- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 40
Çokk sağol cnmCanımcım bu arada çok geçmiş olsun. Sağlık sıhat diliyorum sizlere
Kuzum en sonkileri göndermedim, ilklerde bir sıkıntı olmayınca gerek yok dedik18 aya veriyorlarmış bende araştırdım..en azından sıraya gire bilirsin..mesela bir kadın baş vurmuş sonrada sırası gelince hamile olmuş ve cocuğu başkasına vermişler..zaten bir sürü bekleyen var..sen hamile olsan başkasına verirler.Sen embriyoları genetiğe gönderiyormusun canım?
Çok teşekkur ederım canım amınAllah yar ve yardimcin olsun dualarım seninle
Amin kuzum, rahmin ince olduğu için böyle artıyor olabilir yeter ki bebek iyi olsunBende şimdi tahlil sonucumu aldım. Yine o kadar yavaş yükselmiş ki. 5 günde 1000 civarı bir artış var. Cuma’ya muayeneye çağırdı doktor. Bakalım ne diyecek. Yani Rabbim affetsin ama bu arafta kalma durumu da çok daha zor. Bir yerde de bişey okudum. Ona sarılıyorum. Beta hgc bazende yavaş artabilir bu kişinin bünyesiyle alakalıdır. Sağlıksız bir gebelik anlamına gelmez diyordu. Allahım ne olur benim ki öyle olsun.
Sesini bende duymadım şuan dışarı sesi vermek bebek için iyi olmuyormuş ama doktor pıt pıt atıyor kalbi oluşmuş görüyorum dedi sonraki haftalar inşallah duyarızAy canım gözün Aydın olsun. Allahım kucağına da almak nasip etsin. Darısı bize . Ben daha hiç kalp sesi duymadımRabbim inşallah bende ve hepimizde duyalım
Çok teşekkür ederim 15 Mayıs'tiGözünüz aydın hayırlı uğurlu olsunne zamandı transferniz
Çok teşekkür ederim darısı en yakın zamanda tüm isteyenlere olsun amin inşallahÇok güzel kuzum benim, sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Inşallah canım rabbım sana hayırlı evlatlar versın ınşallahAynen 4.denemem canım hiçbiri tutmadı benim ama bir kez kendiliğinden kimyasal oldu hsg çekimi sonrasında..nasip kuzum zamanı gelmedi demekki, denemeye devam edicez tabiiki, zamanı gelince verir rabbim
Benim doktorum yaştan dolayı kesin diyor göndericez birde yapınca bence sende gönder canım.İn şa Allah bu defa bebişlerimizi kucağımıza alıcazKuzum en sonkileri göndermedim, ilklerde bir sıkıntı olmayınca gerek yok dedik
Inşallah canım benım şu an yatıyoruz popoya yedık ıgnelerıİnşallah canım inşallah sonucu güzel olacak.bazı hamilelikler riskli maalesef ama bebişlerin iyi olduğunu bilmek annenin en büyük dayanağı. Sen de inşallah bebişlerine güvenip bir kaç güne sağlıkla çakarsın canım
Evet geçen ki muayenede doktor öyle demişti. Rahminin kalınlığı istenilen gibi değil ince demiştiAmin kuzum, rahmin ince olduğu için böyle artıyor olabilir yeter ki bebek iyi olsunama istirahat etmeye devam et
Kızlar kan testini doktorunuzda mı veriyorsunuz, yoksa herhangi bir yerde mi, sadece kan mı veriyorsunuz muayene de ediyor mu doktor 12. Gün kontrol betahcg deBenim 10unda cumartesi umarım pozitif okur hepimizin
Doktorun uzaksa yakınında bir yerde sadece kan tahlili vereceksin muayene edilmeyecek.2 gün sonra tekrar beta vereceksin ama aynı yerde ver mümkünseKızlar kan testini doktorunuzda mı veriyorsunuz, yoksa herhangi bir yerde mi, sadece kan mı veriyorsunuz muayene de ediyor mu doktor 12. Gün kontrol betahcg de
Yok 2 gün sonra beta sadece doktor isterse veriyorsun değerini düşük vs görür ise bir çok dr istemiyorDoktorun uzaksa yakınında bir yerde sadece kan tahlili vereceksin muayene edilmeyecek.2 gün sonra tekrar beta vereceksin ama aynı yerde ver mümkünse
Canım hakkında hayırlısı olsn ins en kısa sürede bebeğine kavuşursunAmin canım inşallahyok kuzum vazgeçmedim, tekrar denicem inşallah
Selam canım seninle de aynı gündü transferimiz. Biz de bu pazartesi gördük keseyi haftaya gel dedi bana kalp atışı için. sizi neden 2 haftaya çağırdı acaba. Beni mi erken çağırdı ki doktorum ? Kaç haftalık dedi sana?bugün keseyi gördük bizde kalp atışı içinde 2 hafta sonra gel dedi inşallah kalp atışınıda duyarız
Anladım çok teşekkür ederimDoktorun uzaksa yakınında bir yerde sadece kan tahlili vereceksin muayene edilmeyecek.2 gün sonra tekrar beta vereceksin ama aynı yerde ver mümkünse
Elimizden geleni yapıyoruz umarım sağlıkla kavuşursun bebeğineAnladım çok teşekkür ederimumarım hepimiz güzel haberler alırız, 10.günüm Perşembe test vereceğim, ilk transferim 2 taze transfer çok korkuyorum daha önceden iki kaybın var çünkü
Umarım inşallah Rabbimin izniyle umudumu hiç kaybetmedim inşallah çok sağolElimizden geleni yapıyoruz umarım sağlıkla kavuşursun bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?