Yok kuzum bende durumlar negatif maalesef bebeği gördük ama gelişimi çok yavaş burdan bişey olmaz dedi,pazartesi gel kürtaj yapalım öncesinde 1 doktor arkadaşım daha baksın dediGozun aydın canim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Evet küçük diyor gördüm bende ama kalp atışı duymadık onunla ilgili bişey söylemedi yavaş dedi bu zamanda ben bu bebeği takır takır görmeliydim duymalıydım dediÇok üzüldüm canım bebek var ama küçük mü diyor kalp atışı falan yok mu yani?
Yanlış görmüşüm kuzum diğer arkadaşla karıştıYok kuzum bende durumlar negatif maalesef bebeği gördük ama gelişimi çok yavaş burdan bişey olmaz dedi,pazartesi gel kürtaj yapalım öncesinde 1 doktor arkadaşım daha baksın dedi
Anladım canim rabbimin vardır bir bildiği demek tutmada problem yok ama bebiş çok gelişmedi.Evet küçük diyor gördüm bende ama kalp atışı duymadık onunla ilgili bişey söylemedi yavaş dedi bu zamanda ben bu bebeği takır takır görmeliydim duymalıydım dedi
Evet hayırlısı olsun bir tane daha dondurulmuşumuz var onu deneriz bir süre sonraAnladım canim rabbimin vardır bir bildiği demek tutmada problem yok ama bebiş çok gelişmedi.
Aynen canım güzel oğluna sağlıklı bir ömür versin rabbim inşallahEvet hayırlısı olsun bir tane daha dondurulmuşumuz var onu deneriz bir süre sonra
gözün aydın canımKızlarrr biz ikizlerimin kalp atışlarını duyduk çok şükürduamız sağlıkla hayırlısıyla ilerlemesi inşallah çok heyecanlıydıı Allahım isteyen dua eden herkese nasip etsin
Doktorun bilir iste 2güne bir verdirdi benimki seninki ne dediBen tekrar kan veriyim mi sence inşallah yükselirçok teşekkür ederim
Sağol canım benim tüm çocuklarımızaAynen canım güzel oğluna sağlıklı bir ömür versin rabbim inşallah
Doktorum gerek yok eğer için rahat edicekse ver dedi. Çarşambaya usg randevusu aldım. Ama ben cts kan vericem gibiDoktorun bilir iste 2güne bir verdirdi benimki seninki ne dedi
Üreme hormonlarının hepsi birbirleriyle bağlantılı, kadında biri artarken diğeri azalıyor..hormonlar yumuryalıklardan ve beyinde hipofizden sağlanır ama bazan birbirlerinden bağımsız salgiliyorlar bu da adet düzensizliğine sebep oluyor..hepsi normalse de ilginç gerçektenHayır ama hormonsalda olabilir ama hangi hormon değerinden kaynaklı tüp bebek tedavisine başladım hepsi normal çok enteresan ya
Çok güzel canım çok sevindim..buraya kadar çektin sabrettin inşallah bundan sonra güzel bir gebelik dönemi olurKızlar selam bugün muayenem vardı keseyi gördük bebiSi de şu olabilir dediohss de azalmaya başladı çok şükür
Yaaa kuzum yaa..çok üzüldüm şu anOlmadı maalesef embriyo var ama istediğimiz kadar gelişmemiş burdan bişey olmaz dedi pazartesi kürtaj diyor
Kuzum bence de başka biri daha değerlendirsin..rabbim güzelini nasip etsinYani %1 yanılırım baştan iyi gitmedi zaten pazartesi gelirsen bir doktor arkadaşım daha bakar sonra kürtaj dedi
Yok Mindom baştan beri söyledi adam zaten bu arada bende gördüm embriyoyuYaaa kuzum yaa..çok üzüldüm şu anama kese bozulmadıysa biraz daha beklesemiydi acaba..bir doktor görüşü daha mı alsaydın canım
Sakın bırakma ilaçları..pazartesiye kadar kullan canımHiç bilmiyorum ki beynim yandı yineilaçları bırak zaten dedi
Canım demoralize olma..valla ben ikinizin bebişlerinize de inanıyorum..rabbim onlara karnınızda hayat versinCanım seni çok iyi anlıyorum İnan. Yani insan böyle bir durumda ısrarcı olmaya da korkuyor. Tabiri caizse iki ucu boklu deynek. Bakalım yarın bana ne diyecekler.seninle kendimi o kadar içselleştirmişim ki. Bende şuan demoralize oldum.
Hemen bırak dedi ilaçları baştan beri olmadı bu..bir tane daha dondurulmuşum var nasipse o olurSakın bırakma ilaçları..pazartesiye kadar kullan canım
Bu kadar emin olmasa pazartesi kürtaj demezdi herhalde demek ki baya geriydi gelişimiSakın bırakma ilaçları..pazartesiye kadar kullan canım
Yaa, kuzum hayırlısı güzeli neyse o olsun inşallah..inşallah küretaja gerek kalmazYok Mindom baştan beri söyledi adam zaten bu arada bende gördüm embriyoyuama Şuan kanamam başladı hafiften ve inanılmaz sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?