2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İnşallah kuzum bende bu ay hayıt suyuna devam edicem geçen ay 20 gün sabah akşam içtim etkisini gördüm adetim benim aşırı sancılı geçer beni maffeder ama bu adetimde hiç ağrı sancı çekmedim şimdi yarın içmeye başlıcam tekrat belki bi umut bu ayda hamilelik için işe yarar

Aynen canım. Bakarsın gebe olarak gidersin doktoruna hayırlısı olsun hakkında inşallah

Aynen öyle

Benim naçizane yorumum şu ki eğer olacaksa bozuk denilen 2.gün embriyosundan da oluyor..kalitelerine çok takılma..ne 5aa kalitede 5.gün embriyoları tutmadı ama 2.gün bozuk denen embriyolar tuttu..Allah nasip edecekse harfe sayıya bakmıyor zira bozuk denen embriyo bile rahme girince kendini tamamlayıp onarıp sapasağlam nurtopu gibi bebiş olabiliyor canım..şahsen görmüşümdür

Kuzum yüzde 60 artıyor, ne dedi doktorum

Çok teşekkür ederim. Biraz önce embriyolog aradı üçüde 2ab seviyesine ulaşmış ve biyopsi için örnek alınmış. Yapsak mı etsek mi diye düşünürken almışlar. Lab a gönderilecekmiş kalakaldım. Ben hiç dokunulmasa acaba diye düşünürken alınmış bile örnek.

Erken gebelik testi 5.gün tek embriyo silik çizgi çıkması normal mi? Transferden sonraki 7.gün. Koyu mu olması gerekiyordu?
Yok kuzum benim erken dönemde hep silik çıkar, çünkü beta daha yeni yeni idrara geçiyordur bir kere silik görmüşsen oldu bu iş demektirhayirlı olsun sağlıcakla ilerlesin

Amin canım benim yat istirahat et kuzum elinden gelen bu şu anda..inşallah çabucak geçer

Hadi hayırlısı canım benim inşallah ilk denemede bebişine kavuşursun

Hadi hayırlısı canım benim inşallah ilk denemede bebişine kavuşursun
Hayırlısı hakkımızda beni şimdiden aşırı stres bastı, kararımıza bırakmaları bazı şeyleri biraz yorucu oluyor. Nasip olursa belki bende iki transfer yaptırırım. Senden bi cesaret. Benim de yaşım 41 olmak üzere

Kızlar selam dün geceden beri sinirlerim bozuk dün gece evde böcek gördüm çığlık attım elim ayağım titredi çünkü büyüktü ve fobim var. İnş bebeğe bişey olmamıştır. Bugün de sabahtan beri çok eğilip çömeldim sizce çok hareket etmekten veya korkmaktan bişey olmuş mudur

Ya olur mu öyle şey daha neler ben transfer gününden beri evimin tüm işini eğilmeli kalkmalı kendim görüyorum avm de fink atıyorm kıyafetler deniyorum korkmayla bebeğe ne olacak harekette iyidir hiç korkmahın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…