kaç günlük dediler sana , ikimizin aynı gün olmuştu transferi, benimki 5.gün embriyosuyduTek kese canım. Git gel zor olur uzaksa tabi. Bi seferde hepsini çıkartçan aradan öyle düşün :) ben yine tam kaptıramıyorum tabi kendimi. Bi duyalım bakalım kalbini susamın :)
Bende öyleyim. Bu gruplardan çok şey öğrendim hala da aaa bu böyle mi diyorum.Offf ilk günler sigara gibi vurdu aklıma forumtoparlandım geldim buraya gelince tüp bebek modundan çıkamıyorum sürekli okumak araştırmak istiyorum anlamsızca foruma girmeyince unutup normal hayata devam ediyorum.Sürecim sıkıntılı olduğu için durum böyle yoksa burası çok güzel birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz.saat kaçta yaptıracaksın tahlilini Mindamin
Amin mindocum. İnşallah senin de pozitif haberini alırızÇok güzel canım benim sağlıcakla kucağına alırsın inşallahdarısı başımıza inşallah
Onu sordum ama doktorum haftaya daha net söyleriz dedi. 5-6 haftalık fln dedi ama ağzından öyle çıktı bi. Net söylemedi ama işte.kaç günlük dediler sana , ikimizin aynı gün olmuştu transferi, benimki 5.gün embriyosuydu
En çok bunu merak ediyorum yaaaOnu sordum ama doktorum haftaya daha net söyleriz dedi. 5-6 haftalık fln dedi ama ağzından öyle çıktı bi. Net söylemedi ama işte.
Canım kalp atışına gittiğinde söylüyorlar. Bende kese için gittiğimde 5 haftalık falan demişti. Ama kalp atışında gününe kadar söylüyor.En çok bunu merak ediyorum yaaakaç günlük bi söyleseler
Maşallah canım darısı kalp atışına olsun sağlıklaKızlar ben çok şüküt bugün keseyi gördüm yolk keseside oluşmuşçok şükür rabbime
Amin amin çok aminBenim ikizlerde 11.gün değerim 2000 lere yakın çıkmıştı senin böyle bşy çıkıcak inşallah
Canım beniimm❤ doktorum isteği yaptı bugünden sabah bekleme 8 de ver dedi, hemen vericem inşallah beta da yüksek çıkar ve mutlu eder biziOfff ilk günler sigara gibi vurdu aklıma forumtoparlandım geldim buraya gelince tüp bebek modundan çıkamıyorum sürekli okumak araştırmak istiyorum anlamsızca foruma girmeyince unutup normal hayata devam ediyorum.Sürecim sıkıntılı olduğu için durum böyle yoksa burası çok güzel birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz.saat kaçta yaptıracaksın tahlilini Mindamin
Hadi inşallah yine sabırla beklemek düşüyor bızlereCanım kalp atışına gittiğinde söylüyorlar. Bende kese için gittiğimde 5 haftalık falan demişti. Ama kalp atışında gününe kadar söylüyor.
Evet kuzum akıntı o, kötü kokulu ve sarı renkte olmadıktan sonra sıkıntı yok canımKızlar birşey soracağım şimdi nasıl tarif edilir bilmiyorumdeneyeceğim yine sümük gibi akıntı düşünün ama ciddi böyle incecik yarım parmak uzunluğunda sümük gibi bişi ama içinde kahverengilik oluyor arada hep oluyor böyle endişe etmedim hiç merak ediyorm sadece sebebi fitiller filan mıdır acaba hiç yaşayan oldu mu
İnşallah canım inşallahAmin mindocum. İnşallah senin de pozitif haberini alırız
Kalp atışı duyulduğu zaman söylerOnu sordum ama doktorum haftaya daha net söyleriz dedi. 5-6 haftalık fln dedi ama ağzından öyle çıktı bi. Net söylemedi ama işte.
Gözün aydın canım benim sağlıcakla ilerlesin inşallahKızlar ben çok şüküt bugün keseyi gördüm yolk keseside oluşmuşçok şükür rabbime
Ya sevindim bunu duymak biraz rahatlattı. Kahverengi olunca arada bi tırsıyor insan:)Evet kuzum akıntı o, kötü kokulu ve sarı renkte olmadıktan sonra sıkıntı yok canım
Offf ilk günler sigara gibi vurdu aklıma forumtoparlandım geldim buraya gelince tüp bebek modundan çıkamıyorum sürekli okumak araştırmak istiyorum anlamsızca foruma girmeyince unutup normal hayata devam ediyorum.Sürecim sıkıntılı olduğu için durum böyle yoksa burası çok güzel birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz.saat kaçta yaptıracaksın tahlilini Mindamin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?