin.
G gratel88 canım doktor hiç 12 gün geri fln demedi. Ölçüm yaptı 6+1 dedi bana. Seninki de benzerdir. Haftaya belli olur artık.
Maşallah Rabb'im kucağınıza almayı nasip etsin inşallah transfer gününüz ne zamandı?Canım bugün ben de gördüm kalp atışını. Allahım 8 mmlik minişsin sen nasıl atıyor öyle maşallah çok şükür duyduk da gördük de. Allahım isteyen bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin.
G gratel88 canım doktor hiç 12 gün geri fln demedi. Ölçüm yaptı 6+1 dedi bana. Seninki de benzerdir. Haftaya belli olur artık.
ayy çok sevindim canım , maşallah kuzuya, ben de çarşamba gidicem ilk defa bu kadar bekletmeseler daha az stres olurdum ama kısmet, umarım kalbini de duyarız <3Canım bugün ben de gördüm kalp atışını. Allahım 8 mmlik minişsin sen nasıl atıyor öyle maşallah çok şükür duyduk da gördük de. Allahım isteyen bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin.
Amin hepimizin inşallah 25 mayıstı.Maşallah Rabb'im kucağınıza almayı nasip etsin inşallah transfer gününüz ne zamandı?
Teşekkür ederiz canım. Stressiz olmuyor aynen. Ama çok eminim kalp atışını duyacağına. Görmek ayrı bir duygu gerçektenayy çok sevindim canım , maşallah kuzuya, ben de çarşamba gidicem ilk defa bu kadar bekletmeseler daha az stres olurdum ama kısmet, umarım kalbini de duyarız <3
umarım güzel haberleri almışsınızdır.Ballı limonda yaptım valla çaresiz kaldım ama öyle kolayca geçecek gibi değil yarın doktor randevumuz var kalp atışı için umarım güzel haberler alırım iyi gelir.
geçiyor bu dönem ya keyfini çıkar sonra normale dönüyoruz ben daha yeni kahvaltı yapıyorum. doktorumuza gittik sabah kanama olduğu için bugüne tekrar kontrol vermişti. 6+2 kalp atışı da güzel şu an normal ama bir süre daha dinlen dediAy be
Bendede aşırı var bugun ıyıyım bıraz sabahın 5ı de canım patates kızartması çektı kaldırdım eşımı yaptırdım koca tabagı yedım bı mutlu huzurlu oldu uzanıyorum mıdemde bulanmadı değışık peynır et tarzı şeyler bana dokumuyor onu anladım dünde yat yat bı kalktım ter kokusu ığrenç eşım dıyor yok dedı var attım çıkardım nevresımlerı kendımde duş aldım sonra bı guzel uyudum eşım delırdın bıraz sen şmdıden boyle yandım ben dıyor
biz 6+2 yiz. oğlum ilk haftalar 3/4 gün geriden geliyordu çok sıkıntı yapmıştım ama arayı kapattı sonra . şimdi doktora sordum geri mi normal mi diye normal haftası günü dedi. iki hafta sonraya artık normal kadın doğumdan giriş yapacağız çok şükür inşallah. son kez yine tüp bebek doktoruma kontrol olup normal e geçeceğim inşalkahCanım bugün ben de gördüm kalp atışını. Allahım 8 mmlik minişsin sen nasıl atıyor öyle maşallah çok şükür duyduk da gördük de. Allahım isteyen bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin.
Maşallah canım benim güzel bir gebelik dönemi olur inşallahCanım bugün ben de gördüm kalp atışını. Allahım 8 mmlik minişsin sen nasıl atıyor öyle maşallah çok şükür duyduk da gördük de. Allahım isteyen bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin.
İnşallah bebişinin kalp atışlarını duyunca hepsini unutacaksın canımBulantıli bir güne merhaba arkadaşlar hastalık üstüne bulantı düştük doktor yollarina randevum 3 te bana randevuyu Pazartesi 3 e al diyen kocam çocuk arabada uyuyunca niye 3 aldın deyip yükselince anasından emdiği sütü burnundan getirmekle uğraştım yol boyunca sonradan kusura bakma ben gereksiz çıkistım diyor.
sabah balkonda çamaşır sererken kız beni balkona kilitledi eşim geldi açtı kapıyı Allah'ım öyle güzel bir gün ki bugün inşallah bebeğin kalp atışını duyarım sürekli bir ağlama durumum var hersey sanki benim tersime oluyor gibi.