2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ah kesinlikle zaten burası olmasaydı evde depresyon mod ağlamaktan helak olurdum ama burası bana güç veriyo yılmadam devam eden canım anneler

Hiç zannetmiyorum mucize olması gerekiyor, iğneleri yapasım bile yok
Canım üzülme bu kadar diyeceğim ama biliyorum üzülmemek elde değil. Ama 36 yaşındasın hamile kalmadan önce belki başka tedaviler olmalısın. Bir arkadaşım 7 kez tüp bebek demesi olumsuz olmuştu ama aslında kendisinin tedavi olması gerekiyormuş. 2 yıl boyunca bağışıklığını güçlendirici yumurta kalitesi artırıcı vb tedaviler aldı. 8. Demesinde tuttu ve şuan bebeği var. Bence sen de iyi bir doktor bulup ne yapılması gerektiğine bakmalısınız. Yani naçizane bir tavsiye olarak düşün bence. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eylesin sana

36 yaşındayım. İnan ben değerleri hiç bilmiyorum. Bana sadece kaliteli dendi. Amh değerimide bilmiyorum sadece doktor erken menopoza girebilirsin dedi
Yaşın iyi canım mutlaka olacaktır sadece umutsuz olma canım benim..benim 4.denemem bu inancım şuki rabbim nasip edecek bize de, istiyoruz ve bunun için çaba sarfediyoruz..Allah büyük ve kucağımıza verecek bebeğimizi

Yaa benimde bir arkadaşım tüm hamileliği boyunca mide bulantısı çekmişti. Benim o kadar kötü değil ama tabii rahatsız edici, evde dinlendiğim için çok problem değil ama işe başlayınca umarım beni zor sokmaz :) Anneme sordum abime hamile iken çok mide yanması olmuş, bana hamile iken çok mide bulantısı olmuş. Benim kombo :)

Benim bir kaç gündür sabahları midem kazınıyor gibi oluyor bulantım başlamadı henüz canım. Benim de başım çok dönüyor senin de oluyor mu
İşte o mide kazınması sonra hafif yanmalara sonra da bulantıya döndü bende :) bende baş dönmesi gün içinde hiç olmadı ama gece uyandığımda lavaboya gidiyorum, o zaman aşırı dönüyor, yataktan hemen kalkmıyorum ama yine de tutuna tutuna gidip geliyorum çok enteresan ama gün içinde gayet normalim.

Bende bulantı var canım birde baş dönmesi oturduğum yerde bile oluyor bazen ama çok şükür diyorum yeterki bizimle olsunlar bunlar gelir geçer inşallah

Bir hocam derdi ki bulantı iyidir bebeğin karnında olduğunu gösterir

Kızlar iyi akşamlar transfer sürecinde olan arkadaşlarım nasıl gidiyor kaçıncı gündesiniz ? Benim transfer günü ile 2 bitti.
Benimde transfer sonrası 3. Gün ağzımın tadı çok kötü Bir de kokular çok yoğun geliyor burnuma psikolojik mi bilemedim. Karnımda veya belimde bir ağrı yok bişey hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…