• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok üzüldüm kuzum, rabbim en güzel zamanda kavuştursun seni evladına🤲🤲🤲 bir farkı yok canım, adet göreceksin ve kendiliğinden düşecek değerler..2.adetinde başlayabilirsin tekrar tedaviye..donmuş embriyo var mıydı
Amin inşallah en güzel en hayırlı zamanda kavuşalım🙏 var embriyolar Allah’a şükür 🤲🤲 Size şey soracağım başka bir merkezde transfer olmak istesek dondurulan embriyoları alabiliyoruz değil mi?

Benim değerim çok çok az yükselmiş 19.51 olmuş 4 günde 4 artmış Allahım inşallah çok uzun sürmeden normale dönerim ve tekrar tedaviye başlarım. 🙏 Kimyasal ve boş gebeliğin farkı neydi kızlar?
Ahhh. Kimyasalda kese oluşmuyor bildiğim kadarıyla. Boş gebelikte kese oluşuyor ama içi boş

Amin inşallah en güzel en hayırlı zamanda kavuşalım🙏 var embriyolar Allah’a şükür 🤲🤲 Size şey soracağım başka bir merkezde transfer olmak istesek dondurulan embriyoları alabiliyoruz değil mi?
Çok iyi sevindim😍Canım evet transfer ediliyor ama ilk önce merkezlerle konuşup isini sağlama al

Merhaba canım peki karın kasık ağrın oldu mu yani bi belirtin var mı benim surekli kasıkta batma oluyor ve yürürken kendimi salamiyorum sanki kasiklarim dolu birde vajinaya ağrı giriyor ara sıra sende neler olmuştu benimde 6.gunum bugün
Bende öğrnene kadar sürekli sağ tarafımda kasılmalar vardı bıçak saplanır gibi adet günümde bildiğin adet ağrısı çektim sonra tamemen kesildi ağrılar zaten öğrenmiştm o zaman hamile olduğumu ben 7.gün erken gebelik testyle öğrenmiştim

Pozitifİ gören arkadaşlarım ben kaç günlük diye internetten hesaplama yaptığımda bugün tam 5 haftalık gözüküyor yani 5+0 , ama ben 25 mayısta transfer oldum 5. gün embriyosuydu , 10 haziranda 5 haftalık olmasını kafam almıyor bi türlü, kese için de daha bir sürü zaman var 21inde gidicem, gidince sorarım ama o zamana kadar kendim nasıl hesaplayabilirim, sizce bu hesap doğru mu?
Merhaba hayırlı olsun öncelikle, Allah hepimizin evladını sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin bizlere inşallah 🤲🏻🥰 Benim transferim 22 Mayıs’tı ve dün kese kontrolü için gittiğimde 4+6 olduğunu öğrendim. Siz bugün 4+4 haftalıksınız sanırım

Canım doktorum bir krem önerdi bana yüzümdeki kuruluk ve yanma için ciltteki bu kuruluğu progestan yapıyormuş sabah bulantılarım var tansiyonum düşüyor 🫣
canım bende yok yok bacak krampları sadece sag kasıkda agrı batmaydı bugun solda da var bıde yone kahve lekelenme oldum fıtılle çıkmış kahve ama kırmızı degıl kırmızı olursa hastaneye gıt dedı hemşıre hayırlısıyla atlatsak şu kaç haftayıda agrıya razıyız baş donmesı de var tansıonum benım zaten normaldede çok düşük beter oldum ayaga kalksam gozum kararıyor ınşallah geçer senın ıştahın nasıl bende sıfır🙄

Hiç sorma saçımın dip boyası geldi. Hiç krem yada cilt temizleme ürünü kullanmıyorum. Aldığım hormonlardan göbek sarkıyor. Aynaya bakasım gelmiyor. 🥸 Ama sonu mutluluk olsun hiç önemi yok. Ha bu arada benim ki malum yasaklardan dolayı diyor ki ama bana icazet vermelisin artık bak hak oldu diyor 🤬😂
Valla olsun bı kucagımıza alalım gıder hertarafımızı estetık yaparız guzelleşırız delırtırız kocaları ana olmak kolay degıl ya hayırlısı ıle alalım kucagımıza ya zaman geçmıyor hıç hep yatıyorum heryerım agrıyor ınsan sıkılıyorda bı yemek atıştırmalık hazırlıyorum oyle kendıme kalkıyorum şmdı yıne kahve lekelenmem olmuş hemen uzandım korkuyorumda çok ınşallah hepımız saglıcakla kucagımıza alalım cıv cıvlerımızı❤️🙏🙏

Çok iyi sevindim😍Canım evet transfer ediliyor ama ilk önce merkezlerle konuşup isini sağlama al
Canım sen bılırsın bu koyu lekelenmeler normalmı hemşıre normal aktıf kanama olursa hastaneye gıdınız dedı valla düşünmekten başıma agrılar girdı🥲ya geçen senede aktıf kanama olmuştum sonra boş gebelık oldu bu kez bebeklerı gördüm ama hala ıçım rahat değil bıde sana sormak ıstedım kusura bakma sana sormuyoruzda nasıl gıdıyor dıye kaç gun kaldı 13muydu test gunun🙏🙏❤️🥰🌹

canım bende yok yok bacak krampları sadece sag kasıkda agrı batmaydı bugun solda da var bıde yone kahve lekelenme oldum fıtılle çıkmış kahve ama kırmızı degıl kırmızı olursa hastaneye gıt dedı hemşıre hayırlısıyla atlatsak şu kaç haftayıda agrıya razıyız baş donmesı de var tansıonum benım zaten normaldede çok düşük beter oldum ayaga kalksam gozum kararıyor ınşallah geçer senın ıştahın nasıl bende sıfır🙄
Akışına bırakacağım ben artık 12 gün sonra kalp atışı için doktora gideceğim bakalım ondan sonra da testler var hep bir telaş içinde olmaktansa olacağına bıraktim dikkat ediyorum her şeye enfeksiyon kapmayim diye dışarda tuvalete girmem gerekirse yanımda sprey dezenfektanla geziyorum falan yememe icmeme dikkat ediyorum okulda bir arkadaş hamile 6 aylık her gün bir poşet abur cubur yerdi ben paketli ürün bile yemiyorum Allah mükâfatını versin inşallah 🤲🤲 hepimize 🧿🤗

Canım sen bılırsın bu koyu lekelenmeler normalmı hemşıre normal aktıf kanama olursa hastaneye gıdınız dedı valla düşünmekten başıma agrılar girdı🥲ya geçen senede aktıf kanama olmuştum sonra boş gebelık oldu bu kez bebeklerı gördüm ama hala ıçım rahat değil bıde sana sormak ıstedım kusura bakma sana sormuyoruzda nasıl gıdıyor dıye kaç gun kaldı 13muydu test gunun🙏🙏❤️🥰🌹
Kuzum benim kızkardeşimin ilk gebeliğinde gebeliğin sonuna kadar lekelenmesi oldu..özellikle pıhtılaşma bozukluğu olanlarda gebeliğin sonuna kadar devam edebiliyor, kırmızı olmadıktan sonra sıkıntı yok için rahat olsun..evet benim 13 haziran hayırlısıyla pozitif haber veririm inşallah🤲🤲🤲😍

Evet çok haklısınız. İnşallah benimledir. Çok zor günler atlattık eşimle. Bununla da baş etmem lazım. İnşallah bir mucize olur yarın ve kandan güzel haber alırız. Sağolun
Pozitifsin boşuna uzuluyorsun aldığın sıvı miktariyla da alakali silik ya da koyu çıkması canını sıkma boşuna tebrikler

Pozitifİ gören arkadaşlarım ben kaç günlük diye internetten hesaplama yaptığımda bugün tam 5 haftalık gözüküyor yani 5+0 , ama ben 25 mayısta transfer oldum 5. gün embriyosuydu , 10 haziranda 5 haftalık olmasını kafam almıyor bi türlü, kese için de daha bir sürü zaman var 21inde gidicem, gidince sorarım ama o zamana kadar kendim nasıl hesaplayabilirim, sizce bu hesap doğru mu?
Bende 26da transfer oldum internette tüp bebek gebelik hesaplama yazdım transfer tarihime göre hesapladı 4 hafta 6günlüksün dedi bugün için.

Merhaba hayırlı olsun öncelikle, Allah hepimizin evladını sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin bizlere inşallah 🤲🏻🥰 Benim transferim 22 Mayıs’tı ve dün kese kontrolü için gittiğimde 4+6 olduğunu öğrendim. Siz bugün 4+4 haftalıksınız sanırım
Sizin de 5.gun embriyosu muydu

Back