2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok teşekkür ederim canım benim ne güzel bir intiba bıraktım ne mutlu bana❤ Amin inşallah gebelerin dualarını kabul eder rabbim, hepinizin dualarını kabul etsin rabbim

hafta olarak söylemedi bende sormayı unuttum yoğundu sadece boş gebelik olup olmadığını sordum o kalp atışında kesinleşir dedi. bilmiyorum neden 2 hafta dedi belki de kesin olsun diye mi düşündü acaba bı fikrim yok

Benim doktorum yaştan dolayı kesin diyor göndericez birde yapınca bence sende gönder canım.İn şa Allah bu defa bebişlerimizi kucağımıza alıcaz
Amin canım inşallah benim eşim bayram sonrası 1 ay yurtdışına gidecek..inşallah hazırlanabilirsek ağustos ayında tekrar deneriz

Kızlar kan testini doktorunuzda mı veriyorsunuz, yoksa herhangi bir yerde mi, sadece kan mı veriyorsunuz muayene de ediyor mu doktor 12. Gün kontrol betahcg de
Ben şuan yazlıkta olduğum için tedavi gördüğüm klinik çok uzak o yüzden yakınımda ki bir hastanede verdim iki gün ara ile doktoruma attım o da gebeliği onayladı cuma günü kese ve kalp için randevu verdi hayırlısıyla gideceğim cuma günü kese görmeye

Amin canım inşallah üzüldüm tabii ama biliyorum ki rabbim zamanı gelince nasip edecek, o zamanı tutturmak için denemeye devam edeceğiz zira elimizden başka birşey gelmiyor
Canım saglika gelsinde gel3cegizi zamanı biliyorlar pes etme yumurtanın olduğu sürece anne olacaksın ben inanıyorum

Çok teşekkür ederim canım benim ne güzel bir intiba bıraktım ne mutlu bana❤ Amin inşallah gebelerin dualarını kabul eder rabbim, hepinizin dualarını kabul etsin rabbim
Asıl sana çok teşekkur ederız boule guzel sayfa açtın me guzel tanıştık dertleştık bırbırımıze ıyı geldık umarım bazı anormallarde çıksada olsun onlarda hormonlardan dıyelımınşallah guzel rabbım gonlune gore verır en kısa zamanda bı tosuncuğu

Şu stresli zamanlar bi geçseydi. Kalp atışını bi duyalım riskli haftalar bi geçsin de rahatlayalım inşallah

Ben bugun 6+2dedı kalp atışı var dedı ama ben dıymadım geçen hafta da daha erken kalp atışına demıştı bende anlamadım doktor bışeyler bılıyorda alışmasın duymasınmı dıyor kotu bışey olsa ondan dedım başka ozel bı doktor bulsam gıtsem a dan z ye anlatsın bana herşeyı ıstıyorumya geç olsun da güzel olsun ınşallah sonucu

Şu stresli zamanlar bi geçseydi. Kalp atışını bi duyalım riskli haftalar bi geçsin de rahatlayalım inşallah
Kalp duyduktan sonra başlarız testler nasıl acaba dıye bıde alıştıkmı o kalp pıtırtısına ınsanda alışkanlık yapar benceavrupada varmış boyle alet kalp atışını duyuyorsun bızde bulaak alsak ıyı olurdu

Senin transferin hangi gündü kuzum 6+2 ay maşallah sağ salim kucağına al insallah.
Ben medikal parka gidiyorum Bahçelievler doktorum Ali İhsan bey dünyanın en en en motive ve tatlı doktoru bence:) kadın doğum takibide yapıyor sanırım emin değilim ama. Jane hanımda cok iyi orada mesela

maalesef bahçelievler medical park için sizle aynı fikirde değilim bana kabusu yaşattı özellikle Jane hanım. O hastanede amhımı bile düşük çıkardılar bir yıl önce apar topar tüp bebeğe yolladılar ilk gönül hanıma gitmiştim sonra jane hanımda kendimi buldum bulmaz olaydım. Hayatımdaki en büyük acıyı bana yaşattı. Allah daha beterlerinden korusun ve hiçbir kadın yaşamasın. Tamamen ticarethane orası.sizin doktorunuzla enerjinizin tutmasına ve sürecinizin güzel gitmesine çok mutlu oldum ama hep iyi olsun hep iyi devam etsin

Ya üzüldüm böyle kötü tecrübeler yaşamanıza valla. Ben hiçbir olumsuzluk yaşamadım yani tedavim ile ilgili yaşadım ama doktor ya da hastane kaynaklı değildi kaliteli embriyo ve gerekli şartlar olmasına rağmen gelişmedi bebeğim Allahtan işte:) Onun dışında gerçekten hiçbir sorun yaşamadım

Teşekkür ederim tatlım Jane çok özensiz ve aşırı heyecanlı bir dr tesbiti doğru fakat uygulaması aşırı yanlış, yaşattığı acıya sonradan şükrettim . Eğer bana o büyük acıyı yaşatmasaydı bir üst seviye acıyı yaşatacaktı. Çatur çutur tüpümü yerinden alacaktı.böylece var olan yumurtalarımda da ciddi azalma olacaktı. Yaşattığı acı ve travmadan sonra ondan uzaklaştım iyi ki... gerçi bir yıl sonra kendimi tüp bebek tedavisinde buldum mu buldum doğal denemekten yorulduğum için fakat yöntem ve tekniklerine asla güvenilmez sevdiklerinizi o kadına hatta oranın tüp bebek merkezine teslim etmeyin aman aman. Drlara da ulaşmak çok zor bin ton test yaptırdım istekleri doğrultusunda, test yorumlamak için sizi arayacağız dediler, dr da ilgi sıfır gönül çimen. Asistanına yalvar yakar öyle yorumlattırabilmiştim. Kötü bir deneyimdi.

Aaa inanamıyorum söylediklerinize valla ben gecenin bir vakti pazar günü ne zaman arasam tek telefonda snında cevap alıyorum doktorumdan her soruma usanmadan cevap veriyor her gittiğimizde aynı güleryüz tabi benim doktorum Ali İhsan bey yanlış anlaşılasın Jane hanımda farklı tanıdıklarım gitmişti. Tahlil test yeri geldi dışarıda yaptırayım dedim hepsine bile ok dediler. Asistandan bankoya doktorumdan herşeyden memnunum ki hala kucağıma alamadım bir evlat ama bu işlerin doktor dışında bir de kader boyutu var biliyorsunuz. Doktorum gerekeni gerektiği gibi yaptıktan sonra da takdir Allahın tabii..Ali İhsan bey gözüm kapalı tavsiyemdir benim herkese Sizin durum baya karışıkmış... Üzüldüm sizin adınıza..

Teşekkür ederim canım biraz yaşaya yaşaya öğrendik bazı şeyleri. Hayırlısı rabbimden. İnşallah yavrunuza kavuşursunuz sağlıcakla. Sevgiyle kalın güzelliklerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…