Canım nasılsın şimdi, yaptılar mı proluton akşamEvet coraspini kesti hemen birde duphaston basladı içtim evde bulunduruyordum smdi acile gidiyorum biraz arttı çünkü iğne yaparlar muhtemelen
Aminnn..Sımsıkı tutunur bebişin sana inşallahMerhaba hanımlar bende 31 mayıs ta 5.gün 6 aa embriyo transferi oldum Rabbım hepimize kucağımıza sağlıkla almayi nasip etsin inşallah
Amin sanada nasip etsin inşallah isteyen herkeseCanım üzülme bu kadar diyeceğim ama biliyorum üzülmemek elde değil. Ama 36 yaşındasın hamile kalmadan önce belki başka tedaviler olmalısın. Bir arkadaşım 7 kez tüp bebek demesi olumsuz olmuştu ama aslında kendisinin tedavi olması gerekiyormuş. 2 yıl boyunca bağışıklığını güçlendirici yumurta kalitesi artırıcı vb tedaviler aldı. 8. Demesinde tuttu ve şuan bebeği var. Bence sen de iyi bir doktor bulup ne yapılması gerektiğine bakmalısınız. Yani naçizane bir tavsiye olarak düşün bence. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eylesin sana
İnşaAllah,hayırlısı herşeyinYaşın iyi canım mutlaka olacaktır sadece umutsuz olma canım benim..benim 4.denemem bu inancım şuki rabbim nasip edecek bize de, istiyoruz ve bunun için çaba sarfediyoruz..Allah büyük ve kucağımıza verecek bebeğimizi
Zatem ben nasıl oldu anlamadım, ön görüşme diye gittik hemen tedaviye başlattı. Bir kaç ay bekleseydi, takviye alırdım belki daha fazla yumurtam olurdu. Peki ne takviye aldın. Ben şimdi Ne yapıcağımı da bilmiyorumAnladım belki biraz gebelik öncesi takviye alıp öyle yumurta toplama yaparsınız ben ilk tedavimde 10 yumurta toplanmıştı doktorum bunda daha az toplarız demişti 2 ay öncesinden takviye aldım vitamin yine aynı sayıda toplandı ki 5 sene var iki tedavim arasında.
Öyle düşünme canım ben de 38 yaşındayım ve ilk gebeliğim. Senin bak çok şükür bir evladın da varmış. Stres yapma canım sen iyi bir doktor bul vakti zamanı gelince ikinci evladın da olur Allah’ın izniyleAmin sanada nasip etsin inşallah isteyen herkesedış gebelikte tüpten kaynaklı olduğunu biliyordum. Bunda ümitliydim açıkçası yani hamile kalmamda sıkıntı yok devamı gelmiyor çok şaşırıyorum. Zaten 36 yaşına geldim çok geç kaldım çok. Kızım 4 yaşındayken başlıcaktım ben eşim hep söyledi bana. Riskli gebelik doktoru bulmam gerekiyor
Yok kuzum geç kalmadın öyle düşünme..hemen de pes etme canim benim inanmak çok önemli, buna inanmalısın..rabbim kızına kardeş verecek inşallahAmin sanada nasip etsin inşallah isteyen herkesedış gebelikte tüpten kaynaklı olduğunu biliyordum. Bunda ümitliydim açıkçası yani hamile kalmamda sıkıntı yok devamı gelmiyor çok şaşırıyorum. Zaten 36 yaşına geldim çok geç kaldım çok. Kızım 4 yaşındayken başlıcaktım ben eşim hep söyledi bana. Riskli gebelik doktoru bulmam gerekiyor
Henüz test yapmadım 13. Günüm bugün 3 sabahtır mide yanmam var. Mevcutta bir mide ragatsızlığımda oldugu için ilaçlar artık ağır geliyor diye düşünüyorum. Ama umarım ilaçlardan deil bebişlerdendir yarın görecez inşallah sonucu :)İşte o mide kazınması sonra hafif yanmalara sonra da bulantıya döndü bende :) bende baş dönmesi gün içinde hiç olmadı ama gece uyandığımda lavaboya gidiyorum, o zaman aşırı dönüyor, yataktan hemen kalkmıyorum ama yine de tutuna tutuna gidip geliyorum çok enteresan ama gün içinde gayet normalim.
Canım instagramda embriyolog idil bozkurt diye biri var, uzman embriyolog..ben onun tavsiyelerini uygulanmıştım..ilk denememde 6 yumurtadan 1 embriyo gelişmişti, son denememde 9 yumurtadan 4 embriyo 5.güne ulaştı..6 ay devam ettim önerilerine öyle denedim..istersen bir bakZatem ben nasıl oldu anlamadım, ön görüşme diye gittik hemen tedaviye başlattı. Bir kaç ay bekleseydi, takviye alırdım belki daha fazla yumurtam olurdu. Peki ne takviye aldın. Ben şimdi Ne yapıcağımı da bilmiyorum
Hadi bakalım pozitif haberini alıcaz inşallahHenüz test yapmadım 13. Günüm bugün 3 sabahtır mide yanmam var. Mevcutta bir mide ragatsızlığımda oldugu için ilaçlar artık ağır geliyor diye düşünüyorum. Ama umarım ilaçlardan deil bebişlerdendir yarın görecez inşallah sonucu :)
Çok şükür Allah ona sağlık ömür versin inşallah.Allah sanada nasip etsin gönlüne göre versin. Ben iyi bir doktor bulamıyorum işte sıkıntı ordaÖyle düşünme canım ben de 38 yaşındayım ve ilk gebeliğim. Senin bak çok şükür bir evladın da varmış. Stres yapma canım sen iyi bir doktor bul vakti zamanı gelince ikinci evladın da olur Allah’ın izniyle
Evet kan uyuşmazlığı da yaptılar düşük önleyicide yaptılar birde makattan fitil verdler ağrı için ama hala bitmedi kanamaCanım nasılsın şimdi, yaptılar mı proluton akşam
Bence önce seni anlayan dinleyen bir doktor bul canım takviyelerimi sana bulup yazarım ama herkese farklı verilebilir.Zatem ben nasıl oldu anlamadım, ön görüşme diye gittik hemen tedaviye başlattı. Bir kaç ay bekleseydi, takviye alırdım belki daha fazla yumurtam olurdu. Peki ne takviye aldın. Ben şimdi Ne yapıcağımı da bilmiyorum
Geçer inşallah canım yapılabilecek her şeyi yapmışlar. Sana düşen de bol bol dinlenmek uzanmak. En kısa sürede biter kanaman inşallahEvet kan uyuşmazlığı da yaptılar düşük önleyicide yaptılar birde makattan fitil verdler ağrı için ama hala bitmedi kanama
Evet canım artış hızın gayet güzel. İlerleyen zamanlarda 1000 li rakamları da göreceksin sonra da keseyi inşallahKızlar ben transferin 6.gnu erken gebelkle ogrenmstm 27 ckmsti bgn 8.gun tekrar kan verdim 53 çıkmış artış güzel galiba değil mi doktoruma yolladm sonucumu
Canım sen hangi sehirdeydin?Çok şükür Allah ona sağlık ömür versin inşallah.Allah sanada nasip etsin gönlüne göre versin. Ben iyi bir doktor bulamıyorum işte sıkıntı orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?