Sağol canım evet mucizevi minikler bekletiyorlar bizi,gelmek isterse gelir ben bekliyorum gelmezse de keyfi bilir napalımSen içini ferah tut ilaçlarını aksatma dinlen iyi beslen bebişin seninle canım. Sorun olacak diye düşünme. Bu işler mucizevi işler. Neler neler duyuyoruz. Anne karnında engelli diyorlar bebiş doğuyor sapasağlam. Yani Rabbim büyük. Ümitsizlik yok
Sorma çok aç kaldı vallaAhh canım benim iki kere ilaçsız kaldı yavrum, rabbim koruyor onu işte
karamm35 merhaba canım, şimdi benimde 3. gün embriyosu, normalde 8 haziranda kan ver dediler ama endokrin randevum olduğu için 6 haziranda o zaman kan ver dediler, yani yarın 10. gün oluyor, kanda çıkar değil mi varsaDemekki cuma günü kanda çıkacak idrar testleri daha sonra belli olduğu için 11. Gün erken demekki bence kan testi gününü bekle ama çok merak ediyorum diyorsan da bir kaç gün sonra idrar testi yapabilirsin. Ben kan testinden bir gün önce yaptım çift çizgi çıkmıştı. İnşallah bebişin sağlıkla tutunsun
Ahh yavrum benim bırakmayacak seni bebeğin benim içime öyle doğuyor demiştim sanaYaa oldum kese rahimde ama doktorum yine dedi ki bakalım gelişimini takip edeceğiz ilaçlarına devam et tekrar dedi başka bişey demedi dış gebelik değil yani
Gönder gelsin testi hep beraber bakalımmerhaba, bugün transferden 9. günüm, yarın kan vercem ama normal gebelik testi 7. gün yapmıştım 2. çizgi acayip silik çıktı, sonra 8. günde yaptım o zaman da hayalet çizgi gibi, bugünde var mı yok mu anlamıyorum, daha erken mi gebelik testi ile kafa karıştırmamak mı lazım, 3. gün embriyosu için beklemek mi lazım bilemedim
Kuzum istersen Çarşamba günü tekrar ver artışına bakarız..kimi doktorlar istemiyorlar çok beta, gerek görmüyorlarBugün 13.gün 5.gün embiryosu
Kuzum düşünme öyle şeyler,Allahın izniyle gayet sağlıklı bir bebiş olacak inşallahOf bilmiyorum kafamda deli sorular dış gebelik olmasından korkuyorum söyledimde hiç bir sorun yok içinzi rahat tutun dış gebelik vs olsada ultrasonda belli olur ancak dediler
attım testleriGönder gelsin testi hep beraber bakalım
Çok şükür çok sevindim inşallah sağlıklı ilerlerYaa oldum kese rahimde ama doktorum yine dedi ki bakalım gelişimini takip edeceğiz ilaçlarına devam et tekrar dedi başka bişey demedi dış gebelik değil yani
Ayy sağol Mindom benim sende bebişlerin güzel haberlerini ver sonra alışveriş moduna geçelimAhh yavrum benim bırakmayacak seni bebeğin benim içime öyle doğuyor demiştim sanabu bebek doğacak hayırlısıyla rabbim onu kucağına verecek o düşük belalar muhtemelen ilaçları bıraktığın dönemden dolayı oldu..tabiri caizse uşak anca toparladı kendini ilaçlarını bırakma ve yat dinlen kanama geçene kadar..ben bebişine inanıyorum canım sen de inan ❤
Yok kuzum kür falan yapma, hormonlar bozulmasın..burada bir arkadaşımız öyle birşey yaptı kist gitsin diye diğerinde de çıktı yan etkileri olabiliyor..canını da sıkma belki de taze transferde olumsuz olacaktı sonuç, rabbim dondurulmuşa nasip etti..kist gider kuzum hayırlısıyla başlarsın, rabbim bebişini kucağına versin deBugün ilaçlara başlayacaktımtaze transfer olucaktı. Sol tarafımda kist çıktı önümüzdeki aya başlıcam inşallah. Soğan kürü falan yaparım canım sıkıldı heveslenmiştim başlıcam diye. Hayırlısı artık.
Kuzum artış düzenli demek istedi, Bebeğin seninle canımYaptırdım artışta sıkıntı var işte 125 181 288 yavaş ama istikrarlıymış bu ne demekse
Merhaba canım, varsa çıkar canım ama değerin düşük çıkabilir bunun için canını sıkma. Çünkü erken daha. Benim ki 5. Gün embriyosuydu 11. Gün test yapmıştım. Senin bu durumda 13. Gün güzel sonuçlar alman lazım. Yani değerinin düşük çıkması ihtimali yüksek.karamm35 merhaba canım, şimdi benimde 3. gün embriyosu, normalde 8 haziranda kan ver dediler ama endokrin randevum olduğu için 6 haziranda o zaman kan ver dediler, yani yarın 10. gün oluyor, kanda çıkar değil mi varsa
Ayy evet evett inşallahAyy sağol Mindom benim sende bebişlerin güzel haberlerini ver sonra alışveriş moduna geçelim
Canım benim gözün aydın, hayırlısıyla sağlıcakla ilerlesin inşallahçıktı sonuç inanamıyorum şuanhala doktorun ağzından da duymam lazım diyorum çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yalnız durum yerinde y yazıyor ne anlama geliyor bilen var mı
Ahhh şu moda geçmeyi iple çekiyorumAyy sağol Mindom benim sende bebişlerin güzel haberlerini ver sonra alışveriş moduna geçelim
Glutatyon idi sanırım damat yolundan igne şeklinde idiO vitamin nedir?
Kuzum keseyi gördüya dış gebelik değil..okuma daha..sadece büyümeyi takip edecek ki inşallah kalp atışını da duyacaksın16 Haziran randevu verdi evet ilaçlara devam dedi.bunları söylerken biraz olumsuz gibi söylüyor o yüzden insan sevinemiyor ama buna da şükür dış gebelik okunmaktan kafayı yemek üzereydim … bundan sonra ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?