İn şa Allah yarını için çok heyacanliyımİnşallah sorunsuz atlatırız şu zamanları
Bol bol su için ve kısa kısa evin içinde yürüyüşler yapın,kayısı tüketin kabızlığın hiç bir etkisi olmaz endişelenmeyin hayırlısı olsunKızlar yumurta toplamadan sonra ilaçlar sebebiyle kabızlık yaşadım ben. Transferden sonra da devam etti kabızlık. Bu bebeğin tutunmasına engel olur mu diye çok korkuyorum. Daha dün yaptırdık transferimi ama kabızlık sebebiyle çok korkuyorum
teşekkür ederim :) hayırlı olsun şimdiden.. umarım kalp atışlarını da sağlıcakla duyarsınızİlk 8. Gün yaptım 9. Gün ve buda 10. Gün testi
Henüz ikizmi olduğu belli değil dimi, banada transfer olacakta meraklardayımBen 35 yaşındayım ilk transfer çift embriyo
Değerlerim düşük ikiz olduğunu sanmıyorum..1 sağ salim kucağıma alayım diye şimdi dua ediyorum canımHenüz ikizmi olduğu belli değil dimi, banada transfer olacakta meraklardayım
Yarın ikinci olucakSen yarın mı kan vereceksin ilk defa
57.95İlki kaçtı ya ben tamamen unuttum
İn şa Allah canım bakıcaz artıkİnşallah güzel bi artış olcaktır bende ikinci kanı Salı günü vericem
Doktorunuz kabızlık için şurup vb vermedi mi. Vermediyse benim içtiğimin adını verebilirim. Sürekli kabızlık tutunmayı etkiliyormuş diye okudum ben.Kızlar yumurta toplamadan sonra ilaçlar sebebiyle kabızlık yaşadım ben. Transferden sonra da devam etti kabızlık. Bu bebeğin tutunmasına engel olur mu diye çok korkuyorum. Daha dün yaptırdık transferimi ama kabızlık sebebiyle çok korkuyorum
Benimde kasik ağrım çok oluyo hatta bazen sizliyo sizce normal mi yoksa anormal miHiç endişelenme belirtiler illa olacak diye bişey yok benim bundan önce ki transferimde sıfır belirtim vardı ve pozitifti.şuanda belim ağrıyor,başım dönüyor arada vs yine pozitif . O yüzden strese sokma kendini
Bugün kaçıncı gün ve ne durumdasınızBana da 2. Gün akşam o şekilde oldu bugün 3. Günüm baya telaşıyım açıkcası
Ay sizin ki şuan n durumda benim embriyo içinde aynısını söylediler transfer için getirdiler maşallah hala bölünmeye devam flan diye sevindilerBenim embriyom öyle olmuştu canım bölünmeye devam etmişti
Çok haklısınız ay lütfen yazdığımı okuyup bana yorum yaparmısınız bide adet olucam gibi demişsiniz böyle sanki oldu olacak sökülecek gibimiydiniz sanki rahmim patlayacak bugün öyle şiş hissediyorumBu arada sonuçlarını bekleyenlere söyleyim okusunlar ilk günden belirtiler aramadım ben çünkü fazlasıyla ilaç kullanıyoruz hepsinin etkisi var.Ama bende göğüslerimin bir tek ucu hala ağrıyor kalan belirtiler ise sanki adet olucam gibi kasıklar bel..
Yok 47 yaşımı temsil ediyorYaa çok üzüldüm allah korumuş canım ya benım eşımde mardındeydı deprem oldugunda bayagı korkmuştu hala etkısı sürüyor korkuyor allah yardımcınız olsun ınşallah 47yı gorunce dedım mardın plakası
Canım artık test yapıp kafanı bulandırma. Kan verdin ve pozitifi gördün çok şükür. Şimdi sakin ol ve doktorunun talimatlarını dinle bence. Ve hamileliğinin keyfini çıkarKızlar 2gün önce kan vermiştim 164 çıkmıştı onun öncesinde erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sonucu öğrendiğim gün kaset test yaptım silik bi şekilde çıktı yine. Bugün tekrar kaset test yaptım tek çizgi çıktı neden olur acaba bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?