2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Umarım değildir, elimizden geleni yapıyoruz zaten eğer düşürüyor isem demekki en başından belliydi, ne yapsam önüne geçemem... Ben yine de kötüye yormak istemiyorum şu aşamada... Eğer normal bir durumsa stresden dolayı kötü birşey yaşamak istemem. Yarın öğrenince zaten o zaman ağlanacaksa ağlarız, gülünecekse güleriz

Inşallah gülersınız ben geçen sene gebelık geçırdım pgtlı ıdı embrımuz ama çozuldukten sonra kalıtesı düşmüş dedı doktorum tutmaya bıler tersıde olabılır dedı ve tutmuştu herşey güzel derken kanama oldu dırek pembe gıttım acıle doktorum yonlendırdı baktı kese var beslenme kesede var dedı gonderdı bışey yapmadılar sonrakı hafta çagırdı kese var büyümüştü ama bebek yoktu dedı beklıyelım 1hafta yıne aynı dedı bebek yok boş gebelık dedı anlamadık ondan bende korkarım kanamadan ama ışte kardeşım soyledı annemde oyleymış üstüne görme olurmuş gebelıkte ınşallah sızınde oyledır

Dr kabızlık yaşamamam için bana duphalac diye bir şurup verdi çok faydasını gördüm bu dönemde ıkınmamak da gerekiyor çünkü şurupla hemen tuvalete çıkarsınız dr unuza sorun bence bu şurubu

Selam kızlar, aranızda 35 yaşında olup ilk transferini olan var mı? İlk uygulamada çift embriyo transferi mi oluyo biliyomusunuz?

Hiç endişelenme belirtiler illa olacak diye bişey yok benim bundan önce ki transferimde sıfır belirtim vardı ve pozitifti.şuanda belim ağrıyor,başım dönüyor arada vs yine pozitif . O yüzden strese sokma kendini

Estrofem kullanıyor musunuz?

Ama sizin için çok erken daha. Burada yazan insanların çoğunluğu 7-8 gün ve üzeri. Moralinizi bozmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…