İnşallah göreceksin canım benimBende sıfır belirti hiçbirşey yokhayır kalp atışı duymadık cok küçüktü gittiğimde sadece kese vardı. Geçen sefer transferimde kanama sonrası kesem bozulup bebek gelişmeyince kalbi bile duyamamaıştım o yüzden şuan en büyük korkun kabusum çarşamba görsem rahatlasam diye dua edip oturuyorm her dk
Merhaba, hakkınızda hayırlısı olsun. Size ne yazmamızı istiyorsunuz bilmiyorum. Bişeyler soruyorsunuz insanlar da kendilerinizden örnekler verip size cevaplar veriyor ama siz ısrarla kötüyü düşünüyorsunuz bizler de size tavsiyelerde bulunuyoruz ki tavsiye istiyorsunuz zaten. Ama bunu sizi kötü hissettirmeye çalışıyormuşuz gibi algılıyorsunuz. Bişey yazılmayınca niye cevap vermiyorsunuz gibi bişeyler yazıyorsunuz. Evet kendinizi stresli ve panik olarak gösterdiğiniz için bizde sizin duygularınızdan etkilenip kendinizi rahatlatma yollarını önermeye çalışıyoruz. Herşey gönlünüzce olsun. Teşekkürler.Ben buraya sanırım kendimi çok panikatak evhamlı tüh tüh şekilde yansıttım yazarken maalesef tam olarak ne söylemeye çalıştığımızı karşıdakine geçiremiyoruz. Burdan bir kaç kişi daha kendimi çok yıprattığını söyledi toplu cvp vermek istedim. Ben aslında tüh olmuyo napıcaz şimdi dünyanın sonu modunda değilim. Evet üzülüyorum ama herşeyin allahtan geldiğini biliyorum. Burda sadece aynı duyguları paylaştığımız için size açık açık şöyle oldu böyle oldu yazıyorum. Sürekli ağlıyormuşum kendime iyi davranmıyormuşum bebekte bunun yüzünden strese giriyor gibi kendimi suçlu hissettirme gibi söylemlerle karşılaştım. Samimi içimden geldiği şekilde buraya mesaj yazıyorum. 30 yaşındayım ve ilk tüp bebek denemem tecrübesizliklerim var ama bu aşırı stresli sürekli evhamlı yerinde duramayan anlamına gelmesin. Bende stresin iyi gelmeyeceğini biliyorum. Dün biri şey yazmış bi çık dolaş istersen yazmışyani anne olmaya çalışıyoruz anne adaylarıyla samimi bi şekilde dertleştim diye böyle çocuk gibi bi yüzünü yıka gel söylemleri beni yormaya başladı. Teşekkürler
30 yaşında çocuk gibi hisseden sensin. Sana destek olmaya çalışan insanlara söylemin sitemin çok yanlış. Sen daha ortada bişey yokken 30 tane. Test yapıp gerginliğini stresini buraya yansıtınca sana tavsiyelerde bulunmaları gayet normal. Ayrıca illa cevap isteyende sensin. Madem kendin durumunu normal buluyorsun. Burdan kime ne soruyosun. İstediğin Polyanacılık yada pohpohlanmaksa burası yeri değil. Dün destek olmak amaçlı yorum yapmıştım. Realist bi cevap vereyim bir daha da muhatap olmam asla. Git 30 tane daha test al her saat başı yap belki iki günde değerlerin artarBen buraya sanırım kendimi çok panikatak evhamlı tüh tüh şekilde yansıttım yazarken maalesef tam olarak ne söylemeye çalıştığımızı karşıdakine geçiremiyoruz. Burdan bir kaç kişi daha kendimi çok yıprattığını söyledi toplu cvp vermek istedim. Ben aslında tüh olmuyo napıcaz şimdi dünyanın sonu modunda değilim. Evet üzülüyorum ama herşeyin allahtan geldiğini biliyorum. Burda sadece aynı duyguları paylaştığımız için size açık açık şöyle oldu böyle oldu yazıyorum. Sürekli ağlıyormuşum kendime iyi davranmıyormuşum bebekte bunun yüzünden strese giriyor gibi kendimi suçlu hissettirme gibi söylemlerle karşılaştım. Samimi içimden geldiği şekilde buraya mesaj yazıyorum. 30 yaşındayım ve ilk tüp bebek denemem tecrübesizliklerim var ama bu aşırı stresli sürekli evhamlı yerinde duramayan anlamına gelmesin. Bende stresin iyi gelmeyeceğini biliyorum. Dün biri şey yazmış bi çık dolaş istersen yazmışyani anne olmaya çalışıyoruz anne adaylarıyla samimi bi şekilde dertleştim diye böyle çocuk gibi bi yüzünü yıka gel söylemleri beni yormaya başladı. Teşekkürler
Israrla kötü neden düşüneyim? Değerim düşük çıktı ve size sordum böyle olan var mı bu nedir diye sağolsun bi kaç kişi cvp verdi. Samimi şekilde olanMerhaba, hakkınızda hayırlısı olsun. Size ne yazmamızı istiyorsunuz bilmiyorum. Bişeyler soruyorsunuz insanlar da kendilerinizden örnekler verip size cevaplar veriyor ama siz ısrarla kötüyü düşünüyorsunuz bizler de size tavsiyelerde bulunuyoruz ki tavsiye istiyorsunuz zaten. Ama bunu sizi kötü hissettirmeye çalışıyormuşuz gibi algılıyorsunuz. Bişey yazılmayınca niye cevap vermiyorsunuz gibi bişeyler yazıyorsunuz. Evet kendinizi stresli ve panik olarak gösterdiğiniz için bizde sizin duygularınızdan etkilenip kendinizi rahatlatma yollarını önermeye çalışıyoruz. Herşey gönlünüzce olsun. Teşekkürler.
30 yaşında çocuk gibi hisseden sensin. Sana destek olmaya çalışan insanlara söylemin sitemin çok yanlış. Sen daha ortada bişey yokken 30 tane. Test yapıp gerginliğini stresini buraya yansıtınca sana tavsiyelerde bulunmaları gayet normal. Ayrıca illa cevap isteyende sensin. Madem kendin durumunu normal buluyorsun. Burdan kime ne soruyosun. İstediğin Polyanacılık yada pohpohlanmaksa burası yeri değil. Dün destek olmak amaçlı yorum yapmıştım. Realist bi cevap vereyim bir daha da muhatap olmam asla. Git 30 tane daha test al her saat başı yap belki iki günde değerlerin artar
30 yaşında çocuk gibi hisseden sensin. Sana destek olmaya çalışan insanlara söylemin sitemin çok yanlış. Sen daha ortada bişey yokken 30 tane. Test yapıp gerginliğini stresini buraya yansıtınca sana tavsiyelerde bulunmaları gayet normal. Ayrıca illa cevap isteyende sensin. Madem kendin durumunu normal buluyorsun. Burdan kime ne soruyosun. İstediğin Polyanacılık yada pohpohlanmaksa burası yeri değil. Dün destek olmak amaçlı yorum yapmıştım. Realist bi cevap vereyim bir daha da muhatap olmam asla. Git 30 tane daha test al her saat başı yap belki iki günde değerlerin artar
Kaliteni belli ettin. Senin de desteğin bu kadarmış git 30 tane test yap ne demek ya sen benim bugün acılı olduğumu bilmiyor musun yazıklar olsun. Seninle muhatap olmicam insanlar da görsün kaliteni Allah bildiği gibi yapsın.30 yaşında çocuk gibi hisseden sensin. Sana destek olmaya çalışan insanlara söylemin sitemin çok yanlış. Sen daha ortada bişey yokken 30 tane. Test yapıp gerginliğini stresini buraya yansıtınca sana tavsiyelerde bulunmaları gayet normal. Ayrıca illa cevap isteyende sensin. Madem kendin durumunu normal buluyorsun. Burdan kime ne soruyosun. İstediğin Polyanacılık yada pohpohlanmaksa burası yeri değil. Dün destek olmak amaçlı yorum yapmıştım. Realist bi cevap vereyim bir daha da muhatap olmam asla. Git 30 tane daha test al her saat başı yap belki iki günde değerlerin artar
Size de teşekkür ederim daha makul bi cvp verdiğiniz için. Dizinde her şey gönlünüzce olsunMerhaba, hakkınızda hayırlısı olsun. Size ne yazmamızı istiyorsunuz bilmiyorum. Bişeyler soruyorsunuz insanlar da kendilerinizden örnekler verip size cevaplar veriyor ama siz ısrarla kötüyü düşünüyorsunuz bizler de size tavsiyelerde bulunuyoruz ki tavsiye istiyorsunuz zaten. Ama bunu sizi kötü hissettirmeye çalışıyormuşuz gibi algılıyorsunuz. Bişey yazılmayınca niye cevap vermiyorsunuz gibi bişeyler yazıyorsunuz. Evet kendinizi stresli ve panik olarak gösterdiğiniz için bizde sizin duygularınızdan etkilenip kendinizi rahatlatma yollarını önermeye çalışıyoruz. Herşey gönlünüzce olsun. Teşekkürler.
İnşallah herşey istediğin gibi olurBen buraya sanırım kendimi çok panikatak evhamlı tüh tüh şekilde yansıttım yazarken maalesef tam olarak ne söylemeye çalıştığımızı karşıdakine geçiremiyoruz. Burdan bir kaç kişi daha kendimi çok yıprattığını söyledi toplu cvp vermek istedim. Ben aslında tüh olmuyo napıcaz şimdi dünyanın sonu modunda değilim. Evet üzülüyorum ama herşeyin allahtan geldiğini biliyorum. Burda sadece aynı duyguları paylaştığımız için size açık açık şöyle oldu böyle oldu yazıyorum. Sürekli ağlıyormuşum kendime iyi davranmıyormuşum bebekte bunun yüzünden strese giriyor gibi kendimi suçlu hissettirme gibi söylemlerle karşılaştım. Samimi içimden geldiği şekilde buraya mesaj yazıyorum. 30 yaşındayım ve ilk tüp bebek denemem tecrübesizliklerim var ama bu aşırı stresli sürekli evhamlı yerinde duramayan anlamına gelmesin. Bende stresin iyi gelmeyeceğini biliyorum. Dün biri şey yazmış bi çık dolaş istersen yazmışyani anne olmaya çalışıyoruz anne adaylarıyla samimi bi şekilde dertleştim diye böyle çocuk gibi bi yüzünü yıka gel söylemleri beni yormaya başladı. Teşekkürler
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim sende en yakın zamanda kavuşİnşallah herşey istediğin gibi olurrabbim en güzel zamanda evladına kavuştursun seni de
Canım ya çok geçmiş olsun. Dinlenince düzelir inşallah ağrın geçerKardeşlerim bugün korniş koptu ve perdelerle yere indi..tabii bugün pazar usta yok, eşim kornişi çaktı ama becerip perdeleri takamadı eli sığmıyormuşben taktım..taktım ama pişman da oldum sonra.. merdiven vardı çok uzanmadım aslında, karnım hafif hafif ağrıyordu birkaç gündür ama şimdi şiddetlendi.. inanmazsınız eşim de arkadaşlarıyla buluşmaya gitti
Ah canım ya dikkat et kendine farkında olmadan zorladıysan kendini ağrın artmış olabilir dinlen güzelce geçer gider inşallahKardeşlerim bugün korniş koptu ve perdelerle yere indi..tabii bugün pazar usta yok, eşim kornişi çaktı ama becerip perdeleri takamadı eli sığmıyormuşben taktım..taktım ama pişman da oldum sonra.. merdiven vardı çok uzanmadım aslında, karnım hafif hafif ağrıyordu birkaç gündür ama şimdi şiddetlendi.. inanmazsınız eşim de arkadaşlarıyla buluşmaya gitti
Sizin düşme sebebi nedir buna odaklanmalısım artık nacizane fikrimKızlar merhaba bugun transferim 11. Günü beta hcg 6,59 geldi hemşirem ilaçları bırakma iki gün sonra tekrar betaya baktır dedi içimde zerre umut yok ilaçları bırakmak istiyorum sizce ne yapmalıyım
Canım bu arada ben yükseğe uzanmanın tehlikeli olduğunu bilmiyordumKardeşlerim bugün korniş koptu ve perdelerle yere indi..tabii bugün pazar usta yok, eşim kornişi çaktı ama becerip perdeleri takamadı eli sığmıyormuşben taktım..taktım ama pişman da oldum sonra.. merdiven vardı çok uzanmadım aslında, karnım hafif hafif ağrıyordu birkaç gündür ama şimdi şiddetlendi.. inanmazsınız eşim de arkadaşlarıyla buluşmaya gitti
Kuzum endişelenme. Bazen insanın basireti bağlanıyor yapmaması gerekeni yapıyor ama sen şimdi dinlen ayaklarını uzat. Meyvelerini de al yanına aç güzel bir film izle keyfine bak. İnşallah her şry güzel olacak 2 gün kaldıKardeşlerim bugün korniş koptu ve perdelerle yere indi..tabii bugün pazar usta yok, eşim kornişi çaktı ama becerip perdeleri takamadı eli sığmıyormuşben taktım..taktım ama pişman da oldum sonra.. merdiven vardı çok uzanmadım aslında, karnım hafif hafif ağrıyordu birkaç gündür ama şimdi şiddetlendi.. inanmazsınız eşim de arkadaşlarıyla buluşmaya gitti
Ne tatlısınızMerhaba, hakkınızda hayırlısı olsun. Size ne yazmamızı istiyorsunuz bilmiyorum. Bişeyler soruyorsunuz insanlar da kendilerinizden örnekler verip size cevaplar veriyor ama siz ısrarla kötüyü düşünüyorsunuz bizler de size tavsiyelerde bulunuyoruz ki tavsiye istiyorsunuz zaten. Ama bunu sizi kötü hissettirmeye çalışıyormuşuz gibi algılıyorsunuz. Bişey yazılmayınca niye cevap vermiyorsunuz gibi bişeyler yazıyorsunuz. Evet kendinizi stresli ve panik olarak gösterdiğiniz için bizde sizin duygularınızdan etkilenip kendinizi rahatlatma yollarını önermeye çalışıyoruz. Herşey gönlünüzce olsun. Teşekkürler.
Şükürler olsun hiç öyle kafa yapan yada hani Çakır keyif olabileceğim maddeler tüketmedim. Ama bu dönemde sürekli Çakır keyif bir halim var hafif sersemlik baş dönmesi. Uyuşukluk. Çabuk yorulma. Oturduğum yerde uyuyakalıyorum mesela.sesim kesilince eşim yanıma geliyor yine mi uyukluyorsun diyeİnşallah oğluna sağlıklı bir kardeş gelecek kuzumhep hamile kalınca bir değişik hissettim diyorlar..nasıl birşey oluyor o çok merak ediyorum..progesteronun etkisiyle zaten bir değişik hissediyoruz tabiri caizse sersem gibi ama başka ne tür his oluyor acaba
Yatınca geçti yaa iyiyim şimdi çok şükür, teşekkür ederim canım ❤Canım ya çok geçmiş olsun. Dinlenince düzelir inşallah ağrın geçer
Senin bizi telkin ettiğin gibi biz seni telkin edelim bu defa. Hiç canını sıkma bir şey olmamıştır. Senin gibi güzel kalpli bir anneyi bırakıp gitmez o güzel bebiş. Ama bence artık tüm işleri biraz ağırdan mı alsanKardeşlerim bugün korniş koptu ve perdelerle yere indi..tabii bugün pazar usta yok, eşim kornişi çaktı ama becerip perdeleri takamadı eli sığmıyormuşben taktım..taktım ama pişman da oldum sonra.. merdiven vardı çok uzanmadım aslında, karnım hafif hafif ağrıyordu birkaç gündür ama şimdi şiddetlendi.. inanmazsınız eşim de arkadaşlarıyla buluşmaya gitti
Evet kuzum yatınca geçti çok şükür korktum ama geçti sancı..adet görücem sandımAh canım ya dikkat et kendine farkında olmadan zorladıysan kendini ağrın artmış olabilir dinlen güzelce geçer gider inşallah
Evet uzanmak gerinmek iyi değil, dikkatli olmak lazım iyi ki sende de birşey olmamış çok şükürCanım bu arada ben yükseğe uzanmanın tehlikeli olduğunu bilmiyordumdoktor söylemedi bende araştırmadım. Test gününe kadar ne kadar uzandım bahçedeki ağaçlara. Asma yaprağı topladım uzanarak. Sonra senin bir yorumunda gördüm Allah razı olsun ne kadar bilgisizmişim dedim. ama çok şükür bir sıkıntı olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?