2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah :)) transfer sonrası nasıl beslendiniz neler yaptınız? ilk denemeniz miydi?
merhaba isteyen herkese nasip olsun <3 benim ilk denememdi o yüzden çok da bilinçli değildim beslenme anlamında, sigara zaten kullanmıyorum, alkol almadım kahveyi günde 1 ile sınırladım, onun dışında herşeyi yedim özel olarak farklı bi şey yemedim yani

Geç yerleşme olursa olabilir canım..ben o aparatı hiç kullanamadım hep elimle koydum

Merhaba herkese 31 mayısta 2 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum (4ba ve 2bb kalitede) 9. Gün 41 11. Gün yani dün 67 çıktı değerim sizce kimyasal mı

Merhaba, bence az değerin güzel çıkmış. Artışında inşallah çok güzel devam eder benim doktorum da tüm ilaçlara 3 ay devam etmemi istedi. Prolutex 25 mg hergün iki ampulü göbekten yapıyorum bende. Göbeğim de mor yeşil delik deşik oldu ama katlanıyorum. Doktoruna danışsan belki kalça yerine göbeğe yap derse biraz kalçan rahatlar.

bende kullanıyorum ama benimki o kadar olmadı iğneden gelince yapılan yere masaj yapıyorum ben ama onun göbekten olanıda var doktorunla konuş bı süre onu yap kalçan dinlenir biraz bende öyle yapmıştım çünkü. değerinde iyi çıkmış benim 14.gun değerim 577 çıkmıştı

Kız yok şaka yapıyorum bakma elimi sürmem yapacağım şeyleri yavaş yavaş yapıyorum, her işe eşim de yardımcı oluyor Allah razı olsun bu bayram da derin temizlik olmayiversin biseycik olmaz bebelerimizle sağlıklı olalım da

Ayy bizim aile geçmişinde ikiz çok var, hiçbir kuzenimin bebeginde ikiz cikmadi diye kendimden bekliyordum. Baktık tek kese şimdi de diyorum ki belki kalp atışına kadar bölünür

Sana psikolojik olarak nasıl rahat geliyorsa öyle yap, buraya girmek seni strese sokuyorsa uzak dur biraz en güzeli geldiğinde yine sohbete devam ederiz

Kızlar selaam bende 15 Mayıs'ta transfer olmuştum yarın ultrason randevum var çok heyecanlıyım sizce kalp atışı falan duyulur mu artık duyulsun yaaa lütfen gebelik takibi yapan doktoruma geçmek istiyorum benimki kalp atışına kadar bakacakti tüp bebek doktorum yani . Belirtilerimde baya baya başladı mide bulantısı yoğun bir şekilde var hatta ilaç içiyorum iş yerinde sağlam durabilmek için bu kadar belirtiye vardır diye düşünüyorum heyecanlıyım benim gibi aynı tarihte olanlar ne durumdasınız

Aynen canım sağlıklı olsunlar inşallah benim eşim de temizlik dışındaki işlere yardımcı oluyor sağolsun. Haftasonu evi süpürdü ama dinlene dinlene offf pufff diye diye

Duyabilirsin ama bazen geç duyanlar da olabiliyor inşallah bekletmez annesini yarın tanışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…