2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Gözün aydın canım, hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah

Merhaba kızlar. Bugün transferimin 3. Günü. Kabız sorunum kuru kayısı haşlayıp tüketmeye başlayınca azalma yoluna doğru ilerliyor. Yine de çok korkuyorum WC ye gitmekten. 3 tane iğne vermişlerdi bugün için onları da yaptırdım. Şimdi hafiften kasık ağrılarım var gibi ama bu kadar erken ağrı olur mu emin olamadım.

Dedik maile atıyoruz dediler mail verdil
Sonuç geldi geçen günle aynı. 27.50 doktorum bunda Bi anormallik var demiş aynı olmaz ya düşer ya çıkar demiş yarın aynı yere ücretsiz kan vericem
Aaa çok ilginç..eski değeri mi tekrar girdiler sisteme acaba

Canım kabız probleminde kayısı bende de işe yarıyor, ben 3 haziranda transfer olucam ama bu sabahtan beri kasık ağrım var daha transfer olmadan başladı inşallah bebeğin tutunuyordur ve onun belirtisidir

Şimdiden ağrı olabilir canım normal, benim başlarda daha çok vardı mesela. Kabızlık hepimizde oluyor galiba bol bol su tükenmekte de fayda var, ve tuvalette kendini çok zorlama olmuyorsa bırak kendi çok sıkıp tetiklemesin bebisi

Ben de bi araştırayım da yaptıralım ya
Canım hasar testini dr mu istedi, eşimde morfoloji 1, varikosel ameliyatı oldu ameliyattan önce sperm 0 dı ameliyattan sonra 1 milyona çıktı ama o da 8 ay sonra anca yükseldi, eşim için genetik test yaptırmıştık bir sorun yoktu test sonucunda, bu hasar testi farklı bir şey mi

Hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah bebişlerinizi sağlıkla tutulurlar inşallah

Amin canım inşallah. Bakalım doktor bi sonraki adetle bekliyorum seni dedi de bilemiyorum bi düşünelim dedik
Canım çok üzüldüm hayırlısı değılmış üzme kendını ınşallah bıdahakıne guzel sonuç alırsın bol bol dınlen kendını hazırla zaten anladıgım kadarıyla oozıtıf bı ınsansın oyle hıssetdımhadı bı toparlan adetle gıt başla

Kızlar transfer için her gün kan alınıp hormonlarıma bakılıyor 4.günüm bugün yine kan verdim ama henüz aramadılar doğal siklus dedikleri ilaçsız transfere hazırlanıyorum corasprin bi de vitamin kullanıyorum. Hormonlar kaç olmalı bu süreçte bilginiz var mı ? Progesteron, LH, estreoid ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…