• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar yumurta toplamadan sonra ilaçlar sebebiyle kabızlık yaşadım ben. Transferden sonra da devam etti kabızlık. Bu bebeğin tutunmasına engel olur mu diye çok korkuyorum. Daha dün yaptırdık transferimi ama kabızlık sebebiyle çok korkuyorum

Kızlar 2gün önce kan vermiştim 164 çıkmıştı onun öncesinde erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sonucu öğrendiğim gün kaset test yaptım silik bi şekilde çıktı yine. Bugün tekrar kaset test yaptım tek çizgi çıktı neden olur acaba bilgisi olan var mı
Kaset testte sıkıntı vardır bence çünkü kanda çıkmış zaten artık.

Kızlar yumurta toplamadan sonra ilaçlar sebebiyle kabızlık yaşadım ben. Transferden sonra da devam etti kabızlık. Bu bebeğin tutunmasına engel olur mu diye çok korkuyorum. Daha dün yaptırdık transferimi ama kabızlık sebebiyle çok korkuyorum
Burada bir arkadaşımız vardı kabızlık yaşadı hatta ümidini kesmişti bu kadar zorlanmaya tutmadı kesin diye. Pozitif sonuc aldı o 🥰🤗 siz elinizden geleni yapın rabbim isterse olur elbet.

Kızlar 2gün önce kan vermiştim 164 çıkmıştı onun öncesinde erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sonucu öğrendiğim gün kaset test yaptım silik bi şekilde çıktı yine. Bugün tekrar kaset test yaptım tek çizgi çıktı neden olur acaba bilgisi olan var mı
Canım belki test bozuktur başka test daha yap

Kızlar yaklaşık iki saat önce benimde kanamam oldu... Hemde baya fazla... Koyu kırmızı rengi, doktoruma haber verdim. Acile yönlendirdi proluton iğne yaptılar... Çarşamba kese randevum vardı, yarına aldık. Kötü düşünmüyorum, doktorum sık görülen bir durum endişelenme yarın herşeyi anlarız dedi. Çok ciddi bi ağrım yok ama ara ara sızlıyor kasıklarım... Bakalım kaderimizde ne varmış...

Canım kaset testın bozuk kesın🙏🥰

Kızlar yaklaşık iki saat önce benimde kanamam oldu... Hemde baya fazla... Koyu kırmızı rengi, doktoruma haber verdim. Acile yönlendirdi proluton iğne yaptılar... Çarşamba kese randevum vardı, yarına aldık. Kötü düşünmüyorum, doktorum sık görülen bir durum endişelenme yarın herşeyi anlarız dedi. Çok ciddi bi ağrım yok ama ara ara sızlıyor kasıklarım... Bakalım kaderimizde ne varmış...
Geçmiş olsun canım umarim normal bir durumdur yarın görürsünüz keseyi.

Tatlım duphalak şurup var al hemen yarım kapak ıç yeter rahat çıkarsın ben normaldede kabızlık çok yaşardım ılaçlarda çok etkılıyor tabı bugun bende sureklı kabız gıbıydım ıçtım rahatladım bıraz tualetde fazla oturmamak lazm tabı ılk donemlerde çok tehlıkelı ımış hadı hayırlısı ıle pozıtıf olursunuz❤️🙏

Inşallah kötü bışey değildir kızkardeşım 4çocuk dogurdu hepsınde aylarca kanaması oluyordu maşallah butun çocukları saglıklı korkmayın bız bısuru ılaç alıyoruz onlarında erkısı var güzel düşünün güzel olsun herşey ınşallah🙏🙏🙏❤️

Back