2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok güzel canım çok sevindim..buraya kadar çektin sabrettin inşallah bundan sonra güzel bir gebelik dönemi olur
Ayy Allah razı olsun kuzum. Darısı en kısa zamanda sizlere inşallah ama bişey sorucam keseyi gördük bebek de şu beyazlık dedi gösterdi ama kan testi falan yapmadı bana? Haftaya Perşembe tekrar çağırdı

Kan testine gerek yok canım beyazlık dediği de bebektir ama daha çok küçük olduğu için o kadar gözüküyor, haftaya kalp atışını duymak için çağırmış.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Amin canım inşallah kan testine gerek yok daha kuzum, ultrasonla görünüyor artık

Arkadaşlar kasık ağrısı yaşamak normal mi ? 25 Mayıs transfer sonucu pozitif sonuç aldım , bu akşam ağrım var ilk defa kasık ağrım oluyor , baktım kanama vs yok ama kafama takılıyor

Arkadaşlar kasık ağrısı yaşamak normal mi ? 25 Mayıs transfer sonucu pozitif sonuç aldım , bu akşam ağrım var ilk defa kasık ağrım oluyor , baktım kanama vs yok ama kafama takılıyor
Bende de kasık ağrısı oluyor ara ara. Hatta bi kere sabaha karşı çok ağrıdı çok korktum ama kanama olmadı çok şükür. Şimdilik keseyi gördüm sırada kalp atışı var. Normal mi kasık ağrısı bilmiyorum hatta şimdide belim ağrıyor çok korkuyorum.

Benim bel ağrım çok sık oluyor ama kasık ağrısıni ilk kez yaşıyorum , dakika başı kontrol ediyorum kanama olur mu diye , eşim de telaş yaptı hastaneye gidelim diyor ama hastanede yapılacak bişey yok ki

Hiç stres yapma bence. Ben kendimi kötü düşüncelerden uzaklaştırmaya çalışıyorum. Normal gebeliğimde hiç belirtim yok düşecek bu diye diye düşürdüm stresten bence. Hiç biyerin agrimayincada stres oluyorsun. Kötüyü cagirmamak lazım. Tabi söylemesi kolay ama sonuçta nasipten ötesi yok. Bence kötü bisey olunca tedavimize bakarız ama olmadıkçada strese girmeye gerek yok.

Yani %1 yanılırım baştan iyi gitmedi zaten pazartesi gelirsen bir doktor arkadaşım daha bakar sonra kürtaj dedi
Ah canım ya. çok üzüldüm. Ama %1 de olsa ihtimal varmış. Bu iş mucize işi. Allahtan ümit kesilmez. Bugün öyle senin sonucunu merak ediyordum ama anca girebildim çok umutluydum ya ama yine de umutluyum bakalım gün doğmadan neler doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…