• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ayyy valla bi anlatamadık şu idrar testlerini bırakın diyee 🙈🙈 bu zamana kadar sabrettik kan testini beklerken catlicaz meraktan 😂 birak artık testleri bosveer, kanda göreceksin zaten yakında için de rahatlicak merak etme 😌 burdan genel yine yazayım, kızlar idrar testi yapmayın 😂 kan gününü bekleyin garanti olsun 🤍

Ya demekkı betaya bakmıyor canım hayırlı olsun ınşallah sağlıcakla al kucagına mınnoşu ne zaman transferın?benım 17mayıstı transferımız benımde geçen salı sabahı kanama oldu bıraz bugunde lekelenme normal dedı çarşamba kontrolumuz var😔hakkımızda hayırlısı kader arkadaşım❤️🙏
Benim de 18 mayıstı transferim. Amiiiiiin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bitsin bu hasretlerimiz:)❤️

Benim de 18 mayıstı transferim. Amiiiiiin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bitsin bu hasretlerimiz:)❤️
merhaba siz kalp atışını duydunuz mu ? benim de 23 mayıs transfer çarşamba gideceğiz kese görmeye. yok sayıyordum kafama takmayayım diye dünden beri heryacanlandım gidince ne olacak kendimi hamile gibi hissetmiyorum. göğüslerimde hassasiyet başladı akşam dedim böyle hamilelik belirtisi evet ama galiba yoksayıp sitres yapmayım dedim.

merhaba siz kalp atışını duydunuz mu ? benim de 23 mayıs transfer çarşamba gideceğiz kese görmeye. yok sayıyordum kafama takmayayım diye dünden beri heryacanlandım gidince ne olacak kendimi hamile gibi hissetmiyorum. göğüslerimde hassasiyet başladı akşam dedim böyle hamilelik belirtisi evet ama galiba yoksayıp sitres yapmayım dedim.
Merhabaa 😊 benim 15 mayisti transferim. Geçen pazartesi keseyi gördük, kalp atışı için 19una gün verdi doktorum 🌸 suan yaklaşık 6 haftalık hamileyim ama bende de çok belirti yok (goguslerimde agri var ama dokununca), belirti olmamasına hiç takılmayın daha yolun çok başındayız 🤍 inşallah hayırlısı ile keseyi görünce içiniz rahatlar 😊

Canım hayırlısıyla güzel sağlıklı bir kese görürsün inşallah 🤲🥰

Kızlar kan testi verdim 9.gün beta 9,45 çıktı çok düşük değil mi sizce nolur bilen birileri yazsın :(

Merhabaa 😊 benim 15 mayisti transferim. Geçen pazartesi keseyi gördük, kalp atışı için 19una gün verdi doktorum 🌸 suan yaklaşık 6 haftalık hamileyim ama bende de çok belirti yok (goguslerimde agri var ama dokununca), belirti olmamasına hiç takılmayın daha yolun çok başındayız 🤍 inşallah hayırlısı ile keseyi görünce içiniz rahatlar 😊
alttan mı baktı doktorunuz. daha uzun bir tarih verip ikisini bir baksalar böyle her seferinde insan heyecan basıyor. kalp atışına gitsek 😂 sürekli bölüm geçmeye çalışıyoruz bilgisayar oyunundakiler gibi .
bir oğlum var üç yaşında o da bir tüp bebek. onda sanki böyle değişik hissediyordum. şimdi böyle emin olamıyorum hamile gibi hissetmiyorum ya da sonucu kötü olurda diye kendime savunma mekanizması geliştirdim bilmiyorum henüz 😵‍💫😊

alttan mı baktı doktorunuz. daha uzun bir tarih verip ikisini bir baksalar böyle her seferinde insan heyecan basıyor. kalp atışına gitsek 😂 sürekli bölüm geçmeye çalışıyoruz bilgisayar oyunundakiler gibi .
bir oğlum var üç yaşında o da bir tüp bebek. onda sanki böyle değişik hissediyordum. şimdi böyle emin olamıyorum hamile gibi hissetmiyorum ya da sonucu kötü olurda diye kendime savunma mekanizması geliştirdim bilmiyorum henüz 😵‍💫😊
Yok karnımdan bakıp gördü 😊 düz yatağa terfi ettin dedi 😂 evet evet hep şunu da görsek bu da olsa modundayiz 🙈🙈 sen gönlünü ferah tut, rabbim hayırlı sonucu nasip eder inşallah 🤍 varsa ne mutlu sağlıkla gelsin, yoksa da henüz vakti gelmemiştir kendi zamanını bekliyodur 🌸

Yok karnımdan bakıp gördü 😊 düz yatağa terfi ettin dedi 😂 evet evet hep şunu da görsek bu da olsa modundayiz 🙈🙈 sen gönlünü ferah tut, rabbim hayırlı sonucu nasip eder inşallah 🤍 varsa ne mutlu sağlıkla gelsin, yoksa da henüz vakti gelmemiştir kendi zamanını bekliyodur
düşünmemeye çalışıyorum normal hayatıma devam ediyorum. aslında tutacağını da düşünmüyordum çünkü. daha önce 3/4 yıl uğraştık iki aşılama 3 tüp bebek denemesinde oğlum geldi. ben yine kendimi ona şartlamıştım tutunca bir şok olmadım değil. annem bile test sonucu sormadı ben tutmamıştır diye sormadım dedi. o kadar bizim için ekstrem 😂 galiba ondan inanamıyorum.

Kızlar kan testi verdim 9.gün beta 9,45 çıktı çok düşük değil mi sizce nolur bilen birileri yazsın :KK43:
Doktorun ne dedi kuzum, biraz düşük ama burada 12.gün beta 15 çıkıp sağlıklı ilerleyen arkadaşımız da oldu..muhtemelen doktorun iki gün sonra tekrar isteyecek betayı

İnşallah oğluna sağlıklı bir kardeş gelecek kuzum🤲😍 hep hamile kalınca bir değişik hissettim diyorlar..nasıl birşey oluyor o çok merak ediyorum..progesteronun etkisiyle zaten bir değişik hissediyoruz tabiri caizse sersem gibi😅 ama başka ne tür his oluyor acaba🤷‍♀️

bana trasnferin 26. gününe denk gelen günü kese için randevu verddiler, herkes benden çok daha önce çağırılmış , acaba kalp atışı da duyabilecek miyiz

Doktorun ne dedi kuzum, biraz düşük ama burada 12.gün beta 15 çıkıp sağlıklı ilerleyen arkadaşımız da oldu..muhtemelen doktorun iki gün sonra tekrar isteyecek betayı
Evet tekrar istedi sence umudumu kaybetmeli miyim doktorum çok düşük değer dedi

Back