2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Of bilmiyorum kafamda deli sorular dış gebelik olmasından korkuyorum söyledimde hiç bir sorun yok içinzi rahat tutun dış gebelik vs olsada ultrasonda belli olur ancak dediler
İnşallah olmaz. Kötüyü çağırmayalım. Beklemek ve dua etmekten başka bişey gelmez elimizden. Ben iyi düşünüyorum olumlu olacak inşallah

Kızlar ya bişey sorucam bugün ovitrelle iğne vurulucam transferin 3.günündeyim yarısı vur dedi ama nasıl yarıyı anlicam iğneyi vururken bi aşağı bi yukarı tam belli olmuyor

Hakkınızda hayırlısı olsun ama üzülmeyin dondurulmuş embriyonun tutunma olasılığı daha yüksek.
Henüz hiç toplanmadı bugün başlayacaktık geçen ay problem yoktu. hayırlısı ama gruptan çıkmıcam. Sizin güzel haberlerinizi okucam inşallah. Size dua ederim

Kan sonucum çıkmış 288.9 yani bu ne oluyor şimdi bana hemşirede doktor bir şey demiyor sadece güzel sıkıntı yok ilaçlara devam diyolar kese kontrolüne kadar daha yapmana gerek yok dediler
Sıkıntı yok canım evet yapılacak başka bisey yok zaten. Yemene içmene dikkat et kendine güzel bak yeter ben de kese kontrolüne kadar ekstra bisey yapmadım, hatta bundan sonra da ekstra bisey söylemedi

Henüz hiç toplanmadı bugün başlayacaktık geçen ay problem yoktu. hayırlısı ama gruptan çıkmıcam. Sizin güzel haberlerinizi okucam inşallah. Size dua ederim
Teşekkür ederim. Darısı da tez zamanda size olsun. Verdır bunda da bir hayır. Güzel sağlıklı yumurtaların ve sağlıklı embriyoların olur inşallah

Hayırlısı olsun canım benim. Daha sağlıklı bir gebelik için öyle düşün sıkma canını, geç olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…