Anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizO yüzden önermemişlerdir. genetik test yaptırdığınız için.
İnşallah.Anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Tarlusal kullandıgınızda başlanıyor mu transfer asamasıİnşallah.ben daha başlayamadım maalesef. Acayip bi gecikme yaşıyorum Tarlusal kullandım bakalım bi faydası olcak mı
İnşallah yaa tekrar opu filan gözümde büyüyorYok canım gitmez..artık çözüp tekrar donduruyorlar..çok ilerledi bu işler
Ben baştan başlıyorum transfer aşamasında bi sıkıntı oluyor mu onu bilmiyorum. Ama burda okuduğum pcos olanlar söktürücü kullanarak başlıyorlar transfere gene fe emin değilim tabi.Tarlusal kullandıgınızda başlanıyor mu transfer asaması
Eğer azıcık gittiyse bir şey olmaz ama yarısına yakın gittiyse sorun olabilir ama azsa endişe etmeyinKizlaar az once ovitrelle çatlatma iğnesini yaptım. İcinde baya hava vardi bence, izledigim videolarda havasini almaya gerek yok diyorlardi. Her neyse tam dakikasinda yaptim, siringa belli bi hizda enjekte olurken sona yaklastiginda birden hizlandi, ben de hava kismina geldim zannedip aptal gibi cikardim. Sonra bir bastım enjektöre ilaçmış meğer daha, hava değilmiş ve fışk diye boşa gittiyani azdı boşa giden kısım ama gıcık oldum ya, sizce süreci etkiler mi? Benzer bir şey yaşayan ya da duyanınız var
Yok, az bir seydi, ceyreginden az. İnsallah ise yarasinEğer azıcık gittiyse bir şey olmaz ama yarısına yakın gittiyse sorun olabilir ama azsa endişe etmeyin
Bende bu ay transfer olacağım çok heyecanlıyım herkese pozitif haberler diliyorum
Anladım tesekkur ederim cevap verdıgınız ıcınBen baştan başlıyorum transfer aşamasında bi sıkıntı oluyor mu onu bilmiyorum. Ama burda okuduğum pcos olanlar söktürücü kullanarak başlıyorlar transfere gene fe emin değilim tabi.
Aynı canım benim de 8 senelik evliyiz 9 bitecek hiç korunmadık desem yeridir. Ama asla olmadıAy aman ne bileyim ya vallahi şöyle bi ayyy hamileyim yine yaa çok zamansız oldu falan diye bişey gelmedi başıma
Evet ya adet tarihleri sapıyor. Tarlusalı kullandıktan sonra bi kaç gün içinde geliyor.İnşallah.ben daha başlayamadım maalesef. Acayip bi gecikme yaşıyorum Tarlusal kullandım bakalım bi faydası olcak mı
Ay inşallah inanın sanki daha olmayacakmışım gibi yani bana fayda etmedi gibi hissediyorum.Evet ya adet tarihleri sapıyor. Tarlusalı kullandıktan sonra bi kaç gün içinde geliyor.
Ay en sinir olduğum şey budur benim de doktora bi sorun isterseniz ben kesin sorardım.Kizlaar az once ovitrelle çatlatma iğnesini yaptım. İcinde baya hava vardi bence, izledigim videolarda havasini almaya gerek yok diyorlardi. Her neyse tam dakikasinda yaptim, siringa belli bi hizda enjekte olurken sona yaklastiginda birden hizlandi, ben de hava kismina geldim zannedip aptal gibi cikardim. Sonra bir bastım enjektöre ilaçmış meğer daha, hava değilmiş ve fışk diye boşa gittiyani azdı boşa giden kısım ama gıcık oldum ya, sizce süreci etkiler mi? Benzer bir şey yaşayan ya da duyanınız var mı?
Bnm de ilk haftaya denk geliyor sanırm cnmAaa benim de 27 sinde randevum var ve adetin 12. Günü oluyor. Estrofem kullanıyorum. Muhtemelen gittiğim de progestan verecek. Benim 5. Gün embriyosu. Hesaplayınca 4 Mayıs dedi doktor. Hayırlısı olsun belki aynı gün oluruz
Peki bişey sorucam opudan sonra yalancı adet dediklerini oldunuz mu hemen? Ben opudan 5 gün sonra adet olmuştumAy inşallah inanın sanki daha olmayacakmışım gibi yani bana fayda etmedi gibi hissediyorum.
Hayır anlamıyorum da ben ocakta transfer oldum opu kasımda oldum mesela transferdede doğal siklus olarak ilerledi kaç ay oldu naısl bu kadar düzenim bozuldu anlamadım
10 gün sonra olmuştum zaten 10 gün içinde diyorlar onu ben tam 10. Gün olmuştum.Peki bişey sorucam opudan sonra yalancı adet dediklerini oldunuz mu hemen? Ben opudan 5 gün sonra adet olmuştum
Göbekten denildi bize sağ ve sol tarafa göbek deliğinden üç parmak ileriGonalf ve cetrotide nerden yapiyorsunuz kızlar kol mu gobekmi neresi önerildi size
Ben de on gün sonra oldum iikinci adeti beklemeye gerek yok dedi doktor bakalım haftaya transfer olacağım sanirim10 gün sonra olmuştum zaten 10 gün içinde diyorlar onu ben tam 10. Gün olmuştum.
Ben zaten opu olalı 5 ay oldu yani
Transfer olalı da 3 ay geçti
Yani biraz garip bişey yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?