Aynen bende. Doktorum 12. Haftaya kadar kullanacaksın demiştiBaş ağrısı iki kez oldu çok onemsemedim.stres yaptım ondan diye düşündüm.neymis bu progesteron,östrojen ya mahvediyor insanı.yüksek tansiyondan iyidir tabi ama kafa leyla sekilde olmak istemiyorum ben :)şu iğne ve ilaçlardan kurtulmayı dört gözle bekliyorum.
Güzel canım değerlerin fark ettin mi bilmiyorum ama giderek artış hızın yükselmişKızlarr şimdi 125 181 288 563 çıkmış bugün
Yarın ayrılıyorum inşallah rapor alıp canımOkulun bitmesine az kaldı canım sabret azcık
Aynen canım güzel artmış. Hadi inşallah keseyi de görürsün sağlıkla05.06 577
07.06 1226
doktorum güzel artmış dedi salı günü kese için çağırdı
inşallah hepimiz görelim güzel güzelAynen canım güzel artmış. Hadi inşallah keseyi de görürsün sağlıkla
İnşallah çok güzel artıcak senin bebişin güçlü bence çok direndi. Allah ınn izniyle çok güzel olacakDoktorun ne dedi güzel artmış bugün,benimde artışlar sıkıntılı nolcak bilmiyorum
Amin kuzum inşallaah bakalım bekleyip görücez rabbim hayırlısını versin hiç ümidim yoktu ama bugün tekrar bir umut yeşerdi içimdeGüzel canım değerlerin fark ettin mi bilmiyorum ama giderek artış hızın yükselmişhayırlısıyla keseyi de görürsün inşallah
1210 çıktıSonucunu mutlaka paylaş canım
Teşekkürlerİnşallah çok güzel artıcak senin bebişin güçlü bence çok direndi. Allah ınn izniyle çok güzel olacak
Benim son değerimde güzel artmıştı sen şanslısın doktorun moralini bozmuyor ben çok merak ediyorum bu artışlarla ne yaşayacağımızı inşallah mutlu son olurAmin kuzum inşallaah bakalım bekleyip görücez rabbim hayırlısını versin hiç ümidim yoktu ama bugün tekrar bir umut yeşerdi içimde
İnşallah son anda bir atak yaptı ama bakalım göreceğizİnşallah çok güzel artıcak senin bebişin güçlü bence çok direndi. Allah ınn izniyle çok güzel olacak
Kiloda mı almamışlar benim kuzenimde 5 ay farketmemiş regl düzensizmiş zaten ilk aylar çok kiloda alınmıyor direk yarışa ortadan başladı bizde yarış öncesi antremanlar koş koş koş koşAy arkadaşlar size bir itirafta bulunacağım. Boş zamanlarımda bana umut olsun diye TLC kanalında Hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program vardı. Youtube dan açıp onu izliyorum. İnsanlar 9 ay boyunca hamileliğini anlamıyorlar ve birden doğum yapıyorlar. Ve hepside düzenli adet görüyordum diyor. Yani Rabbim dilerse adet görecekte doğuruyorsun
Benim daha çıkmadı bekliyorum, sence bizi ne zaman hastaneye çağırırlar , yoksa direkt kese için mi çağırırlar , benim hastanem başka şehirde olduğu için sadece hemşire ile gorusebiliyorum o da detaylı bişey demiyor1210 çıktısenin belli oldu mu canım?
Hey maşallah. Bir de bize bakınAy arkadaşlar size bir itirafta bulunacağım. Boş zamanlarımda bana umut olsun diye TLC kanalında Hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program vardı. Youtube dan açıp onu izliyorum. İnsanlar 9 ay boyunca hamileliğini anlamıyorlar ve birden doğum yapıyorlar. Ve hepside düzenli adet görüyordum diyor. Yani Rabbim dilerse adet görecekte doğuruyorsun
Maşallah çok güzel çıkmış.1210 çıktısenin belli oldu mu canım?
Duyacaksın canım Allah’ın izniyleTeşekkürlerlevel atlaya atlaya son bölüme geldik hayırlısıyla kalp atışını duyarsam bana süpriz olacak
Senin de inşallah yüksek güzel bir değerin çıkar artık keseye çağırırlarBenim daha çıkmadı bekliyorum, sence bizi ne zaman hastaneye çağırırlar , yoksa direkt kese için mi çağırırlar , benim hastanem başka şehirde olduğu için sadece hemşire ile gorusebiliyorum o da detaylı bişey demiyor
İnşallaaah hayırlısı artık yapacak bir şey yok bazı şeyleri yaşayıp görmemiz gerekiyor bol dua ile rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsinBenim son değerimde güzel artmıştı sen şanslısın doktorun moralini bozmuyor ben çok merak ediyorum bu artışlarla ne yaşayacağımızı inşallah mutlu son olur
Konuşmadım ben de doktorla daha. Ne dicek ben de merak ediyorum. İlaçlra devam edecek miyiz ne zaman çağıracak bir sürü soruBenim daha çıkmadı bekliyorum, sence bizi ne zaman hastaneye çağırırlar , yoksa direkt kese için mi çağırırlar , benim hastanem başka şehirde olduğu için sadece hemşire ile gorusebiliyorum o da detaylı bişey demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?