2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

kızlarrrrr, kan sonucum çıktı, cuma günüydü ama dayanamadım gittim. 10. Günüm bugün ve sonuç 53. Normal mi sizce? Bir de kaç gün sonra kese görmeye çağıracaklar
Canım hayırlı olsun sağlıcaklakucağınaalırsınbebişiniinşallah, gayet iyi ama önemli olan katlanması..iki gün sonra tekrar ver ki katlanmasına bakalım ona göre yaklaşık tarih verirler sana

Aminn Amin inşallahŞimdi 12.gün yaptır ikinci testini ki katlanmasına bakalım canım benim iyi yaptın, idrar testleri çok güvensiz kanda bakmak daha mantıklı

Aynen canım, bulantı kısmı geçince keyifli kısmı gelecek inşallah

Günaydın kızlar heyecandan hepimiz sabahın köründe uyanır olduk benim bugün transfer sonrasi 8.gunum kasik batmalarim oluyor bacaklarım çok ağrıyor aşırı gaz var birde sislik devam karnımda test versemmi diye aklımdan bi geçiyor ama günüme kadar beklemeyi de istiyorum

Bekle canım az kaldı, inşallah gebelik belirtileridir yaşadıkların

Bu gece rüyamda bebeğin kesesini görmeye gidiyorduk ve kalp atışınida dinletiyordu doktorum hiç rüya görmedim şimdiye kadar süreçle ilgili ilk defa gördüm hayırlara gelsin 2 gün kaldı
Ben de bu gece rüyamda test vermişim ve sonuç 273 çıkmış gördüm ilk defa bebekle ilgili rüya gördüm, inşallah böyle çıkar beta

Kızlar gebelikte kullanabilecegimiz temiz içerikli nemlendirici krem kullanan varmı öneriniz varmı benin cilt kuruluğum başladı kızımda da olmuştu kızarıklık ve kuruluk hissi yanma var şuan yüzümde

Bu gece rüyamda bebeğin kesesini görmeye gidiyorduk ve kalp atışınida dinletiyordu doktorum hiç rüya görmedim şimdiye kadar süreçle ilgili ilk defa gördüm hayırlara gelsin 2 gün kaldı
Ne kadar güzel bir rüya canım rüyan gerçek olsun inşallah sağlıkla duy miniğinin kalp atışlarını

Ben de bu gece rüyamda test vermişim ve sonuç 273 çıkmış gördüm ilk defa bebekle ilgili rüya gördüm, inşallah böyle çıkar beta
Bende test vermeden önce doktorumun pozitif haberi verdiği bir rüya görmüştüm canım bide 2 tane yumurtadan çıkan minik civcivlergülmüştüm uyanıncaseninde rüyan gerçek olur inşallah pozitif haberlerini alırız

Bulantı kötü ama Bir yandan da bebişin sağlıklı olduğunu hatırlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…