Umarım değildir, elimizden geleni yapıyoruz zaten eğer düşürüyor isem demekki en başından belliydi, ne yapsam önüne geçemem... Ben yine de kötüye yormak istemiyorum şu aşamada... Eğer normal bir durumsa stresden dolayı kötü birşey yaşamak istemem. Yarın öğrenince zaten o zaman ağlanacaksa ağlarız, gülünecekse gülerizInşallah kötü bışey değildir kızkardeşım 4çocuk dogurdu hepsınde aylarca kanaması oluyordu maşallah butun çocukları saglıklı korkmayın bız bısuru ılaç alıyoruz onlarında erkısı var güzel düşünün güzel olsun herşey ınşallah
Inşallah gülersınız ben geçen sene gebelık geçırdım pgtlı ıdı embrımuz ama çozuldukten sonra kalıtesı düşmüş dedı doktorum tutmaya bıler tersıde olabılır dedı ve tutmuştu herşey güzel derken kanama oldu dırek pembe gıttım acıle doktorum yonlendırdı baktı kese var beslenme kesede var dedı gonderdı bışey yapmadılar sonrakı hafta çagırdı kese var büyümüştü ama bebek yoktu dedı beklıyelım 1hafta yıne aynı dedı bebek yok boş gebelık dedı anlamadık ondan bende korkarım kanamadan ama ışte kardeşım soyledı annemde oyleymış üstüne görme olurmuş gebelıkte ınşallah sızınde oyledırUmarım değildir, elimizden geleni yapıyoruz zaten eğer düşürüyor isem demekki en başından belliydi, ne yapsam önüne geçemem... Ben yine de kötüye yormak istemiyorum şu aşamada... Eğer normal bir durumsa stresden dolayı kötü birşey yaşamak istemem. Yarın öğrenince zaten o zaman ağlanacaksa ağlarız, gülünecekse güleriz
Dr kabızlık yaşamamam için bana duphalac diye bir şurup verdi çok faydasını gördüm bu dönemde ıkınmamak da gerekiyor çünkü şurupla hemen tuvalete çıkarsınız dr unuza sorun bence bu şurubuKızlar yumurta toplamadan sonra ilaçlar sebebiyle kabızlık yaşadım ben. Transferden sonra da devam etti kabızlık. Bu bebeğin tutunmasına engel olur mu diye çok korkuyorum. Daha dün yaptırdık transferimi ama kabızlık sebebiyle çok korkuyorum
Şimdi baktım bu şekilde olmuşTestte sorun vardır yaptıklarında çıkmış e kanda da çıkmış
Sanmıyorum. Tüp bebek 8 mayısta transfer oldum. 2 tane 5. embriyosuydu. Yanlış mı hesaplıyorum ki.Gebeliginizi yanlis hesapliyor olabilir misiniz? Son adet tarihiniz nedir
Canım var tabi birde yok diyorsunŞimdi baktım bu şekilde olmuş
Ben 35 yaşındayım ilk transfer çift embriyoSelam kızlar, aranızda 35 yaşında olup ilk transferini olan var mı? İlk uygulamada çift embriyo transferi mi oluyo biliyomusunuz?
Ama ilk çıkmadı ya sonradan çıktı belli bi dakikası var mı acaba doğru sonuç için , olmasa bu da çıkmazdı dimi sonuçtaCanım var tabi birde yok diyorsun..bende 3 gündür takip ediyorum
Bak bu benim testlerim ilk gün yapınca bile anladımki hamileyim..en son bu gününAma ilk çıkmadı ya sonradan çıktı belli bi dakikası var mı acaba doğru sonuç için , olmasa bu da çıkmazdı dimi sonuçta
Hemen çıkmıyor zaten bekliyorum ben erken gebelik gibi diğilAma ilk çıkmadı ya sonradan çıktı belli bi dakikası var mı acaba doğru sonuç için , olmasa bu da çıkmazdı dimi sonuçta
Sonradan bu kadar çıkmaz baya koyu sendeİlk 5 dk çıkmadı canım kafamı o karıştırdı benim sonradan çıktı artık çizgi
Hiç endişelenme belirtiler illa olacak diye bişey yok benim bundan önce ki transferimde sıfır belirtim vardı ve pozitifti.şuanda belim ağrıyor,başım dönüyor arada vs yine pozitif . O yüzden strese sokma kendiniArkadaşlar benim yarın adet günüm olarak gözüküyor uygulamaya göre , transferin de 3.gunu , ne karın ağrısı ne goguslerde hassasiyet, ne sivilce hiç bişey yok , yani belim karnım da agirmiyor , ya çok erken tabi ama burda okuduklarim bende olmayınca geriliyorum
Estrofem kullanıyor musunuz?progeston fitil regl olmayı engeller mi? Bugün transferimin 8.günü sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı. Ve bugün regl başlar gibi kan vardı çamaşırımda art arda sildiğimde de hep kan geldi kırmızı renkli. Doktora söyledim yarın beta bakalım dedi. Bence sonuç negatif ama bu kan neden olmuş olabilir? Normal döngüme göre Yarın regl günüm, progestan fitil kullanırken regl olunur mu
Yok bunlar öyle diğil..beta yükseklerde olsa tamam dediğin gibi olurBen erken gebelik gibi düşündüm herhalde ilk 5 dk hemen çıkcak diye
Ama sizin için çok erken daha. Burada yazan insanların çoğunluğu 7-8 gün ve üzeri. Moralinizi bozmayın.Arkadaşlar benim yarın adet günüm olarak gözüküyor uygulamaya göre , transferin de 3.gunu , ne karın ağrısı ne goguslerde hassasiyet, ne sivilce hiç bişey yok , yani belim karnım da agirmiyor , ya çok erken tabi ama burda okuduklarim bende olmayınca geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?