2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Sağol canım evet mucizevi minikler bekletiyorlar bizi,gelmek isterse gelir ben bekliyorum gelmezse de keyfi bilir napalım

karamm35 merhaba canım, şimdi benimde 3. gün embriyosu, normalde 8 haziranda kan ver dediler ama endokrin randevum olduğu için 6 haziranda o zaman kan ver dediler, yani yarın 10. gün oluyor, kanda çıkar değil mi varsa

Yaa oldum kese rahimde ama doktorum yine dedi ki bakalım gelişimini takip edeceğiz ilaçlarına devam et tekrar dedi başka bişey demedi dış gebelik değil yani
Ahh yavrum benim bırakmayacak seni bebeğin benim içime öyle doğuyor demiştim sana bu bebek doğacak hayırlısıyla rabbim onu kucağına verecek o düşük belalar muhtemelen ilaçları bıraktığın dönemden dolayı oldu..tabiri caizse uşak anca toparladı kendini ilaçlarını bırakma ve yat dinlen kanama geçene kadar..ben bebişine inanıyorum canım sen de inan

Gönder gelsin testi hep beraber bakalım

Ayy sağol Mindom benim sende bebişlerin güzel haberlerini ver sonra alışveriş moduna geçelim

Yok kuzum kür falan yapma, hormonlar bozulmasın..burada bir arkadaşımız öyle birşey yaptı kist gitsin diye diğerinde de çıktı yan etkileri olabiliyor..canını da sıkma belki de taze transferde olumsuz olacaktı sonuç, rabbim dondurulmuşa nasip etti..kist gider kuzum hayırlısıyla başlarsın, rabbim bebişini kucağına versin de taze veya dondurulmuş fark etmez, az daha bekleyeceksin sadece❤

benim testim de 596 çıkmış allahıma şükürler olsun

karamm35 merhaba canım, şimdi benimde 3. gün embriyosu, normalde 8 haziranda kan ver dediler ama endokrin randevum olduğu için 6 haziranda o zaman kan ver dediler, yani yarın 10. gün oluyor, kanda çıkar değil mi varsa
Merhaba canım, varsa çıkar canım ama değerin düşük çıkabilir bunun için canını sıkma. Çünkü erken daha. Benim ki 5. Gün embriyosuydu 11. Gün test yapmıştım. Senin bu durumda 13. Gün güzel sonuçlar alman lazım. Yani değerinin düşük çıkması ihtimali yüksek.

çıktı sonuç inanamıyorum şuan hala doktorun ağzından da duymam lazım diyorum çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yalnız durum yerinde y yazıyor ne anlama geliyor bilen var mı
Canım benim gözün aydın, hayırlısıyla sağlıcakla ilerlesin inşallah rabbim bize de nasip etsin böyle güzel sonuçlar

Kuzum keseyi gördüya dış gebelik değil..okuma daha..sadece büyümeyi takip edecek ki inşallah kalp atışını da duyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…