Eşimde hız düşüklüğü var canim.braz zor gbi ama nasip tabi Allah verirse olurAmin canım inşallah.. ben rahim filminden sonra gebe kaldım, düştü ama ihtimal var canım değerlendirin..inşallah herseyiniz normal gelir
değerim 1435 çıktı <31210 çıktısenin belli oldu mu canım?
İki katı artış şart değil ki yüzde 60 ve üzeri yetiyor canım. Sen canını sıkma. Bazı doktorlar öyle maalesef. Bebeğin sağlıkla büyüsün inşallahKızlar benim sonuçlar da şöyle
3 Haziran 208
5 Haziran 369
7 Haziran 589
Ay öyle bi durumdayım ki ne sevinebiliyorum ne bişeydaha doktorla görüşemedim ama 2 katı artmadığı için hep umutsuz davranış sergiliyolar. Ne olcak bakalım
Çok güzel maşallahArkadaşlar benim 5 haziran 596, 7 haziran 1435
değerim 1435 çıktı <3
Teşekkür ederim canım. Amin inşallahİki katı artış şart değil ki yüzde 60 ve üzeri yetiyor canım. Sen canını sıkma. Bazı doktorlar öyle maalesef. Bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah
Çok sevindim canım. Hemşire bişey dedi mi çağırdılar mı?Arkadaşlar benim 5 haziran 596, 7 haziran 1435
değerim 1435 çıktı <3
Slm cnm naptin cikti me test sonucun? Benimki elh positiv cikti. Inşaallah ilerler de kalp atisini da goruruzİnşallah pozitif görürsün benimde çarşamba test günüm
yazdım hemşireye henüz cevap gelmediÇok sevindim canım. Hemşire bişey dedi mi çağırdılar mı?
Benim 3 hafta oldu, keseyi gördümbelirti olması gibi olmaması da normal. Benim karın ağrım oluyordu hala devam ediyor arada. Bir de birer kez pembe ve kahverengi akıntım olmuştu. Onun dışında pek belirtim olmadı benim de normal adet öncesi dönemimdeki gibiyim
Benimde iki gündür feci bulantım vardı bugün geçti ay olsa dert kesiler acaba niye kesildi huniyle gezicem az kaldıTeşekkür ederim, yiyebildiğim kadarını yiyorum ama yine baya perişan etti beni. Ama düşününce bu durum herşeyin yolunda gittiğini gösteriyorsa eğer bana çekmeye de razıyım, yeterki başka sıkıntılar olmasın
Benimde iki gündür feci bulantım vardı bugün geçti ay olsa dert kesiler acaba niye kesildi huniyle gezicem az kaldı
Tabi ki normalErken gebelik testi 5.gün tek embriyo silik çizgi çıkması normal mi? Transferden sonraki 7.gün. Koyu mu olması gerekiyordu?
Canım beni 21inde kese görmeye çağırdılar , ilaçlara devam dedilerKızlar doktorunuz ilaçları ne zaman kesti?
Haklısın kuzum tam ümitliydim bu ay gidicez diye aksilik çıktı benim doktorum yakında değil 1buçuk saatlik yolu var bende telefonla aradım söyledim bu ay gelemiş sıradaki adete kaldı diye oda aynısını üzülme folik asit kullan bu ay yumurtlamanı takip et dedi belki gebe kalıp gelirsin dedi olmazsa suradaki adetinde nasipse bekliyorum dediCanım üzülme vardır bir hayır. Geç olsun güç olmasın. Belki de kendiliğinden hamile kalırsın çok oluyor öyle. Rabbim hakkında hayırlısını versin
Ahh canım ya. Çok geçmiş olsun. Tez zamanda düzelirsin inşallahKızlar ben çok kötüyüm yuruyemiyorum nefes alamıyorum hafif ohss ama karin bölgem çok sis çok agriyo nefes aldıkça batıyo. Hayırlısıyla kalp atışını duyunca gececekmis inşallah pozitif olur da bunca şeye değer
Aynen ben muğlada oturuyorum dokturum milastaMedical parkta 32.000 tl tüp bebek ücreti ilaçlarda ortalama 15.000 flan kişden kişiye değişir tabi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?