2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kuzum umut her zaman var ama ikinci değer belirleyecek durumu..inşallah sağlıklı artar beta, inşallah geç tutunma olduğu için böyle olmuştur
Neyi anlamadım biliyo musun dün idrar testi yaptım bariz ikinci çizgi çıktı. Kanda bu kadar azken nasıl çıkıyor

Eklentiler

• IMG_3864.jpeg
    56,9 KB · Görüntüleme: 38
inşallah sağlıklı hayırlı olacaksa rabbim nasip etsin. Ben hissetme kaşığımda falan sürekli hareketlenme oluyordu ya da kendimi çok dinlediğim için kendi kendime belirti bulmaya çalışıyordum. içimde canlı bir şey var diye değişik bir heyecan olmuştu. her şey çok kötü kokuyordu bir de onu unutamıyorum kocam bile kokuyor gibi geliyordu. aman tutunsunlar inşalkah da ben razıyım kokuya bulantıya. ama kaçıncı haftalarda olduğumu hatırlamıyorum o yüzden belki de böyle geliyo. şu an çok normalim yani

bana trasnferin 26. gününe denk gelen günü kese için randevu verddiler, herkes benden çok daha önce çağırılmış , acaba kalp atışı da duyabilecek miyiz
benim oğlumda sanki bizi kese için çağırdıklarında alttan muayene edip kalp atışını da dinletmişlerdi. ama doktordan doktora değişiyor. o zaman başka hastaneye gidiyordum. yakın olsun diye değiştirdim şimdi ki doktorum ne yapacak bilmiyorum. kese dediler bize inşallaj bir süpriz olur

Kızlar aranızdan ayrılıyorum. Buraya kadarmış olmadı. Hepiniz inşallah bebişlerine kavuşursunuz. Belki bir gün bende kavuşurum. Değerimin çok düşük olduğunu biliyorum keşke elimden bişey gelse neyse hoşçakalın

Canım eğer bebeğine kavuşma zamanın şimdiyse olacaktır, değilse rabbim en güzel zamanda kavuştursun seni de bizi de

Canımcım kendini çok yıpratıyorsun. Okadar streslisinki lütfen önce senin sağlığın önemli. Önce sen. Hayırlısını dile rabbimden evet bunları söylemek şimdi dile kolay zor süreçler çok da iyi anlayabiliyorum ama önce sen iyi ol. Sevgiyle

Canım merhaba. Değerin biraz düşük ama sen kendini o kadar hırpalıyorsun ki belki bu da etkiliyor sürecini. Sakin ol geç tutunmuş olabilir. İki gün sonra tekrar vereceksin değerine bakılır özellikle artış hızına bakılır. Ama sen sakin ol. Herşey kısmet. İnşallah bebişin sağlıkla tutunur

Ben buraya sanırım kendimi çok panikatak evhamlı tüh tüh şekilde yansıttım yazarken maalesef tam olarak ne söylemeye çalıştığımızı karşıdakine geçiremiyoruz. Burdan bir kaç kişi daha kendimi çok yıprattığını söyledi toplu cvp vermek istedim. Ben aslında tüh olmuyo napıcaz şimdi dünyanın sonu modunda değilim. Evet üzülüyorum ama herşeyin allahtan geldiğini biliyorum. Burda sadece aynı duyguları paylaştığımız için size açık açık şöyle oldu böyle oldu yazıyorum. Sürekli ağlıyormuşum kendime iyi davranmıyormuşum bebekte bunun yüzünden strese giriyor gibi kendimi suçlu hissettirme gibi söylemlerle karşılaştım. Samimi içimden geldiği şekilde buraya mesaj yazıyorum. 30 yaşındayım ve ilk tüp bebek denemem tecrübesizliklerim var ama bu aşırı stresli sürekli evhamlı yerinde duramayan anlamına gelmesin. Bende stresin iyi gelmeyeceğini biliyorum. Dün biri şey yazmış bi çık dolaş istersen yazmış yani anne olmaya çalışıyoruz anne adaylarıyla samimi bi şekilde dertleştim diye böyle çocuk gibi bi yüzünü yıka gel söylemleri beni yormaya başladı. Teşekkürler

Bende sıfır belirti hiçbirşey yok hayır kalp atışı duymadık cok küçüktü gittiğimde sadece kese vardı. Geçen sefer transferimde kanama sonrası kesem bozulup bebek gelişmeyince kalbi bile duyamamaıştım o yüzden şuan en büyük korkun kabusum çarşamba görsem rahatlasam diye dua edip oturuyorm her dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…