kaliteleri iyiyse Tekrar donduruyorlar bildiğim kadariylaKızlar emriyolarımı 4 lü sekılde dondurmuşlardı şimdi çözdürünce 2 si çöpe mi gidecek
Ay aman ne bileyim ya vallahi şöyle bi ayyy hamileyim yine yaa çok zamansız oldu falan diye bişey gelmedi başımaBende özeniyorum kızım da tüp bebek neden kendiliğinden olmuyor bizim acaba
Korku endişe heyecan umut kızgınlık mutluluk hepsi var her türlü duyguyu aynı gün içinde yaşıyorum maşallahMerhaba 28 Nisan cuma kontrolüm var o zaman belli olacak transfer tarihi ama doktorum oncesinde 5 Mayıs'a kadar transfer etmiş oluruz dedi çok heyecanlıyım ilk denemem bir de korku heyecan her duygu var :)
Hayırlısıyla pozitifle sonuçlanır inşallahMerhaba 28 Nisan cuma kontrolüm var o zaman belli olacak transfer tarihi ama doktorum oncesinde 5 Mayıs'a kadar transfer etmiş oluruz dedi çok heyecanlıyım ilk denemem bir de korku heyecan her duygu var :)
Hayırlı olsun canım..pozitifle sonuçlanır inşallah..vardır bir hayır ki ertelendi, rabbim en güzel zamanda evlatlarımızı kucağımıza versinHerkese merhaba ben de mayıs ayında başlayacağım buraya da yazmak istedim
Nisan ayında olacaktı benim dondurulmuş embriyo transferi ama yumurtam kendisi çatlamaya başlamış Dr erken yapmam lazım transferi ama izinliyim diğer arkadaşım yapar dedi isterseniz de bu ay es geçebilirizkarar sizin dedi o anın şokuyla artık es geçelim madem dedik
Bu ay tekrar başlayacağız ama iki ay üst üste iğne zararlı mı olur tutma ihtimalini azaltır mı bilmiyorum
Amin canım inşallah, tedavin hayırlı olsun pozitif olsun inşallahMerhaba arkadaşlar. Kısmet olursa bende mayısta transfer olacagım. Ilk transferim 6 ay önce taze embriyoyla olmuştu maalesef negatif sonuçlandı. Bu sefer dondurulmuş embriyo transferi olacagım. Yurt dışındayim burda süreç çok yavaş ilerliyor maalesef.
Inşallah bu sefer pozitifi görürüz kizlar
Yok canım gitmez..artık çözüp tekrar donduruyorlar..çok ilerledi bu işlerKızlar emriyolarımı 4 lü sekılde dondurmuşlardı şimdi çözdürünce 2 si çöpe mi gidecek
İlk tüp bebek denemesinde yaşınıza bakıyorlarKızlar bişey sorucam embriyolarınızı pgtye yolladınız mı? Benim ilk tüp bebek denemem eşim azospermiydi yollamadık biz.
Amin inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız sağlıklı gebelikler olurHerkese merhaba, ben kasım 2022 tüp bebek 5bc transfer oldum sonra 5. Hafta da boş gebelik olduğu söylenildi düşük yaptım. Şimdi Allah nasip ederse dondurulmuş 1 tüpte çift embriyom var 4aa ve 4ab kalitesinde mayıs da inşallah transfer olacağım. Kadım ayında da kadınlar kulübündeydim şimdi de kendimi burada buldum. Rabbim hepimize sağlıklı haberler versin burası bana uğur getirsin
İnşallah bu ay sağlıklı gebelik oluşurMerhabalar yaşım 35 bende ilk denemede iki tane transfer edilmişti ikisi de tuttu ancak 1.si 7.haftada diğeri 8.haftada kalp atışları durdu. Mart ayında kürtaj oldum. Mayıs ayında tekrar başlıyoruz transfer sürecine5 adet dondurulmuş embriyomuz var inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik oluşur ve devam eder. Allah hepimizin yardımcısı olsun
30 yaşındayım. Eşime genetik test yaptırdık kandan bakıldı herhangi genetik bi rahatsızlık çıkmadı kromozomları da normalmiş. Toplamda 2 embriyomuz var. Mayıs adetimi bekliyorum.İlk tüp bebek denemesinde yaşınıza bakıyorlar
ilk olduğu içinde bana da önermemişlerdi.
Birde kalıtsal bi
Rahatsızlık vs varmı oda önemli ona göre göndermenizi
Talep ediyorlar eğer bi sorununuz yoksa göndermenizi istemiyorlar daha ilkten.
3. Negatifte felan sanırım öneriyorlarmış.
Benim de gönderilmediKızlar bişey sorucam embriyolarınızı pgtye yolladınız mı? Benim ilk tüp bebek denemem eşim azospermiydi yollamadık biz.
Canım tedavin hayırlı olsun..bu sefer inşallah pozitif olur ve güzel bir gebelik dönemi geçirirsinMerhabalar yaşım 35 bende ilk denemede iki tane transfer edilmişti ikisi de tuttu ancak 1.si 7.haftada diğeri 8.haftada kalp atışları durdu. Mart ayında kürtaj oldum. Mayıs ayında tekrar başlıyoruz transfer sürecine5 adet dondurulmuş embriyomuz var inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik oluşur ve devam eder. Allah hepimizin yardımcısı olsun
O yüzden önermemişlerdir. genetik test yaptırdığınız için.30 yaşındayım. Eşime genetik test yaptırdık kandan bakıldı herhangi genetik bi rahatsızlık çıkmadı kromozomları da normalmiş. Toplamda 2 embriyomuz var. Mayıs adetimi bekliyorum.
Amin canım inşallah..bu sefer pozitifi görüp güzel bir gebelik olur, rabbim hepimize nasip etsin bu ayHerkese merhaba, ben kasım 2022 tüp bebek 5bc transfer oldum sonra 5. Hafta da boş gebelik olduğu söylenildi düşük yaptım. Şimdi Allah nasip ederse dondurulmuş 1 tüpte çift embriyom var 4aa ve 4ab kalitesinde mayıs da inşallah transfer olacağım. Kadım ayında da kadınlar kulübündeydim şimdi de kendimi burada buldum. Rabbim hepimize sağlıklı haberler versin burası bana uğur getirsin
Amiinnn inşallahAmin inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız sağlıklı gebelikler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?