2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım tedavin hayırlı olsun..inşallah ilk seferde pozitifi görürsün ve bebişini kucağına alırsın opu dan korkma, uyuyorsun, hicbirşey duymuyorsun, hatta sonrasında uyanmak çok güzel opu sonrası bir bilemedin iki gün adet sancısı gibi sancın olur, kanama olmaz..beslenme şeklin güzel..antioksidan tüketmen vücudunun güvende olduğunu, bebeği büyütebileceği sinyalini verir o yüzden kuru veya yaş antioksidan bulunduran besinler tüket bence..bir de çamaşır suyu gibi kimyasallardan uzak durmanda fayda var..rabbim isteyen uğraşan herkese anne olmayı nasip etsin

Yok doğal da da çatlaması için iğne vermişlerdi.
Ona göre transfer günü belli oluyor. Ama diğer ilaçla başlananda nasıl ilerliyor onu bilmiyorum. Estroferm diye bi ilaçla başlıyorlar sanırım.
İlaçla başlanirsa estrofem günde 3 kez ile başlanır, bazı doktorlar cilde yapıştırılan estradiol da verebiliyor..bazı doktorlar steroid de verebiliyor..son bir hafta kala estrofemin dozu artıyor ve kan sulandırıcı ekliyorlar

Mm doğrudur ben öyle hazırlanmamıştım ilkinde o yüzden bilmiyordum. Öğrendim şimdi

Çok teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alıcam Rabbim hepimizin kucağını en kısa zamanda doldursun inşallah çabalarımızı boşa çıkartmasın inşallah cuma günü kontrolüm var bakalım yumurtalar ne durumda mutlaka yazıcam buraya

Aaa aynı gün başlamışız tedaviye hangi hastaneye gidiyorsunuz

Hayırlı olsun şimdi hep birlikte senin embriyoları bekleyeceğiz
Az önce haber geldi. 2 tane embriyo. 3’e çıkma ihtimali de varmış hala, 1e de inebilirmiş. Yarın kaliteleri belli olacakmış. 3. gün dondurulacakmış. Dondurulmuş transfere karar vermiş doktorum. Gün gün haber vereceğim dedi. Duygularım çok ortada. Zaten hepi topu 3 yumurta toplanabildiği için sevinemedim de üzülemedim de. Yani rakam olarak düşük ama başarı yüzdesi olarak bakarsak fena da diil

Hayırlı olsun bizede dondurucam dedi fakat dondurma işleminden ne kadar süre sonra transfer yapıyor acaba ? Bir de dondurunca başarı şansı daha artıyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…