Canım hayırlı olsun sağlıcaklakucağınaalırsınbebişiniinşallahkızlarrrrr, kan sonucum çıktı, cuma günüydü ama dayanamadım gittim. 10. Günüm bugün ve sonuç 53. Normal mi sizce? Bir de kaç gün sonra kese görmeye çağıracaklar
Aminn Amin inşallahErken gebelikte dahi hayalet çizgi çıkmıştı, 4 tane test yaptım 2 gün içinde. Silik gördükçe oturup ağladım inanın. 9 hazirandaydı testim dayanamadım bugün yaptım. 3 gün erken yapmış oldum ama zaten 13. Gün olacak cuma günü de. Bugün 10. Günümdü ve dayanamayıp yaptırdım kan testini. 53 çıktı şu an. Rabbim keseyi görmeyi kalbini duymayı da nasip etsin inşallah hepimize
Aynen canım, bulantı kısmı geçince keyifli kısmı gelecek inşallahAmın ınşallah çok zor gerçekten benım agrı kramp uyku bıde şmdı mıde bulantısı eklendı uyumak ıstıyorum mıdemın yanmasından yatamadım kalktımhayırlısı ınşallah guzel guzel bebışlerımızı alalım kucagımıza butun bunlar geçer ınşallah
İnşallah canımKorkma kuzum, istirahat et zaten kan sulandırıcıyı kesti doktorun, geçecek o endişelenme..çok kişide oldu gördüğün gibi
Aynen canım kahverengiye dönmüşse sıkıntı yok, azalacak gittikçe ve bitecek ama yine de kalkma istirahat et
Bekle canım az kaldı, inşallah gebelik belirtileridir yaşadıklarınGünaydın kızlar heyecandan hepimiz sabahın köründe uyanır oldukbenim bugün transfer sonrasi 8.gunum kasik batmalarim oluyor bacaklarım çok ağrıyor aşırı gaz var birde sislik devam karnımda test versemmi diye aklımdan bi geçiyor ama günüme kadar beklemeyi de istiyorum
Ben de bu gece rüyamda test vermişim ve sonuç 273 çıkmış gördümBu gece rüyamda bebeğin kesesini görmeye gidiyorduk ve kalp atışınida dinletiyordu doktorum hiç rüya görmedim şimdiye kadar süreçle ilgili ilk defa gördüm hayırlara gelsin 2 gün kaldı
Ayy hadi inşaallah canım benim hep dua ediyorum size güzel haberler alalımBen de bu gece rüyamda test vermişim ve sonuç 273 çıkmış gördümilk defa bebekle ilgili rüya gördüm, inşallah böyle çıkar beta
Amin inşallah 10. Gün yapacağız testi eşimle konuştuk hergun bebislerlede konuşuyoruz deli gibiBekle canım az kaldı, inşallah gebelik belirtileridir yaşadıkların
Tuvalet ihtiyacı hariç kalkma dedi doktorumda yatıyorum canım yeter ki iyi olsunlar her türlü zorluğa katlanırız ne yapalımAynen canım kahverengiye dönmüşse sıkıntı yok, azalacak gittikçe ve bitecek ama yine de kalkma istirahat et
Bu gece rüyamda bebeğin kesesini görmeye gidiyorduk ve kalp atışınida dinletiyordu doktorum hiç rüya görmedim şimdiye kadar süreçle ilgili ilk defa gördüm hayırlara gelsin 2 gün kaldı
Bende test vermeden önce doktorumun pozitif haberi verdiği bir rüya görmüştüm canım bide 2 tane yumurtadan çıkan minik civcivlerBen de bu gece rüyamda test vermişim ve sonuç 273 çıkmış gördümilk defa bebekle ilgili rüya gördüm, inşallah böyle çıkar beta
AhahaHahaha bende aynı dizileri bile izleyemeden bayılıyorum üstüne örtü al kıvrıl sende.. yarın görüşürüz bende biraz tv bakıp uyuyım
Günaydın canım. Benim de geçen gün kalçam bacaklarım çok ağrıdı ama benimkisi vajinal muayeneyi hiç sevmiyorum istemsiz kasıyorum kendimi düşündüm de ondan olmuştu.yatmak biraz iyi geldi. inşallah geçer
Ben geçen gün oturduğum yerde uyumusumAhahahepimiz öyleyiz galiba. Akşam resmen sızmışım uyuyakalmışım
Bulantı kötü ama Bir yandan da bebişin sağlıklı olduğunu hatırlatıyorMindamin canim benim 2 3 güne kadar bulantım yoktu hiç ama son 3 gündür bulantım artmaya başladı gebelikte bu kadar erken mi başlıyor bulantı? ilaçlardan desem yeni başladı birde koku duyunca midem bulanıyor özellikle .
Doktorum banada o fiyatı dedi 60bini bulur dedi bende acaba fazla mı dedi diye üzülüyordum kimi 40bin 50 bin demişti buarada benim gelecek adetime kaldı malesef tüp bebek için60 bine mal oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?