İnşallah olmaz. Kötüyü çağırmayalım. Beklemek ve dua etmekten başka bişey gelmez elimizden. Ben iyi düşünüyorum olumlu olacak inşallahOf bilmiyorum kafamda deli sorular dış gebelik olmasından korkuyorum söyledimde hiç bir sorun yok içinzi rahat tutun dış gebelik vs olsada ultrasonda belli olur ancak dediler
Çok iyi kuzum maşallah sağlıcakla ilerlesin inşallahBana da 2 saat demişlerdi çıktı sonuç. 557 çıkmış çok şükür
Teşekkür ederim, 5. haftada gördümCanım gözün aydın kac haftada gördün keseyi.
Henüz hiç toplanmadıHakkınızda hayırlısı olsun ama üzülmeyin dondurulmuş embriyonun tutunma olasılığı daha yüksek.
Evet canım yuzde 60 artış sağlıklı kabul ediliyor, güzel senin sonucunKızlarr 2 gün önce ilk tahlilde beta 208 di bugün 369 çıktı daha doktorla konuşmadım ama en az %66 gibi bişey okumuştum. İyi mi sizce doktorla öğleden sonra görüşücem
Yüksek demek canım. Çok sevindim hayırlı olsun inşallah. Gün gün yükselişlerin olsunçıktı sonuç inanamıyorum şuanhala doktorun ağzından da duymam lazım diyorum çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yalnız durum yerinde y yazıyor ne anlama geliyor bilen var mı
Sıkıntı yok canım evet yapılacak başka bisey yok zaten. Yemene içmene dikkat et kendine güzel bak yeterKan sonucum çıkmış 288.9 yani bu ne oluyor şimdi bana hemşirede doktor bir şey demiyor sadece güzel sıkıntı yok ilaçlara devam diyolar kese kontrolüne kadar daha yapmana gerek yok dediler
Yarısını boşalt ilk önce, kalanın tamamını yapKızlar ya bişey sorucam bugün ovitrelle iğne vurulucam transferin 3.günündeyim yarısı vur dedi ama nasıl yarıyı anlicam iğneyi vururken bi aşağı bi yukarı tam belli olmuyor
Hayırlısıyla kalp atışını da duyup kucağına da alırsın bebişini inşallahKızlar selam. Bugün doktor kontrolüm vardı keseyi gördükçok şükür her şey yolunda dedi doktor, hayırlısıyla 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gidicez
Oleyyyyyyyyyyçıktı sonuç inanamıyorum şuanhala doktorun ağzından da duymam lazım diyorum çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yalnız durum yerinde y yazıyor ne anlama geliyor bilen var mı
Teşekkür ederim. Darısı da tez zamanda size olsun. Verdır bunda da bir hayır. Güzel sağlıklı yumurtaların ve sağlıklı embriyoların olur inşallahHenüz hiç toplanmadıbugün başlayacaktık geçen ay problem yoktu. hayırlısı ama gruptan çıkmıcam. Sizin güzel haberlerinizi okucam inşallah. Size dua ederim
Hayırlısı olsun canım benim. Daha sağlıklı bir gebelik için öyle düşün sıkma canını, geç olsun güç olmasınBugün ilaçlara başlayacaktımtaze transfer olucaktı. Sol tarafımda kist çıktı önümüzdeki aya başlıcam inşallah. Soğan kürü falan yaparım canım sıkıldı heveslenmiştim başlıcam diye. Hayırlısı artık.
Canım gidip kanda baktır kaset testlere güvenmeBende 26 sında 3. Gün embriyosu transfer oldum bugün 11. Gün idrar testi yaptım negatif çok üzgünüm
Kuzum muayene oldun mu, bıraktın mı ilaçlarıÖncekiler düzensizdi doktor hiç ihtimal vermemişti ilaçları da bırak dedi
Canım kese rahimde ama nasıl gelişecek bakacağız dediBelki ilaçları bıraktığın için gelmiştir.
canım benimde artışlar böyle keseyi gördük az önceYaptırdım artışta sıkıntı var işte 125 181 288 yavaş ama istikrarlıymış bu ne demekse
İnşallah hepimize nasip etsin RabbimHayırlısıyla kalp atışını da duyup kucağına da alırsın bebişini inşallah
Yaa oldum kese rahimde ama doktorum yine dedi ki bakalım gelişimini takip edeceğiz ilaçlarına devam et tekrar dedi başka bişey demedi dış gebelik değil yaniKuzum muayene oldun mu, bıraktın mı ilaçları
Cuma günü bana bıraktırmıştı ilaçları zaten tekrar başla dediKuzum muayene oldun mu, bıraktın mı ilaçları
İnşallah hayırlısı olsun sağlıkla gelişir bebisCanım kese rahimde ama nasıl gelişecek bakacağız dedi
canım benimde artışlar böyle keseyi gördük az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?