Kuzum beta ve progesteron tansiyonu düşürür ki aslında bu iyi bir durum..genede yüksek tansiyon istemeyiz ki kanamayı artırır..yattığın için o tansiyon yeter sana tuzlu ayran falan içme..ilerleyen aylarda 8 e 4 lere kadar düşebilir..kendini iyi hissediyorsan bebeğe hiç sakıncası yok yeterki çıkmasın tansiyon Allah korusunGünaydın,2gündür tansiyon düşüklüğü yaşıyorum 9/4 ve 9/5 cikiyor.tuzlu ayran cubuk kraker vs ile 10/5 oluyor.
yükselmiyor.zaten haftasonu kanama yaşadım diye yatıyorum ama bu şekilde yatmak fenaymış.kafam hiç yerinde değildi. Bugün de alt karın ağrısı,sol kasık ağrısı ve bel ağrısı ile uyandım.Adet olursun sanki karnının için yara gibi acır ya o şekilde ağrım var.kasikta da zonklama gibi.stres yapmak istemiyorum normal midir bunlar kalkip yine hastaneye gitmicem kendi doktorum devamlı gitme demişti.rahim mi genişliyor bebekten mi neden oluyor bilen var mı?bu arada çok okuyamadım buraları pozitif olanlar varsa tebrik ederim degerleriniz güzel yükselsin.
Ee bu çok güzel canım ikiz gibi de artmış, hayırlısını versin rabbimBeta
10.gun 100
12.gun 330
14.gun 1212
Arttı sonrasında istemedi Dr 15 haz gel kese ve kalp bakalım dedi şuan programa göre 5+2 oluyorum.
İşte bu kasik ağrılarım kafamı karıştırdıEe bu çok güzel canım ikiz gibi de artmış, hayırlısını versin rabbim❤
Ağdanın bir zararı yok emin ellerde yapıldıysa, jiletle kendini kesmezsen onun da bir zararı yok ama kıl dönmesi yapabiliyor dikkatli olmak lazımKızlar ben komple ağda yaptım sıkıntı olmaz degilmi internette en güvenli temizlik hamilelikte ağda ve jilet yazıyor araştırdığımda
Bende muayene öncesi yaptırıcam valla sadeece genitalde kasıyorum birşey olır mu diye endişeliydim ama yapcak bişe yokKızlar ben komple ağda yaptım sıkıntı olmaz degilmi internette en güvenli temizlik hamilelikte ağda ve jilet yazıyor araştırdığımda
Söyle küçük küçük yapsınlarBende muayene öncesi yaptırıcam valla sadeece genitalde kasıyorum birşey olır mu diye endişeliydim ama yapcak bişe yok
Ben de sabah verdim sonuç bekliyorumEvet şimdi hastanedeyim sıra bekliyorum
Aynen söyleyeceğim mutlaka haftaya gidicem zaten kontrolüm 14 ünde. Dayanabilsem kontrolede gitmem 6+1 olcak daha kilomda fazla benm duyulmaz kalbi diye keşke biraz daha geç gidebilsem sabredipSöyle küçük küçük yapsınlar
Progesterondan mi yani.cuma günü progestan vajinal kullanmaya başlamıştım kanama olunca günde 2ye cikarmistim 3gün öyle kullandım.kanama kesilince doktoruma sordum tek devam et dedi.ondan oldu fazla progesteron kullandığım için demek ki.bugün daha iyiyim.bilmiyorum vajinal yoldan alınca tansiyona etki edebilir mi ama.simdi siz yazınca ona yordum ben.Kuzum beta ve progesteron tansiyonu düşürür ki aslında bu iyi bir durum..genede yüksek tansiyon istemeyiz ki kanamayı artırır..yattığın için o tansiyon yeter sana tuzlu ayran falan içme..ilerleyen aylarda 8 e 4 lere kadar düşebilir..kendini iyi hissediyorsan bebeğe hiç sakıncası yok yeterki çıkmasın tansiyon Allah korusun❤
Ben kendim yaptım canım o yüzden hijyen sıkıntım olmadıAğdanın bir zararı yok emin ellerde yapıldıysa, jiletle kendini kesmezsen onun da bir zararı yok ama kıl dönmesi yapabiliyor dikkatli olmak lazım
Çok güzel yükselmiş maşallahBeta
10.gun 100
12.gun 330
14.gun 1212
Arttı sonrasında istemedi Dr 15 haz gel kese ve kalp bakalım dedi şuan programa göre 5+2 oluyorum.
Amin canim inşallahÇok güzel yükselmiş maşallahhadi bakalım sıra kese ve kalp atışını beklemekte sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Evet benim de sürekli baş ağrısı ve düşük tansiyonum var. Bazen düşüp kalacam bir yerde diye korkuyorum. Benim de 9-5 oluyor genelde. İnternette de okumuştum normal diye.Progesterondan mi yani.cuma günü progestan vajinal kullanmaya başlamıştım kanama olunca günde 2ye cikarmistim 3gün öyle kullandım.kanama kesilince doktoruma sordum tek devam et dedi.ondan oldu fazla progesteron kullandığım için demek ki.bugün daha iyiyim.bilmiyorum vajinal yoldan alınca tansiyona etki edebilir mi ama.simdi siz yazınca ona yordum ben.
Ben de sabah verdim sonuç bekliyorum
Baş ağrısı iki kez oldu çok onemsemedim.stres yaptım ondan diye düşündüm.neymis bu progesteron,östrojen ya mahvediyor insanı.yüksek tansiyondan iyidir tabi ama kafa leyla sekilde olmak istemiyorum ben :)şu iğne ve ilaçlardan kurtulmayı dört gözle bekliyorum.Evet benim de sürekli baş ağrısı ve düşük tansiyonum var. Bazen düşüp kalacam bir yerde diye korkuyorum. Benim de 9-5 oluyor genelde. İnternette de okumuştum normal diye.
Doktorun ne dedi güzel artmış bugün,benimde artışlar sıkıntılı nolcak bilmiyorumKızlarr şimdi 125 181 288 563 çıkmış bugün
Doktor gayet normal sıkıntı yok dediDoktorun ne dedi güzel artmış bugün,benimde artışlar sıkıntılı nolcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?