• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba kızlar
Benim çok kötü kasık ağrım var . Adet olacakmışım gibi 29 da transfer olmuştum .daha kese görmedim . Kanamam yok ama bu kasık ağrısı normal mi yoksa korkmalı mıyım? Bilgisi olan yazabilir mi?

Merhaba kızlar
Benim çok kötü kasık ağrım var . Adet olacakmışım gibi 29 da transfer olmuştum .daha kese görmedim . Kanamam yok ama bu kasık ağrısı normal mi yoksa korkmalı mıyım? Bilgisi olan yazabilir mi?
Rahim büyüdüğü için gebelik ilk haftalarında kasık ağrısı olabilir deniyor, çok mu şiddetli sizin?

Geçen hafta benimde lekelenmem olmuştu 5+4 de gittik doktora ecopirini kesti şuan kan sulandırıcı kullanmıyorum bi sıkıntı olur mu

Merhaba kızlar
Bende de oluyor ama şiddetli değil. Ara ara oluyor. Özellikle işteyken çok oturursam ayağa kalkmazsam daha çok. Normaldir diye düşünüyorum

Gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🙂 bende çarşamba kese görmeye gideceğim. 31 mayıs ta transfer olmuştum. Acaba kaç haftalık oluyor ki? Görünür mü kese acaba. Beta biraz düşük başlamıştı. En son kan verdiğimde 2,5 katına çıkmıştı beta.
Benim 15 mayisti transferim, kese görünür bence. Benim kese muayenesinde degil de kalp atışını görünce kaç hafta olduğunu söyledi doktorum. Sanırım yaklaşık 5 haftalık seninki de 😊 benim de düşük başlamıştı beta sonra artış güzel oldu çok şükür, önemli olan ne kadar arttığı seninki de gayet güzel artmış 🤍

Geçen hafta benimde lekelenmem olmuştu 5+4 de gittik doktora ecopirini kesti şuan kan sulandırıcı kullanmıyorum bi sıkıntı olur mu
Benimde 5. Haftada kanamam olmuştu, o zamandan beri kan sulandırıcı kullanmıyorum... İyi ki de kesmişiz, bugün de oldu, ama lekelenme gibi koyu renkliydi.. Bence endişe etmeyin, doktorunuz durumunuza göre karar veriyordur.

Merhaba kızlar
Merhaba. Adet ağrısına benzer ağrılar olması normal, bebek yerleşiyor rahim büyüyor. Kanama yoksa korkmana gerek yok, ama ağrı dayanamayacagin boyuttaysa doktoruna danış mutlaka

Benimde 5. Haftada kanamam olmuştu, o zamandan beri kan sulandırıcı kullanmıyorum... İyi ki de kesmişiz, bugün de oldu, ama lekelenme gibi koyu renkliydi.. Bence endişe etmeyin, doktorunuz durumunuza göre karar veriyordur.
Çok teşekkür ederim canım bugün yine benim de kahverengi lekelenmem oldu ama durdu hemen sonra kızların mesajları okuyunca korktum acaba bırakınca bebeklere bişey olur mu diye benim bide ikiz şuan

Bu arada doktorum benden bayram sonrası Fetal DNA istedi... Siz hiç araştırdınız mı? İstanbul'da önerebileceğiniz var mı bir yer?

Bir de hangi uygulamayı yuklediniz benim hiç bir fikrim yok bende yukleyim😊
Happymom uygulamasını yükledim ben. Hem günlük bebisin gelişme bilgilerini hem de annede neler olabileceğini yazıyor benim hoşuma gitti 😊 bir de buradaki gibi forum kısmı var ama pek kullanmadım şimdilik 😄

Çok teşekkür ederim canım bugün yine benim de kahverengi lekelenmem oldu ama durdu hemen sonra kızların mesajları okuyunca korktum acaba bırakınca bebeklere bişey olur mu diye benim bide ikiz şuan
Oyyy maşallah, korkmayın, herşey güzel gidecek inşallah... Ara ara oluyor böyle kanamalar, ultrasonda sorun yoksa endişe etmeyin... 😊

Bisey olmaz inşallah korkutma kendini hiç, doktorun kestirdiyse vardır bi bildiği, bir sonraki muayenende sorarsın yine

Back