2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar önce bi kaç kere ufak sol kasığımda kramp oldu bugün sağda oluyor bu ne demek ? İki tarafta da olabilir mi?

Sağol canım önemli bişey yoktur inşallah kullanıyorum bende fitilgörünce bi an korktum elim ayağım boşaldı ama şimdi daha iyiyim

Sağol canım önemli bişey yoktur inşallah kullanıyorum bende fitilgörünce bi an korktum elim ayağım boşaldı ama şimdi daha iyiyim
ben de çok korkmuştum bebeğim gitti diye ağlayıp kendimi nöbetçi hastaneye zor attmıştım çok şükür bir şey olmadı.
normal insanlar ne kadar rahat biz böyle zor bulduğumuz için her şeyimiz çık sitresli zor oluyor. hamilelik dönemi yaşamayı seven arkadaşlarım var mesela ay çok güzel bir duygu , şöyle güzel böyle güzel ben hiç güzelliğini yaşayamadım. sadece bir an önce 9 ay geçsin de canlı şekilde evladımı kucağıma alayım diye. çok şükür nasip etti rabbim. sitres yapmayın dinlenin siz de maalesef bizim süreçlerimiz gergin geçiyo en aza indirmekte yarar var

Kızlar önce bi kaç kere ufak sol kasığımda kramp oldu bugün sağda oluyor bu ne demek ? İki tarafta da olabilir mi?
kasık batması gibi oluyor içeriden bebeğim olduğu taraf bence. bir de kasık ağrısı iğnelerden olıyor benim. iki tarafdan da iğne vurduğum için iki tarafta ağrıyor.

Gerçekten hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz bazen yaşadıklarımı anlatmaya çalışıyorum ama anlatsam da karşımdaki insan beni anlayamaz diyorum kalıyorum öyle..Allah yardımcımız olsun hepimizin miniklerimizi sağlıkla alalım kucaklarımızaAllah bağışlasın evladınızı çok şükür o duyguyu tatmışsınız..şuan hangi aşamadasiniz transferiniz mi yapıldı sizinde

Erken gebelikte dahi hayalet çizgi çıkmıştı, 4 tane test yaptım 2 gün içinde. Silik gördükçe oturup ağladım inanın. 9 hazirandaydı testim dayanamadım bugün yaptım. 3 gün erken yapmış oldum ama zaten 13. Gün olacak cuma günü de. Bugün 10. Günümdü ve dayanamayıp yaptırdım kan testini. 53 çıktı şu an. Rabbim keseyi görmeyi kalbini duymayı da nasip etsin inşallah hepimize

kızlarrrrr, kan sonucum çıktı, cuma günüydü ama dayanamadım gittim. 10. Günüm bugün ve sonuç 53. Normal mi sizce? Bir de kaç gün sonra kese görmeye çağıracaklar
Hayırlı olsun muhtemelen 2.kez beta ister doktor, onun sonucuna göre kese için çağırır. Ben 14.gün ikinci betayi vermiştim, ondan 1 hafta sonra çağırmıştı

kızlarrrrr, kan sonucum çıktı, cuma günüydü ama dayanamadım gittim. 10. Günüm bugün ve sonuç 53. Normal mi sizce? Bir de kaç gün sonra kese görmeye çağıracaklar
Gözün aydın canımsağlıkla ilerler inşallah transferin 18.günü gözüktü kese senede 10 gün ya da 2 hafta sonra çağırır belki

Amın ınşallah çok zor gerçekten benım agrı kramp uyku bıde şmdı mıde bulantısı eklendı uyumak ıstıyorum mıdemın yanmasından yatamadım kalktımhayırlısı ınşallah guzel guzel bebışlerımızı alalım kucagımıza butun bunlar geçer ınşallah

Bu çektiklerimizin Hepsi ilaçtan söyleyim aralarda ilacı bırakmıştım ya normale dönmüştüm ilaca başladım yine şiştim karın bölgem filan bir de dediğin gibi acayip uyku yapıyor
Evet aynen oyle allah bılır nerelerımıze zarardır bunlar ışte doktorun dedıgınden çıkmamamız lazm ya bakalım artık ınşallah sonu guzel bıter hepımızın hıkayelerımızın

Ay bu uyuklama hali progestandan mı. Bende hamilelikten sanıyordum. Saat akşam 10 nu zor görüyorum. Homini gırtlak, pusunu Kandil, domini yatak oluyorum. Öğlende 3 gibi bir uyukluyorum 1 saat ama yine doymuyorum uykuya
Aynen òyle canım, çok tatlı uyutuyor

Kızlar çok hafif pembe lekelenmem oldu benim elim ayağım titriyordoktorumla konuştum oksaparı kestik dinlencem tuvalet ihtiyacım için kalkicam sadece
Korkma kuzum, istirahat et zaten kan sulandırıcıyı kesti doktorun, geçecek o endişelenme..çok kişide oldu gördüğün gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…