2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ay be
geçiyor allahtan sonra ama şu an geçmeyecek gibi iğrenç bir tiksinti. önceki hamileliğimde eşim bile kokuyordu bana. inşallah bu sefer o olmaz
Bendede aşırı var bugun ıyıyım bıraz sabahın 5ı de canım patates kızartması çektı kaldırdım eşımı yaptırdım koca tabagı yedım bı mutlu huzurlu oldu uzanıyorum mıdemde bulanmadı değışık peynır et tarzı şeyler bana dokumuyor onu anladım dünde yat yat bı kalktım ter kokusu ığrenç eşım dıyor yok dedı var attım çıkardım nevresımlerı kendımde duş aldım sonra bı guzel uyudum eşım delırdın bıraz sen şmdıden boyle yandım ben dıyor

Canım bugün ben de gördüm kalp atışını. Allahım 8 mmlik minişsin sen nasıl atıyor öyle maşallah çok şükür duyduk da gördük de. Allahım isteyen bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin.
G gratel88 canım doktor hiç 12 gün geri fln demedi. Ölçüm yaptı 6+1 dedi bana. Seninki de benzerdir. Haftaya belli olur artık.

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Maşallah Rabb'im kucağınıza almayı nasip etsin inşallah transfer gününüz ne zamandı?

ayy çok sevindim canım , maşallah kuzuya, ben de çarşamba gidicem ilk defa bu kadar bekletmeseler daha az stres olurdum ama kısmet, umarım kalbini de duyarız <3

ayy çok sevindim canım , maşallah kuzuya, ben de çarşamba gidicem ilk defa bu kadar bekletmeseler daha az stres olurdum ama kısmet, umarım kalbini de duyarız <3
Teşekkür ederiz canım. Stressiz olmuyor aynen. Ama çok eminim kalp atışını duyacağına. Görmek ayrı bir duygu gerçekten

geçiyor bu dönem ya keyfini çıkar sonra normale dönüyoruz ben daha yeni kahvaltı yapıyorum. doktorumuza gittik sabah kanama olduğu için bugüne tekrar kontrol vermişti. 6+2 kalp atışı da güzel şu an normal ama bir süre daha dinlen dedi

biz 6+2 yiz. oğlum ilk haftalar 3/4 gün geriden geliyordu çok sıkıntı yapmıştım ama arayı kapattı sonra . şimdi doktora sordum geri mi normal mi diye normal haftası günü dedi. iki hafta sonraya artık normal kadın doğumdan giriş yapacağız çok şükür inşallah. son kez yine tüp bebek doktoruma kontrol olup normal e geçeceğim inşalkah

Bulantıli bir güne merhaba arkadaşlar hastalık üstüne bulantı düştük doktor yollarina randevum 3 te bana randevuyu Pazartesi 3 e al diyen kocam çocuk arabada uyuyunca niye 3 aldın deyip yükselince anasından emdiği sütü burnundan getirmekle uğraştım yol boyunca sonradan kusura bakma ben gereksiz çıkistım diyor.
sabah balkonda çamaşır sererken kız beni balkona kilitledi eşim geldi açtı kapıyı Allah'ım öyle güzel bir gün ki bugün inşallah bebeğin kalp atışını duyarım sürekli bir ağlama durumum var hersey sanki benim tersime oluyor gibi.

Maşallah canım benim güzel bir gebelik dönemi olur inşallah

İnşallah bebişinin kalp atışlarını duyunca hepsini unutacaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…