biz de bugün gittik çok şükür. ben artık böyle konular yüzünden en yakın doktor en iyisi diyip çevremden kendime doktor buluyorum. tüp bebek hastanem bile okulumun üç sokak yukarısı 10 dk yürüyerek. çocuklu olunca böyle şeyler çok zahmetli ve zaman alıcı oluyoBulantıli bir güne merhaba arkadaşlar hastalık üstüne bulantı düştük doktor yollarina randevum 3 te bana randevuyu Pazartesi 3 e al diyen kocam çocuk arabada uyuyunca niye 3 aldın deyip yükselince anasından emdiği sütü burnundan getirmekle uğraştım yol boyunca sonradan kusura bakma ben gereksiz çıkistım diyor.
sabah balkonda çamaşır sererken kız beni balkona kilitledi eşim geldi açtı kapıyı Allah'ım öyle güzel bir gün ki bugün inşallah bebeğin kalp atışını duyarım sürekli bir ağlama durumum var hersey sanki benim tersime oluyor gibi.
yakınlarınızda varsa öyle bulun bayağı rahat oluyor böyle olunca.
ben de çok ağlıyorum ve çok midem bulanıyor. doktor çıkışı bir çift bebeğini kaybetmiş 6 haftalık kalbi durmuş. sarılıp ağlıyorlardı ben de oturup onlarla ağladım. teselli etmeye çalıştım ama o an kim ne dese çok boş geliyordur