- 14 Ocak 2020
- 1.492
- 1.627
- 83
İnşallah kuzum bende bu ay hayıt suyuna devam edicem geçen ay 20 gün sabah akşam içtim etkisini gördüm adetim benim aşırı sancılı geçer beni maffeder ama bu adetimde hiç ağrı sancı çekmedim şimdi yarın içmeye başlıcam tekrat belki bi umut bu ayda hamilelik için işe yararOlsun kuzum üzülme bunun için, rabbimin bir olanı vardır belki bu adette başlasaydın az yumurta olacaktı, pozitif düşün canım Allah en hayırlısını verir bunu unutma nitekim ilahi planın bir parçasıyız..inşallah ilk denemende bebişini kucağına alırsın
Aynen canım. Bakarsın gebe olarak gidersin doktorunaHaklısın kuzum tam ümitliydim bu ay gidicez diye aksilik çıktı benim doktorum yakında değil 1buçuk saatlik yolu var bende telefonla aradım söyledim bu ay gelemiş sıradaki adete kaldı diye oda aynısını üzülme folik asit kullan bu ay yumurtlamanı takip et dedi belki gebe kalıp gelirsin dedi olmazsa suradaki adetinde nasipse bekliyorum dedi
Gayet iyi canım benim, hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebişKızlarr şimdi 125 181 288 563 çıkmış bugün
Çok güzel canım hayırlısıyla sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah05.06 577
07.06 1226
doktorum güzel artmış dedi salı günü kese için çağırdı
İnşallah duyacaksın canım, ben bebişine güveniyorumTeşekkürlerlevel atlaya atlaya son bölüme geldik hayırlısıyla kalp atışını duyarsam bana süpriz olacak
Aynen öyleAy arkadaşlar size bir itirafta bulunacağım. Boş zamanlarımda bana umut olsun diye TLC kanalında Hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program vardı. Youtube dan açıp onu izliyorum. İnsanlar 9 ay boyunca hamileliğini anlamıyorlar ve birden doğum yapıyorlar. Ve hepside düzenli adet görüyordum diyor. Yani Rabbim dilerse adet görecekte doğuruyorsun
Benim naçizane yorumum şu ki eğer olacaksa bozuk denilen 2.gün embriyosundan da oluyor..kalitelerine çok takılma..ne 5aa kalitede 5.gün embriyoları tutmadı ama 2.gün bozuk denen embriyolar tuttu..Allah nasip edecekse harfe sayıya bakmıyor zira bozuk denen embriyo bile rahme girince kendini tamamlayıp onarıp sapasağlam nurtopu gibi bebiş olabiliyor canım..şahsen görmüşümdürMindamin canımcım selamlar bugün embriyolarımın beşinci günü akşama doğru dondurulacaklar fakat sana da sormaj istediğim bir konu var. Dört embriyomdan bir tanesi 2ab kalitede, iki tanesi ortablast 4.sünü marula yarına kadar o bekleyecekmiş. Şimdi sorum biyopsi 2ab ve orta kalitedekilere yapabiliriz dedi dr um fakat 2 ab ye yapalım akşamı bekleyip bir daha değerlendirelim dedi bilemedim. Senin 10 yıllık gözlemin tecrübenden yola çıkarak yorumun ne olur?
Kuzum yüzde 60 artıyor, ne dedi doktorumKızlar benim sonuçlar da şöyle
3 Haziran 208
5 Haziran 369
7 Haziran 589
Ay öyle bi durumdayım ki ne sevinebiliyorum ne bişeydaha doktorla görüşemedim ama 2 katı artmadığı için hep umutsuz davranış sergiliyolar. Ne olcak bakalım
Çok teşekkür ederim. Biraz önce embriyolog aradı üçüde 2ab seviyesine ulaşmış ve biyopsi için örnek alınmış. Yapsak mı etsek mi diye düşünürken almışlar. Lab a gönderilecekmiş kalakaldım. Ben hiç dokunulmasa acaba diye düşünürken alınmış bile örnek.Benim naçizane yorumum şu ki eğer olacaksa bozuk denilen 2.gün embriyosundan da oluyor..kalitelerine çok takılma..ne 5aa kalitede 5.gün embriyoları tutmadı ama 2.gün bozuk denen embriyolar tuttu..Allah nasip edecekse harfe sayıya bakmıyor zira bozuk denen embriyo bile rahme girince kendini tamamlayıp onarıp sapasağlam nurtopu gibi bebiş olabiliyor canım..şahsen görmüşümdür
Maşallah canım benim çok yüksek çıktı, ikiz mi acepArkadaşlar benim 5 haziran 596, 7 haziran 1435
değerim 1435 çıktı <3
Yok kuzum benim erken dönemde hep silik çıkar, çünkü beta daha yeni yeni idrara geçiyordur bir kere silik görmüşsen oldu bu iş demektirErken gebelik testi 5.gün tek embriyo silik çizgi çıkması normal mi? Transferden sonraki 7.gün. Koyu mu olması gerekiyordu?
Kuzum miden rahatlamış olabilirBenimde iki gündür feci bulantım vardı bugün geçti ay olsa dert kesiler acaba niye kesildi huniyle gezicem az kaldı
Amin canım benim yat istirahat et kuzum elinden gelen bu şu anda..inşallah çabucak geçerKızlar ben çok kötüyüm yuruyemiyorum nefes alamıyorum hafif ohss ama karin bölgem çok sis çok agriyo nefes aldıkça batıyo. Hayırlısıyla kalp atışını duyunca gececekmis inşallah pozitif olur da bunca şeye değer
Hadi hayırlısı canım benim inşallah ilk denemede bebişine kavuşursunÇok teşekkür ederim. Biraz önce embriyolog aradı üçüde 2ab seviyesine ulaşmış ve biyopsi için örnek alınmış. Yapsak mı etsek mi diye düşünürken almışlar. Lab a gönderilecekmiş kalakaldım. Ben hiç dokunulmasa acaba diye düşünürken alınmış bile örnek.
Hayırlısı hakkımızda beni şimdiden aşırı stres bastı, kararımıza bırakmaları bazı şeyleri biraz yorucu oluyor. Nasip olursa belki bende iki transfer yaptırırım. Senden bi cesaret. Benim de yaşım 41 olmak üzereHadi hayırlısı canım benim inşallah ilk denemede bebişine kavuşursun
Mide bulantısı 6-7 haftalarda olur genelde zaten öncesinde beklenmez bende aynı durumdayım korkmayın:)Benim kasiklarim haricinde hiç mide bulantısı baş ağrısı baş dönmesi vs yok 5+3 , sizinler hangi haftalarda başladı
Ya olur mu öyle şey daha nelerKızlar selam dün geceden beri sinirlerim bozuk dün gece evde böcek gördüm çığlık attım elim ayağım titredi çünkü büyüktü ve fobim var. İnş bebeğe bişey olmamıştır. Bugün de sabahtan beri çok eğilip çömeldim sizce çok hareket etmekten veya korkmaktan bişey olmuş mudur
Amin inşaallah, ben ikiz isterim İnşallah nasip olur hayırlısıylaMaşallah canım benim çok yüksek çıktı, ikiz mi acepsağlıcakla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?