- 9 Kasım 2021
- 196
- 156
- 53
- 34
Kaset testte sıkıntı vardır bence çünkü kanda çıkmış zaten artık.Kızlar 2gün önce kan vermiştim 164 çıkmıştı onun öncesinde erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sonucu öğrendiğim gün kaset test yaptım silik bi şekilde çıktı yine. Bugün tekrar kaset test yaptım tek çizgi çıktı neden olur acaba bilgisi olan var mı
Ama baya bi korktum çok su içtiğim için testte yeteri kadar hormonu algılamadı mı acabaKaset testte sıkıntı vardır bence çünkü kanda çıkmış zaten artık.
Burada bir arkadaşımız vardı kabızlık yaşadı hatta ümidini kesmişti bu kadar zorlanmaya tutmadı kesin diye. Pozitif sonuc aldı oKızlar yumurta toplamadan sonra ilaçlar sebebiyle kabızlık yaşadım ben. Transferden sonra da devam etti kabızlık. Bu bebeğin tutunmasına engel olur mu diye çok korkuyorum. Daha dün yaptırdık transferimi ama kabızlık sebebiyle çok korkuyorum
Bende gidicem yarın doktoraMaç 90dkka canım bellı olmaz sürprızler olabılır sabaha kaç saat var ya benıde doktor çagırdı nakalım hayırlısı dualarım 29lularda ınşallah yarın hepımız çok guzel haberler paylaşırız
Canım belki test bozuktur başka test daha yapKızlar 2gün önce kan vermiştim 164 çıkmıştı onun öncesinde erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sonucu öğrendiğim gün kaset test yaptım silik bi şekilde çıktı yine. Bugün tekrar kaset test yaptım tek çizgi çıktı neden olur acaba bilgisi olan var mı
Yok canim korkma yanıltmaz kan genelde artışta oldu değil mi baktirdin.Ama baya bi korktum çok su içtiğim için testte yeteri kadar hormonu algılamadı mı acaba
Yok 2önce bakıldı Salı günü bakılacak bi dahaYok canim korkma yanıltmaz kan genelde artışta oldu değil mi baktirdin.
3.günse bugün yapmayın zaten yarın çıkar inşallah3. Gün. Yarın 7. Günüm yapıcam galiba
Testte sorun vardır yaptıklarında çıkmış e kanda da çıkmışYok 2önce bakıldı Salı günü bakılacak bi daha
Evet çıktı tekrar baktım teste çok silik çıkmış geneTestte sorun vardır yaptıklarında çıkmış e kanda da çıkmış
Amınnnnn ınşallah canım ya rabbım bızede o guzel duyguyu tatdırsın ınşallahHepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canım kaset testın bozuk kesınKızlar 2gün önce kan vermiştim 164 çıkmıştı onun öncesinde erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sonucu öğrendiğim gün kaset test yaptım silik bi şekilde çıktı yine. Bugün tekrar kaset test yaptım tek çizgi çıktı neden olur acaba bilgisi olan var mı
Geçmiş olsun canım umarim normal bir durumdur yarın görürsünüz keseyi.Kızlar yaklaşık iki saat önce benimde kanamam oldu... Hemde baya fazla... Koyu kırmızı rengi, doktoruma haber verdim. Acile yönlendirdi proluton iğne yaptılar... Çarşamba kese randevum vardı, yarına aldık. Kötü düşünmüyorum, doktorum sık görülen bir durum endişelenme yarın herşeyi anlarız dedi. Çok ciddi bi ağrım yok ama ara ara sızlıyor kasıklarım... Bakalım kaderimizde ne varmış...
Tatlım duphalak şurup var al hemen yarım kapak ıç yeter rahat çıkarsın ben normaldede kabızlık çok yaşardım ılaçlarda çok etkılıyor tabı bugun bende sureklı kabız gıbıydım ıçtım rahatladım bıraz tualetde fazla oturmamak lazm tabı ılk donemlerde çok tehlıkelı ımış hadı hayırlısı ıle pozıtıf olursunuzKızlar yumurta toplamadan sonra ilaçlar sebebiyle kabızlık yaşadım ben. Transferden sonra da devam etti kabızlık. Bu bebeğin tutunmasına engel olur mu diye çok korkuyorum. Daha dün yaptırdık transferimi ama kabızlık sebebiyle çok korkuyorum
Hadı hayırlısı olsun ınşallah sabah gıdecez ınşallah herşey güzeldırBende gidicem yarın doktora
İnşallah öyledir canım değerim düştü diye çok korktumCanım kaset testın bozuk kesın
Inşallah kötü bışey değildir kızkardeşım 4çocuk dogurdu hepsınde aylarca kanaması oluyordu maşallah butun çocukları saglıklı korkmayın bız bısuru ılaç alıyoruz onlarında erkısı var güzel düşünün güzel olsun herşey ınşallahKızlar yaklaşık iki saat önce benimde kanamam oldu... Hemde baya fazla... Koyu kırmızı rengi, doktoruma haber verdim. Acile yönlendirdi proluton iğne yaptılar... Çarşamba kese randevum vardı, yarına aldık. Kötü düşünmüyorum, doktorum sık görülen bir durum endişelenme yarın herşeyi anlarız dedi. Çok ciddi bi ağrım yok ama ara ara sızlıyor kasıklarım... Bakalım kaderimizde ne varmış...
insan neye yorumlayacağını şaşırıyor.bugün bildiğin adet sancısı ağrısı çekiyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?