2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amin sanada nasip etsin inşallah isteyen herkesedış gebelikte tüpten kaynaklı olduğunu biliyordum. Bunda ümitliydim açıkçası yani hamile kalmamda sıkıntı yok devamı gelmiyor çok şaşırıyorum. Zaten 36 yaşına geldim çok geç kaldım çok. Kızım 4 yaşındayken başlıcaktım ben eşim hep söyledi bana. Riskli gebelik doktoru bulmam gerekiyor

Zatem ben nasıl oldu anlamadım, ön görüşme diye gittik hemen tedaviye başlattı. Bir kaç ay bekleseydi, takviye alırdım belki daha fazla yumurtam olurdu. Peki ne takviye aldın. Ben şimdi Ne yapıcağımı da bilmiyorum

Öyle düşünme canım ben de 38 yaşındayım ve ilk gebeliğim. Senin bak çok şükür bir evladın da varmış. Stres yapma canım sen iyi bir doktor bul vakti zamanı gelince ikinci evladın da olur Allah’ın izniyle

Yok kuzum geç kalmadın öyle düşünme..hemen de pes etme canim benim inanmak çok önemli, buna inanmalısın..rabbim kızına kardeş verecek inşallah riskli gebelik uzmanı derken perinatolog kasteddin sanırım..istanbulda vardır çok ama takip yapanı bulmak lazım..bizim buradakiler takip yapmıyorlar

Henüz test yapmadım 13. Günüm bugün 3 sabahtır mide yanmam var. Mevcutta bir mide ragatsızlığımda oldugu için ilaçlar artık ağır geliyor diye düşünüyorum. Ama umarım ilaçlardan deil bebişlerdendir yarın görecez inşallah sonucu :)

Canım instagramda embriyolog idil bozkurt diye biri var, uzman embriyolog..ben onun tavsiyelerini uygulanmıştım..ilk denememde 6 yumurtadan 1 embriyo gelişmişti, son denememde 9 yumurtadan 4 embriyo 5.güne ulaştı..6 ay devam ettim önerilerine öyle denedim..istersen bir bak

Hadi bakalım pozitif haberini alıcaz inşallah

Çok şükür Allah ona sağlık ömür versin inşallah.Allah sanada nasip etsin gönlüne göre versin. Ben iyi bir doktor bulamıyorum işte sıkıntı orda

Bence önce seni anlayan dinleyen bir doktor bul canım takviyelerimi sana bulup yazarım ama herkese farklı verilebilir.

Kızlar ben transferin 6.gnu erken gebelkle ogrenmstm 27 ckmsti bgn 8.gun tekrar kan verdim 53 çıkmış artış güzel galiba değil mi doktoruma yolladm sonucumu
Evet canım artış hızın gayet güzel. İlerleyen zamanlarda 1000 li rakamları da göreceksin sonra da keseyi inşallah

Günaydın,dün öğlen su gibi kirmizi başlayan kanamam nihayet birkaç damla şeklinde ve kahverengi olarak gelmeye başladı.sanirim kesildi artik ve inşallah tekrarlamaz.Allahim o korku ve paniği bir daha yaşatmasın.taksiyle hastaneye giderken hıçkıra hıçkıra ağladım dün gidiyor bebeğim diye.ben bir şey olunca hemen en kötü senaryoyu çiziyorum maalesef.stres olmasam keşke ama elimde değil ama suan bebeğim benimle dün yine kanamaya rağmen kalbini duydum ve şuan kanama da kesilince daha huzurlu içim.Allah herkesin yardımcısı olsun.yazilanlari takip edemedim umarım herkes iyidir,sonuçlar pozitif ve bebekler tutunmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…