Canım tedavin hayırlı olsun..inşallah ilk seferde pozitifi görürsün ve bebişini kucağına alırsınKızlar merhabalar bizde nisan ayının başında başladık tedavimize öncelikle bazı testler istedi bizden doktorumuz onları yaptırdık çok şükür temiz çıktılar sonrasında eşimde sperm sorunu olduğu için spermiyogram testinden sonra üroloji doktoruna yönlendirildik oda bazı testler yaptı daha önce eşim 3 ay ilaç ve vitamin kullanmıştı bunlar sayıda ve kalite de artış yapmış tabi bunların yanı sıra beslenmesine de çok dikkat ettik biz sonra üroloji doktorumuz bu sayı ve kalite yeterli başlayabiliriz dedi ve eşime vitamin verdi bana da kendi doktorum balık hapı ve vitamin verdi 1 ay onu kullandık benim adet günüme kadar sonra ben de adetin 2.günü olarak 24 Nisan da gittim muayene etti önce sonra iğnelerime başlattı iğne için eğitim verildi cuma günü tekrar kontrole çağırdı şuan da iğnelerimi kullanıyorum 10-12 gün iğne kullanımı olacağını sonrasında çatlatma iğnesi olacağımı sonra da yumurta toplama işlemi olacağını söyledi sanırım uyutarak yapıyorlar onunla ilgili bilgi verilmedi henüz benden önde olanlar bilgilendirirseniz çok sevinirim bu arada yaşım 25 hepimiz en kısa zamanda pozitifle sonuçlanırız inşallah kızlar hadi hep birlikte destek olalım birbirimizedaha önce hiç işlem yaptırmadım ilk denememiz bu ekstra olarak beslenmeme çok dikkat ediyorum ev işlerinden uzaklaştım şuan da kendimi yormuyorum minik işler dışında çiğ badem ceviz fındık kayısı incir avakado kabak çekirdeği ananas havuç tüketiyorum kahve ve çay tüketmiyorum onların yerine sıkılmış havuç ve portakal suyu içiyorum öğünlerimde bir de ayran peynir ve süt tüketimine özen gösteriyorum sizler neler yapıyorsunuz kızlar
İlaçla başlanirsa estrofem günde 3 kez ile başlanır, bazı doktorlar cilde yapıştırılan estradiol da verebiliyor..bazı doktorlar steroid de verebiliyor..son bir hafta kala estrofemin dozu artıyor ve kan sulandırıcı ekliyorlarYok doğal da da çatlaması için iğne vermişlerdi.
Ona göre transfer günü belli oluyor. Ama diğer ilaçla başlananda nasıl ilerliyor onu bilmiyorum. Estroferm diye bi ilaçla başlıyorlar sanırım.
Tedavin hayırlı olsun canım, mayıs ayında hepimiz pozitif olalım, hepimiz anne olalım inşallahBen de bugün rahim filmi çekildim temiz çıktı mayıs adetimle başlıyoruz inşallah transfere
Mm doğrudur ben öyle hazırlanmamıştım ilkinde o yüzden bilmiyordum. Öğrendim şimdiİlaçla başlanirsa estrofem günde 3 kez ile başlanır, bazı doktorlar cilde yapıştırılan estradiol da verebiliyor..bazı doktorlar steroid de verebiliyor..son bir hafta kala estrofemin dozu artıyor ve kan sulandırıcı ekliyorlar
Son hafta progestan fitil estrofem 5 e çıkabiliyorMm doğrudur ben öyle hazırlanmamıştım ilkinde o yüzden bilmiyordum. Öğrendim şimdi
Anladım. Peki siz biliyorsunuz sanırım benim Tarlusaldan sonraki 3. Günüm halen adet olamadım doktoru aramalımıyım tekrar. Normalde kaç gün sonra olunuyor ki acaba.Son hafta progestan fitil estrofem 5 e çıkabiliyor
10 gün gecikmisti benim adetim tamamen psikojik benceAnladım. Peki siz biliyorsunuz sanırım benim Tarlusaldan sonraki 3. Günüm halen adet olamadım doktoru aramalımıyım tekrar. Normalde kaç gün sonra olunuyor ki acaba.
Hadi hayırlı olsun güzel embriyolar olsunKizlar cuma günü yumurtalar toplanıyor....
Tarlusal bitiminden sonraki 10 gün içerisinde regl beklenirAnladım. Peki siz biliyorsunuz sanırım benim Tarlusaldan sonraki 3. Günüm halen adet olamadım doktoru aramalımıyım tekrar. Normalde kaç gün sonra olunuyor ki acaba.
Hadi hayirlı olsun, hepsi olgun olsun ve çoookk güzel kaliteli embriyolar oluşsun inşallahKizlar cuma günü yumurtalar toplanıyor....
Benim şuan 48. Gün. Yani hemen hemen diğer adetime 8 gün kaldı 2.10 gün gecikmisti benim adetim tamamen psikojik bence
Anladım tamam teşekkürlerTarlusal bitiminden sonraki 10 gün içerisinde regl beklenir
Hayırlı olsun şimdi hep birlikte senin embriyoları bekleyeceğizAmin canimyarin mutlaka haberdar ederim. Zaten bugun de daha hastanede yarı ayilmisken sayilari ogrenince hemen gruba yazmak istedim ayni hikayeyi hep birlikte yasamak gercekten baska bir duygu
Çok teşekkür ederimCanım tedavin hayırlı olsun..inşallah ilk seferde pozitifi görürsün ve bebişini kucağına alırsınopu dan korkma, uyuyorsun, hicbirşey duymuyorsun, hatta sonrasında uyanmak çok güzel opu sonrası bir bilemedin iki gün adet sancısı gibi sancın olur, kanama olmaz..beslenme şeklin güzel..antioksidan tüketmen vücudunun güvende olduğunu, bebeği büyütebileceği sinyalini verir o yüzden kuru veya yaş antioksidan bulunduran besinler tüket bence..bir de çamaşır suyu gibi kimyasallardan uzak durmanda fayda var..rabbim isteyen uğraşan herkese anne olmayı nasip etsin
Aaa aynı gün başlamışız tedaviye hangi hastaneye gidiyorsunuzKızlar merhabalar bizde nisan ayının başında başladık tedavimize öncelikle bazı testler istedi bizden doktorumuz onları yaptırdık çok şükür temiz çıktılar sonrasında eşimde sperm sorunu olduğu için spermiyogram testinden sonra üroloji doktoruna yönlendirildik oda bazı testler yaptı daha önce eşim 3 ay ilaç ve vitamin kullanmıştı bunlar sayıda ve kalite de artış yapmış tabi bunların yanı sıra beslenmesine de çok dikkat ettik biz sonra üroloji doktorumuz bu sayı ve kalite yeterli başlayabiliriz dedi ve eşime vitamin verdi bana da kendi doktorum balık hapı ve vitamin verdi 1 ay onu kullandık benim adet günüme kadar sonra ben de adetin 2.günü olarak 24 Nisan da gittim muayene etti önce sonra iğnelerime başlattı iğne için eğitim verildi cuma günü tekrar kontrole çağırdı şuan da iğnelerimi kullanıyorum 10-12 gün iğne kullanımı olacağını sonrasında çatlatma iğnesi olacağımı sonra da yumurta toplama işlemi olacağını söyledi sanırım uyutarak yapıyorlar onunla ilgili bilgi verilmedi henüz benden önde olanlar bilgilendirirseniz çok sevinirim bu arada yaşım 25 hepimiz en kısa zamanda pozitifle sonuçlanırız inşallah kızlar hadi hep birlikte destek olalım birbirimizedaha önce hiç işlem yaptırmadım ilk denememiz bu ekstra olarak beslenmeme çok dikkat ediyorum ev işlerinden uzaklaştım şuan da kendimi yormuyorum minik işler dışında çiğ badem ceviz fındık kayısı incir avakado kabak çekirdeği ananas havuç tüketiyorum kahve ve çay tüketmiyorum onların yerine sıkılmış havuç ve portakal suyu içiyorum öğünlerimde bir de ayran peynir ve süt tüketimine özen gösteriyorum sizler neler yapıyorsunuz kızlar
Bahçeci Altunizade umut tüp bebek merkezi siz hangisine gidiyorsunuzAaa aynı gün başlamışız tedaviye hangi hastaneye gidiyorsunuz
Az önce haber geldi. 2 tane embriyo. 3’e çıkma ihtimali de varmış hala, 1e de inebilirmiş. Yarın kaliteleri belli olacakmış. 3. gün dondurulacakmış. Dondurulmuş transfere karar vermiş doktorum. Gün gün haber vereceğim dedi. Duygularım çok ortada. Zaten hepi topu 3 yumurta toplanabildiği için sevinemedim de üzülemedim de. Yani rakam olarak düşük ama başarı yüzdesi olarak bakarsak fena da diilHayırlı olsun şimdi hep birlikte senin embriyoları bekleyeceğiz
Hayırlı olsunAz önce haber geldi. 2 tane embriyo. 3’e çıkma ihtimali de varmış hala, 1e de inebilirmiş. Yarın kaliteleri belli olacakmış. 3. gün dondurulacakmış. Dondurulmuş transfere karar vermiş doktorum. Gün gün haber vereceğim dedi. Duygularım çok ortada. Zaten hepi topu 3 yumurta toplanabildiği için sevinemedim de üzülemedim de. Yani rakam olarak düşük ama başarı yüzdesi olarak bakarsak fena da diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?