2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba kızlar ben de dün opu oldum. Doktorum ilk kanamanın ikinci günü gel değerlerine bakalım normalse ilaca başlar sonrasında transfer yaparız demişti. Opudan sonra ortalama bir hafta 10 gün içinde adet olunuyormuş sanırım, bu normal adet düzeni olanlar için değil de genel olan bir şey m? benim normalde şuan adetime 20 gün var çünkü, bir de hafif lekenme oldu bugün o yalancı adet mi oluyor tam anlayamadım

Dışardan yumurtalara müdahale edildiği için vücut onu dışarı attığını sanıyor. O yüzden genel bi
Süre yani
Geciken hiç görmedim opudan sonra zaten normal Adet düzeninden hemen hemen 1 hafta önce oluyorsunuz.

İnşallah bakalım heyecanla bekliyoruz cuma kontrol var her şey yolundaysa transfer olacak

Ay öyleyse iyi ya 20 gün falan çok uzun bir süre gibi geliyordu bana. Artık kendi kendime şu gün adet olsam şu gün transfer olur diye hesap ede ede bi hal oldum

Ay öyleyse iyi ya 20 gün falan çok uzun bir süre gibi geliyordu bana. Artık kendi kendime şu gün adet olsam şu gün transfer olur diye hesap ede ede bi hal oldum
Yani öyle düşünüyorum şimdiki lekelenmeniz de dün ki Opudan olmuş olabilir çünkü neticede yumurtaları toplarken yaklaşık 40 cm bi şırınga tarzı şeyle o işlemi
Yapıyorlar muhtemelen onun sebebiyle olmuştur.

Aynen bence de öyledir hgs çektirdikten sonraki lekelenmeye benziyor. İnşallah hayırla yakın zamanda da adet olur

10 gün sonra olmuştum zaten 10 gün içinde diyorlar onu ben tam 10. Gün olmuştum.
Ben zaten opu olalı 5 ay oldu yani
Transfer olalı da 3 ay geçti
Yani biraz garip bişey yaşıyorum
Her vücut farklı işte bende merak ediyorum adetim gecikecek mi diye inşallah gecikmez peki siz tekrar transferi mi bekliyorsunuz

Slm kizlar. Benim de yarın kontrolüm var. Hafta sonu toplama işlemi yapabiliriz dedi doktorum. Sonrasında transfer. Her ay tek yumurtam oluyodu. Aldığım vitaminler sayesinde bu ay 3 yumurta oluşmuş. Ama bı tanesi güzel buyumus. Yumurta büyütme iğnesinin sonuncusunu bugün yaptım. Yarınki kontrolden sonra çatlatma iğnesi ve toplama. İnşallah çok uğraşmadan pozitifi görürüz hepimiz

İnşallah canim önemli olan bir tane kaliteli yumurta benim bir arkadaşım tek yumurta ile hamile kaldı şu an oğlu var

İnşallah. ben daha başlayamadım maalesef. Acayip bi gecikme yaşıyorum Tarlusal kullandım bakalım bi faydası olcak mı
İlaçların etkisi her insanda farklı tabii ki ama sende uzun sürdü..tarlusal işe yarar merak etme

Son düzenleme:
Kızlar ben opudan 6 gün sonra adet oldum adetin 6. Günü rahim filmi çektirdim ve doktorum sonuçlara göre beklemeye gerek görmedi ve ilk adetten hemen sonra transfer hazırlığı başladı. 10 gün sonra transfer yapıldı bugün transferden sonra 8. Günüm bitmek üzere yarın 9 nasipse test tarihim 29 nisan cumartesi. Dün avuç içi kadar açık pembe leke geldi inşallah yerleşme kanamasidir

Ay hadi İnşallah. İnsan sabirsizlaniyo böyle durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…