- 21 Nisan 2022
- 280
- 240
- 33
Ay hayırlısıyla bir görebilsem öyle rahatlıcam ki hala dış gebelik olabilir mi diye korkuyorumÇok iyi yükselmiş canım benim sira keseyi gormede hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hayırlısıyla bir görebilsem öyle rahatlıcam ki hala dış gebelik olabilir mi diye korkuyorumÇok iyi yükselmiş canım benim sira keseyi gormede hayırlısıyla
Bence değerlerin çok güzel yükselmiş içini ferah tutu güzel düşünelimAy hayırlısıyla bir görebilsem öyle rahatlıcam ki hala dış gebelik olabilir mi diye korkuyorum
Evet belli bir düzene girdi en azından diye düşünüyorum çok şükürBence değerlerin çok güzel yükselmiş içini ferah tutu güzel düşünelim
Ahhh ne harikaaa tebrik ederim darısıı hepimizin başına inşallaaah sağlıkla sıhatle kucağına al inşallah bebişiniiSelam kızlar. Bende kalp atışını duydum bugün 7+1 olmuşuz. Çok güzel bir duyguymuş. İnşallah hepiniz tadarsınız
Teşekkür ederim canım amin inşallah sende inşallah sağlıkla keseyi görüp kalp atışını duyarsınAhhh ne harikaaa tebrik ederim darısıı hepimizin başına inşallaaah sağlıkla sıhatle kucağına al inşallah bebişinii
Aminnn inşallaah canımmTeşekkür ederim canım amin inşallah sende inşallah sağlıkla keseyi görüp kalp atışını duyarsın
Ayyy çok şükür canımsağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallahAminnnSelam kızlar. Bende kalp atışını duydum bugün 7+1 olmuşuz. Çok güzel bir duyguymuş. İnşallah hepiniz tadarsınız
Ay canım benim maşallah cok güzel bir haberSelam kızlar. Bende kalp atışını duydum bugün 7+1 olmuşuz. Çok güzel bir duyguymuş. İnşallah hepiniz tadarsınız
Teşekkür ederim canım. Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Bugün hastane de bolca yenidoğan bebek gördüm. İçim kıpır kıpır oldu valla inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımızaAyyy çok şükür canımsağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallahAminnn
Hayırlısıyla göreceksin canım benim, güzel sağlıklı bir kesene zaman çağırdı doktorunAy hayırlısıyla bir görebilsem öyle rahatlıcam ki hala dış gebelik olabilir mi diye korkuyorum
Teşekkür ederim canım. senden de güzel haberler bekliyoruz. vajinal ultrasonda kalp atışını duyabilirsin belki.Ay canım benim maşallah cok güzel bir haber
Mükemmel❤sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim güzel güzel büyüsün inşallahSelam kızlar. Bende kalp atışını duydum bugün 7+1 olmuşuz. Çok güzel bir duyguymuş. İnşallah hepiniz tadarsınız
Amin amin inşallah ❤Teşekkür ederim canım. Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Bugün hastane de bolca yenidoğan bebek gördüm. İçim kıpır kıpır oldu valla inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza
Çok iyi canım, hayırlısıyla onları da göreceksin, sağlıcakla büyüsün bebiş inşallahKızlar selamm benim de değerim 589 du bugün 1161 çıktı rahatladık çok şükür hayırlısıyla kese ve kalp atışı da görürsek rahatlicaz inşallah hepimizden hayırlı haberler gelsin inşallahh
P tesi günü gidicem canım bakalımHayırlısıyla göreceksin canım benim, güzel sağlıklı bir kesene zaman çağırdı doktorun
Sağol canım benim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım senden de güzel haberler bekliyor olacağız Rabbim sağlıkla tutundursun bebişiniMükemmel❤sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim güzel güzel büyüsün inşallah
Hayırlısıyla güzel bir kese görürsün inşallah belki kalp atışı da görürsün vajinal bakarsaP tesi günü gidicem canım bakalım