2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar emriyolarımı 4 lü sekılde dondurmuşlardı şimdi çözdürünce 2 si çöpe mi gidecek

Merhaba 28 Nisan cuma kontrolüm var o zaman belli olacak transfer tarihi ama doktorum oncesinde 5 Mayıs'a kadar transfer etmiş oluruz dedi çok heyecanlıyım ilk denemem bir de korku heyecan her duygu var :)
Korku endişe heyecan umut kızgınlık mutluluk hepsi var her türlü duyguyu aynı gün içinde yaşıyorum maşallah

Merhaba 28 Nisan cuma kontrolüm var o zaman belli olacak transfer tarihi ama doktorum oncesinde 5 Mayıs'a kadar transfer etmiş oluruz dedi çok heyecanlıyım ilk denemem bir de korku heyecan her duygu var :)
Hayırlısıyla pozitifle sonuçlanır inşallah

Hayırlı olsun canım..pozitifle sonuçlanır inşallah..vardır bir hayır ki ertelendi, rabbim en güzel zamanda evlatlarımızı kucağımıza versin

Amin canım inşallah, tedavin hayırlı olsun pozitif olsun inşallah

Kızlar bişey sorucam embriyolarınızı pgtye yolladınız mı? Benim ilk tüp bebek denemem eşim azospermiydi yollamadık biz.

Kızlar bişey sorucam embriyolarınızı pgtye yolladınız mı? Benim ilk tüp bebek denemem eşim azospermiydi yollamadık biz.
İlk tüp bebek denemesinde yaşınıza bakıyorlar
ilk olduğu içinde bana da önermemişlerdi.
Birde kalıtsal bi
Rahatsızlık vs varmı oda önemli ona göre göndermenizi
Talep ediyorlar eğer bi sorununuz yoksa göndermenizi istemiyorlar daha ilkten.
3. Negatifte felan sanırım öneriyorlarmış.

Merhabalar yaşım 35 bende ilk denemede iki tane transfer edilmişti ikisi de tuttu ancak 1.si 7.haftada diğeri 8.haftada kalp atışları durdu. Mart ayında kürtaj oldum. Mayıs ayında tekrar başlıyoruz transfer sürecine 5 adet dondurulmuş embriyomuz var inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik oluşur ve devam eder. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Herkese merhaba, ben kasım 2022 tüp bebek 5bc transfer oldum sonra 5. Hafta da boş gebelik olduğu söylenildi düşük yaptım. Şimdi Allah nasip ederse dondurulmuş 1 tüpte çift embriyom var 4aa ve 4ab kalitesinde mayıs da inşallah transfer olacağım. Kadım ayında da kadınlar kulübündeydim şimdi de kendimi burada buldum. Rabbim hepimize sağlıklı haberler versin burası bana uğur getirsin

Amin inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız sağlıklı gebelikler olur

İnşallah bu ay sağlıklı gebelik oluşur Güzel haberlerle dolsun sayfamiz

30 yaşındayım. Eşime genetik test yaptırdık kandan bakıldı herhangi genetik bi rahatsızlık çıkmadı kromozomları da normalmiş. Toplamda 2 embriyomuz var. Mayıs adetimi bekliyorum.

Canım tedavin hayırlı olsun..bu sefer inşallah pozitif olur ve güzel bir gebelik dönemi geçirirsin

30 yaşındayım. Eşime genetik test yaptırdık kandan bakıldı herhangi genetik bi rahatsızlık çıkmadı kromozomları da normalmiş. Toplamda 2 embriyomuz var. Mayıs adetimi bekliyorum.
O yüzden önermemişlerdir. genetik test yaptırdığınız için.

Amin canım inşallah..bu sefer pozitifi görüp güzel bir gebelik olur, rabbim hepimize nasip etsin bu ay güzel bir grup olduk inşallah mayıs geceleri oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…