2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Mindamin canımcım selamlar bugün embriyolarımın beşinci günü akşama doğru dondurulacaklar fakat sana da sormaj istediğim bir konu var. Dört embriyomdan bir tanesi 2ab kalitede, iki tanesi ortablast 4.sünü marula yarına kadar o bekleyecekmiş. Şimdi sorum biyopsi 2ab ve orta kalitedekilere yapabiliriz dedi dr um fakat 2 ab ye yapalım akşamı bekleyip bir daha değerlendirelim dedi bilemedim. Senin 10 yıllık gözlemin tecrübenden yola çıkarak yorumun ne olur?

Kızlar benim sonuçlar da şöyle
3 Haziran 208
5 Haziran 369
7 Haziran 589

Ay öyle bi durumdayım ki ne sevinebiliyorum ne bişeydaha doktorla görüşemedim ama 2 katı artmadığı için hep umutsuz davranış sergiliyolar. Ne olcak bakalım

İki katı artış şart değil ki yüzde 60 ve üzeri yetiyor canım. Sen canını sıkma. Bazı doktorlar öyle maalesef. Bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah

Benimde iki gündür feci bulantım vardı bugün geçti ay olsa dert kesiler acaba niye kesildi huniyle gezicem az kaldı

Canım üzülme vardır bir hayır. Geç olsun güç olmasın. Belki de kendiliğinden hamile kalırsın çok oluyor öyle. Rabbim hakkında hayırlısını versin
Haklısın kuzum tam ümitliydim bu ay gidicez diye aksilik çıktı benim doktorum yakında değil 1buçuk saatlik yolu var bende telefonla aradım söyledim bu ay gelemiş sıradaki adete kaldı diye oda aynısını üzülme folik asit kullan bu ay yumurtlamanı takip et dedi belki gebe kalıp gelirsin dedi olmazsa suradaki adetinde nasipse bekliyorum dedi

Ahh canım ya. Çok geçmiş olsun. Tez zamanda düzelirsin inşallah hayırlı haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…