Deneme yanılma değildir elbette tıptan bahsediyoruz illa veri vardır ellerinde bu ne güvensizliktir kii tüp bebek doktorlarının çoğu verdiğine göre vardır bir bildikleri keşke herşeyi böyle sorgulasak …Aynen öyle. Deneme yanılma yapıyoruz.
Çok sevindim kanama olmamasına
Hayır neye göre veriliyor hiç anlamadım. Belki bende pıhtılaşma yok yani kanım sulu belli öyle olunca daha riskli değil mi ki? Acaba bu kullandığımız ilaçlar kan pıhtılaşması mı yapıyor anlamadım.
Hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin inşallahAynı günde cuma günü 3. Gün çift embriyo konuldu heyecanla bekliyorum
Canım rahim dinlendirma oldumu. Kaçıncı gün embriyosu transfer edilecekKızlar selam yarjn transfer günüm ne yemek yapsam bilmiyorum, tavsiye verir misiniz ne pişirsem kabız yapmayacak fasulye yemeği olur mu kırmızı etli kemikli falan ağır mi gelir yoksa
Evet canım erken daha..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişinBenim de aynı 8. Günüm adet sancısı gibi oluyor kasıklarım test yaptım hatta dayanamayıp tek çizgi3. Gün embiriyosu olduğu için erken daha diyorlar ama işte bilmiyorum
Banada rahim dinlendirme olacak dedi acaba transfer adet günü yada bitiminde filan mı oluyorSelam kızlar , opudan sonra 1 ay bekleyelim dedi de doktor, soramadım anestezinin etkisi ile 1 aydan kasıt haziranın bitmesi demekmidir sizce? Yoksa hazirandaki reglden sonramı transfer olur deneyimleyen varmı? 1 ay dinlendirme nasıl oluyor
Bende meraktayım canım aynı sorumuzBanada rahim dinlendirme olacak dedi acaba transfer adet günü yada bitiminde filan mı oluyor
Kaç yumurtan toplandı canım kaçıncı gün embriyosu oluştuBende meraktayım canım aynı sorumuz
Benim olmadi ama olanlar var duydum..önemli olan dolu olan yumurtanın olgun ve kaliteli olması..q tane olsun sağlam kaliteli olsunPeki aranızda hiç toplanan yumurtaların boş çıkması olmuşmuydu 1 hafta içinde 2 kere opu oldu birinde 4 yumurta diğerinde 3 yumurta toplandı ama 3üde boş çıkmıştı
Çok geçmiş olsun canım kötü bir felaketti yaşadığınız ve hala da yaşıyorsunuzHayır Kahramanmaraşlının. Biz bir de deprem sıkıntıları içindeyiz. Allahtan bizim evimiz sağlam
Dondurulmuş embriyoysa gebesin canım tebrik ederimKızlar benim 5.gün embriyosu bu sabah test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı 5.gün öğrenen var mı hiç
Bence riske girmeyin kuru fasulyeyle. Onun yerine yeşil fasülye olabilir veya kırmızı et/tavuk yapabilirsiniz size kalmış. Ben şehir dışındaydım ve tavuk sote çorba içmiştim.İşte onlar neler, neler yediniz mesela, yarına kuru fasülye yapsam çok mu ağır gelir bağırsaklarım düzenlidir ama o kadar çok ilaç içiyoruz ki korkuyorum kabız olmaktan
18 toplandı, bugün 3. Gün 13 tanesi ile ilerliyoruz bugün haber verdiler. Salı günü de dondurma için arayacaklar , senin nasıl?Kaç yumurtan toplandı canım kaçıncı gün embriyosu oluştu
8.gün yerleşme kanaması da olabilir canım benim, yarın inşallah kanda pozitif çıkarprogeston fitil regl olmayı engeller mi? Bugün transferimin 8.günü sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı. Ve bugün regl başlar gibi kan vardı çamaşırımda art arda sildiğimde de hep kan geldi kırmızı renkli. Doktora söyledim yarın beta bakalım dedi. Bence sonuç negatif ama bu kan neden olmuş olabilir? Normal döngüme göre Yarın regl günüm, progestan fitil kullanırken regl olunur mu
Burada da aynı maalesef ve çok korkarım silahtan sevinç yasamak ve silah atmak arasındaki bağlantıyı asla çözemedim çözemeyecegimde sanırımŞuan silahlar patlıyor dışarda oğlumda kucağımdan inmiyor korkuyor..düğün var havai fişek diyorum hep korkmasın diye.. Karnımdaki Allaha emanet.. Seçim sevinciymiş. Eşimde yok evde.. Bi an bende dedim noluyo diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?