Gözün aydın canım, hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahKızlar selamben 10.gün kan testi vermiştim, değerim düşük çıktığı için doktor bugün tekrar istemişti(14.günüm) değerlerim yükselmiş çok şükür haftaya idrara sıkışık gel ultrasonla bakalım dedi, nasipse keseyi göreceğiz
Cumartesi günüyle aynı çıkmış 27.50.. Yarın tekrar ücretsiz kan vericemBakacağınız bir yer yok mu hemşireyi arayıp sorun bir isterseniz.
Aaa çok ilginç..eski değeri mi tekrar girdiler sisteme acabaDedik maile atıyoruz dediler mail verdil
Sonuç geldi geçen günle aynı. 27.50 doktorum bunda Bi anormallik var demiş aynı olmaz ya düşer ya çıkar demiş yarın aynı yere ücretsiz kan vericem
Canım kabız probleminde kayısı bende de işe yarıyor, ben 3 haziranda transfer olucam ama bu sabahtan beri kasık ağrım var daha transfer olmadan başladıMerhaba kızlar. Bugün transferimin 3. Günü. Kabız sorunum kuru kayısı haşlayıp tüketmeye başlayınca azalma yoluna doğru ilerliyor. Yine de çok korkuyorum WC ye gitmekten. 3 tane iğne vermişlerdi bugün için onları da yaptırdım. Şimdi hafiften kasık ağrılarım var gibi ama bu kadar erken ağrı olur mu emin olamadım.
Doktorda onu değil tekrar tekrar teyit etmiş heralde yanlış oldu diye yarın ücretsiz vericem inşallah öyledir.. İnşAaa çok ilginç..eski değeri mi tekrar girdiler sisteme acaba
Amin inşallahGözün aydın canım, hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
İnşallah, Allah gönlüne göre versinDoktorda onu değil tekrar tekrar teyit etmiş heralde yanlış oldu diye yarın ücretsiz vericem inşallah öyledir.. İnş
Ah yaa neyse geç olsun hayırlısı olsun canım napalımDoktorda onu değil tekrar tekrar teyit etmiş heralde yanlış oldu diye yarın ücretsiz vericem inşallah öyledir.. İnş
Şimdiden ağrı olabilir canım normal, benim başlarda daha çok vardı mesela. Kabızlık hepimizde oluyor galibaMerhaba kızlar. Bugün transferimin 3. Günü. Kabız sorunum kuru kayısı haşlayıp tüketmeye başlayınca azalma yoluna doğru ilerliyor. Yine de çok korkuyorum WC ye gitmekten. 3 tane iğne vermişlerdi bugün için onları da yaptırdım. Şimdi hafiften kasık ağrılarım var gibi ama bu kadar erken ağrı olur mu emin olamadım.
Canım hasar testini dr mu istedi, eşimde morfoloji 1, varikosel ameliyatı oldu ameliyattan önce sperm 0 dı ameliyattan sonra 1 milyona çıktı ama o da 8 ay sonra anca yükseldi, eşim için genetik test yaptırmıştık bir sorun yoktu test sonucunda, bu hasar testi farklı bir şey miBen de bi araştırayım da yaptıralım ya
Hayırlı güzel haberler alırsınız inşallahmerhabalar, ben cumartesi transfer oldum, 1 denemem negatif oldu, 1 sene beklemek zorunda kaldım çünkü zehirli guatr oldum, düzene girdikden sonra tüp bebek için onay aldım, 2 embriyo transfer oldum, beklemedeyim bakalım sonuç ne çıkar, inşallah bekleyen hepimizin pozitifleri görülür
İnşallah canımİnşallah, Allah gönlüne göre versin
Öyle nasip artıkAh yaa neyse geç olsun hayırlısı olsun canım napalım
Ah inşallah canımCanım hayırlı olsun ınşallah kat kar katlansın bebışın sana sarılsın
Canım çok üzüldüm hayırlısı değılmış üzme kendını ınşallah bıdahakıne guzel sonuç alırsın bol bol dınlen kendını hazırla zaten anladıgım kadarıyla oozıtıf bı ınsansın oyle hıssetdımAmin canım inşallah. Bakalım doktor bi sonraki adetle bekliyorum seni dedi de bilemiyorum bi düşünelim dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?