2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bol bol su için ve kısa kısa evin içinde yürüyüşler yapın,kayısı tüketin kabızlığın hiç bir etkisi olmaz endişelenmeyin hayırlısı olsun

Doktorunuz kabızlık için şurup vb vermedi mi. Vermediyse benim içtiğimin adını verebilirim. Sürekli kabızlık tutunmayı etkiliyormuş diye okudum ben.

Benimde kasik ağrım çok oluyo hatta bazen sizliyo sizce normal mi yoksa anormal mi

Bu arada sonuçlarını bekleyenlere söyleyim okusunlar ilk günden belirtiler aramadım ben çünkü fazlasıyla ilaç kullanıyoruz hepsinin etkisi var.Ama bende göğüslerimin bir tek ucu hala ağrıyor kalan belirtiler ise sanki adet olucam gibi kasıklar bel..

Kızlar bana yorum yaparmısınız benimle aynı olan varsa sonucunuz ne oldu şuan ne durumdasınız ilk iki gün cok fazla bel ağrısı ve karnımda hafif adete benzer sızıntılar oldu 3.gün evde yürürken bi anda sol taraftan adet sancısı vurdu o aynı anda bi ıslaklık hissettim dedim adet oldum baktım adet degil sulu bi akıntı (fitil kullanmıyorum)o dün 4.günümdü yürürken sanki rahmime alttan yukarı doğru birsey batmış gibi aynı anda adet ağrısı oldu uzan kalk akşam ettim bugün 5.gün rahmim sanki patlayacak öyle şişlik doluluk hissediyorum galiba adetim sökülecek diyorum bide sabah uyandım burun akıntısı ateş grip olmuş gibi şimdi burun akıntısı geçti hafif ateşim kaldı (ay baya uzun yazdım kusura bakmayın ilk denemem tek embriyomuz çok merak ediyoruz)

Çok haklısınız ay lütfen yazdığımı okuyup bana yorum yaparmısınız bide adet olucam gibi demişsiniz böyle sanki oldu olacak sökülecek gibimiydiniz sanki rahmim patlayacak bugün öyle şiş hissediyorum

Canım artık test yapıp kafanı bulandırma. Kan verdin ve pozitifi gördün çok şükür. Şimdi sakin ol ve doktorunun talimatlarını dinle bence. Ve hamileliğinin keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…