- 9 Mayıs 2022
- 3.896
- 3.518
- 63
Hadi ya. Direk yapabiliyorlar mıymış ben de 2. Yi beklemişti. Ama kullandığım ilaçla da alakası vardı tsbiBen de on gün sonra oldum iikinci adeti beklemeye gerek yok dedi doktor bakalım haftaya transfer olacağım sanirim
Evet hormonlara baktı ona göre yapacakHadi ya. Direk yapabiliyorlar mıymış ben de 2. Yi beklemişti. Ama kullandığım ilaçla da alakası vardı tsbi
Dışardan yumurtalara müdahale edildiği için vücut onu dışarı attığını sanıyor. O yüzden genel biMerhaba kızlar ben de dün opu oldum. Doktorum ilk kanamanın ikinci günü gel değerlerine bakalım normalse ilaca başlar sonrasında transfer yaparız demişti. Opudan sonra ortalama bir hafta 10 gün içinde adet olunuyormuş sanırım, bu normal adet düzeni olanlar için değil de genel olan bir şey m? benim normalde şuan adetime 20 gün var çünkü, bir de hafif lekenme oldu bugün o yalancı adet mi oluyor tam anlayamadım
Çok güzel ya hiç beklemedenEvet hormonlara baktı ona göre yapacak
Ay öyleyse iyi ya 20 gün falan çok uzun bir süre gibi geliyordu bana. Artık kendi kendime şu gün adet olsam şu gün transfer olur diye hesap ede ede bi hal oldumDışardan yumurtalara müdahale edildiği için vücut onu dışarı attığını sanıyor. O yüzden genel bi
Süre yani
Geciken hiç görmedim opudan sonra zaten normal Adet düzeninden hemen hemen 1 hafta önce oluyorsunuz.
Yani öyle düşünüyorum şimdiki lekelenmeniz de dün ki Opudan olmuş olabilir çünkü neticede yumurtaları toplarken yaklaşık 40 cm bi şırınga tarzı şeyle o işlemiAy öyleyse iyi ya 20 gün falan çok uzun bir süre gibi geliyordu bana. Artık kendi kendime şu gün adet olsam şu gün transfer olur diye hesap ede ede bi hal oldum
Aynen bence de öyledir hgs çektirdikten sonraki lekelenmeye benziyor. İnşallah hayırla yakın zamanda da adet olurYani öyle düşünüyorum şimdiki lekelenmeniz de dün ki Opudan olmuş olabilir çünkü neticede yumurtaları toplarken yaklaşık 40 cm bi şırınga tarzı şeyle o işlemi
Yapıyorlarmuhtemelen onun sebebiyle olmuştur.
İnşallahAynen bence de öyledir hgs çektirdikten sonraki lekelenmeye benziyor. İnşallah hayırla yakın zamanda da adet olur
Her vücut farklı işte10 gün sonra olmuştum zaten 10 gün içinde diyorlar onu ben tam 10. Gün olmuştum.
Ben zaten opu olalı 5 ay oldu yani
Transfer olalı da 3 ay geçti
Yani biraz garip bişey yaşıyorum
Ben göbekten yapıyorum.Gonalf ve cetrotide nerden yapiyorsunuz kızlar kol mu gobekmi neresi önerildi size
İnşallah canim önemli olan bir tane kaliteli yumurta benim bir arkadaşım tek yumurta ile hamile kaldı şu an oğlu varSlm kizlar. Benim de yarın kontrolüm var. Hafta sonu toplama işlemi yapabiliriz dedi doktorum. Sonrasında transfer. Her ay tek yumurtam oluyodu. Aldığım vitaminler sayesinde bu ay 3 yumurta oluşmuş. Ama bı tanesi güzel buyumus. Yumurta büyütme iğnesinin sonuncusunu bugün yaptım. Yarınki kontrolden sonra çatlatma iğnesi ve toplama. İnşallah çok uğraşmadan pozitifi görürüz hepimiz
Hayırlı olsun, bebeğini kucağına saglıcakla kucağına alırsın inşallahBnm de ilk haftaya denk geliyor sanırm cnm
İlaçların etkisi her insanda farklı tabii ki ama sende uzun sürdü..tarlusal işe yarar merak etmeİnşallah.ben daha başlayamadım maalesef. Acayip bi gecikme yaşıyorum Tarlusal kullandım bakalım bi faydası olcak mı
İnşallah. Gebelige zaten tek yumurta tek sperm yetiyo. Sağlıklı olsun. Altın yumurta olsun.İnşallah canim önemli olan bir tane kaliteli yumurta benim bir arkadaşım tek yumurta ile hamile kaldı şu an oğlu var
Göbekten yaptım hepGonalf ve cetrotide nerden yapiyorsunuz kızlar kol mu gobekmi neresi önerildi size
Ay hadi İnşallah.Kızlar ben opudan 6 gün sonra adet oldum adetin 6. Günü rahim filmi çektirdim ve doktorum sonuçlara göre beklemeye gerek görmedi ve ilk adetten hemen sonra transfer hazırlığı başladı. 10 gün sonra transfer yapıldıbugün transferden sonra 8. Günüm bitmek üzere yarın 9 nasipse test tarihim 29 nisan cumartesi. Dün avuç içi kadar açık pembe leke geldi inşallah yerleşme kanamasidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?