- 29 Ekim 2022
- 81
- 33
- 8
- 32
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah :)) transfer sonrası nasıl beslendiniz neler yaptınız? ilk denemeniz miydi?benim testim de 596 çıkmış allahıma şükürler olsun
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah :)) transfer sonrası nasıl beslendiniz neler yaptınız? ilk denemeniz miy
merhaba isteyen herkese nasip olsun <3 benim ilk denememdi o yüzden çok da bilinçli değildim beslenme anlamında, sigara zaten kullanmıyorum, alkol almadım kahveyi günde 1 ile sınırladım, onun dışında herşeyi yedim özel olarak farklı bi şey yemedim yaniHayırlı olsun çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah :)) transfer sonrası nasıl beslendiniz neler yaptınız? ilk denemeniz miydi?
Geç yerleşme olursa olabilir canım..ben o aparatı hiç kullanamadım hep elimle koydumKızlar biraz önce fitil yapmak için lavaboya girdim fitili yaptığım aparatta pembe kan vardı. Hemen hemşireyi aradım bugün kan sulandırıcıları yapma fitili de elinle yap dedi. Dinlen yerleşme kanaması da olabilir dedi ama benim bugün 10. Günüm . 10. Günde yerleşme kanaması duyan, olan, bilen oldu mu?
Merhaba, bence az değerin güzel çıkmış. Artışında inşallah çok güzel devam ederKızlar bugün 15 günüm. Kan tahlili çıktı .beta 822 çıkmış . Değer nasıl az mı?
Bide doktor 3 ay boyunca ilaçlara devam etmemi istemiş. Progestan iğneleri kullanan varmı? Kan sulandırıcı yine yaparım. Ama kalçamda apse oluşmuş. Bilgisi olan var mı?
bende kullanıyorum ama benimki o kadar olmadı iğneden gelince yapılan yere masaj yapıyorum ben ama onun göbekten olanıda var doktorunla konuş bı süre onu yap kalçan dinlenir biraz bende öyle yapmıştım çünkü. değerinde iyi çıkmış benim 14.gun değerim 577 çıkmıştıKızlar bugün 15 günüm. Kan tahlili çıktı .beta 822 çıkmış . Değer nasıl az mı?
Bide doktor 3 ay boyunca ilaçlara devam etmemi istemiş. Progestan iğneleri kullanan varmı? Kan sulandırıcı yine yaparım. Ama kalçamda apse oluşmuş. Bilgisi olan var mı?
Öyle bir aparat mı var :)Geç yerleşme olursa olabilir canım..ben o aparatı hiç kullanamadım hep elimle koydum
Kız yok şaka yapıyorum bakma elimi sürmemOh çok şükürYok yok sen yine de çok yorma canım kendini temizlikle falan. Ben en son dip bucak temizlik yaptığımın ertesi günü kanamam oldu dr temizlik yapmayı yasakladı. İnşallah öyle bir durum yaşamazsın
Ayy bizim aile geçmişinde ikiz çok var, hiçbir kuzenimin bebeginde ikiz cikmadi diye kendimden bekliyordum. Baktık tek kesecok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah , biz şehir dışından geliyoruz diye de geç çağırmış olabilirler, 21inde gidicez, kan değerlerimiz yakındı ya sende tek kese mi vardı, benim tek embriyo transferi oldu ama bi umut 2ye bölünmüştür diye bekliyorum :)
Sana psikolojik olarak nasıl rahat geliyorsa öyle yap, buraya girmek seni strese sokuyorsa uzak dur biraz en güzeliOfff ilk günler sigara gibi vurdu aklıma forumtoparlandım geldim buraya gelince tüp bebek modundan çıkamıyorum sürekli okumak araştırmak istiyorum anlamsızca foruma girmeyince unutup normal hayata devam ediyorum.Sürecim sıkıntılı olduğu için durum böyle yoksa burası çok güzel birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz.saat kaçta yaptıracaksın tahlilini Mindamin
Ben de ilk kez duydumÖyle bir aparat mı var :)
Evet lutinus olan da aparat var ama adı progesteron olan da yok demekkiÖyle bir aparat mı var :)
Ahhh çok şükür çok sevindim gözün aydın bana umut oldu buKızlar ben çok şüküt bugün keseyi gördüm yolk keseside oluşmuşçok şükür rabbime
Ayyyyyy çok heyecanlıCanım beniimm❤ doktorum isteği yaptı bugünden sabah bekleme 8 de ver dedi, hemen vericem inşallah beta da yüksek çıkar ve mutlu eder bizi❤
Eveet canım hayırlısıyla şimdi sıra kalp atışında cuma günü tekrar gidicez bakalımAhhh çok şükür çok sevindim gözün aydın bana umut oldu budarısı başıma
Aynen canım sağlıklı olsunlar inşallahKız yok şaka yapıyorum bakma elimi sürmemyapacağım şeyleri yavaş yavaş yapıyorum, her işe eşim de yardımcı oluyor Allah razı olsun bu bayram da derin temizlik olmayiversin biseycik olmaz bebelerimizle sağlıklı olalım da
Duyabilirsin ama bazen geç duyanlar da olabiliyor inşallah bekletmez annesini yarın tanışırsınızKızlar selaam bende 15 Mayıs'ta transfer olmuştum yarın ultrason randevum var çok heyecanlıyım sizce kalp atışı falan duyulur mu artık duyulsun yaaa lütfen gebelik takibi yapan doktoruma geçmek istiyorum benimki kalp atışına kadar bakacakti tüp bebek doktorum yani . Belirtilerimde baya baya başladı mide bulantısı yoğun bir şekilde var hatta ilaç içiyorum iş yerinde sağlam durabilmek için bu kadar belirtiye vardır diye düşünüyorum heyecanlıyım benim gibi aynı tarihte olanlar ne durumdasınız
Hayırlı haberlerni dört gözle bekliyorumCanım beniimm❤ doktorum isteği yaptı bugünden sabah bekleme 8 de ver dedi, hemen vericem inşallah beta da yüksek çıkar ve mutlu eder bizi❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?