• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ay Allah razı olsun cvbınıza cok mutlu oldum.Evet ilk deneme ve embriyolar durumunda hiç umudumuz yoktu ama son bi tanesi bugüne kadar ulaşmış kalitesi güzel dediler 5aa ve halada bölünmeye devam ediyor dediler çoook meraktayım cok korkuyorum 🙈🤲🏻 Yan yatsam sıkıntı olur mu 🥰
Ay maşallah ben burdayım diyor demek 🥰 olmaz bence ben yatmistim çünkü gece dikkat edin sadece çok üstüne yatmayın yeterli olur oda psikolojik olarak rahat edersiniz.

Kızlaaar selam bugün transfer oldum kadınlar kulübüne göz atarken size denk geldim bana deneyimlerinizden yada öğrendiklerinizden anlatırmısınız?Ne yesem faydası olur sürekli sırt üstümü yatacağız vs.
Umarım isteyen bekleyen herkes = görsün 🤲🏻❤️
Merhabaaa, bende bugün transfer oldum🕊️ inşallah hakkımızda hayırlısı olur ♥️ doktor bana kendimi çok yormadan günlük yaşamıma devam edebileceğimi, aşırı baharatlı ve yağlı gıdalar tüketmememi, uzun yürüyüşler yapmamamı, daha çok protein ve sebze tüketmesi önerdi.. Onun dışında çok önemli birşey olmadığını belirtti... 1 haziranda test yapacağım nasıl geçecek bu bugünler bu heyecanla🌺

Merhabaaa, bende bugün transfer oldum🕊️ inşallah hakkımızda hayırlısı olur ♥️ doktor bana kendimi çok yormadan günlük yaşamıma devam edebileceğimi, aşırı baharatlı ve yağlı gıdalar tüketmememi, uzun yürüyüşler yapmamamı, daha çok protein ve sebze tüketmesi önerdi.. Onun dışında çok önemli birşey olmadığını belirtti... 1 haziranda test yapacağım nasıl geçecek bu bugünler bu heyecanla🌺
Ayyy muhteşem aynı gün olmuşuz 🥰
Bana da aynısını söylediler ama korkuyorum yanlış yatarsam tutunamaz belki korkusu olmuyor degil 🙈 ay inşallah pozitif alırız 🥰

Kızlaaar selam bugün transfer oldum kadınlar kulübüne göz atarken size denk geldim bana deneyimlerinizden yada öğrendiklerinizden anlatırmısınız?Ne yesem faydası olur sürekli sırt üstümü yatacağız vs.
Umarım isteyen bekleyen herkes = görsün 🤲🏻❤️
Normal bir insan için neler sağlıklıysa onları tüketebilirsin sadece idrar söktürücü maydanoz kekik gibi besinleri tüketme.transfer sonrası normal hayatına dön yürüyüş lazım Rahime kan akışı için hareketsiz kalma hayırlı olsun gelsin bebişin 🙏🏻

Ayy inşallah istediğiniz gibi sonuç alırsınız bebişiniz inşallah sizinledir 🤲🏻 Bende bugün transfer oldum ama ne yersem faydası olur nasıl yatsam daha iyi olur hiç bilmiyorum bana da yardımcı olun öğrendiğiniz kadarıyla 🙈🫶🏻
Ben hergun yumurta yiyorum mutlaka avakado yiyorum ve havuç suyu içiyorum çiğ şekilde kuruyemişler ve en önemlisi bol su rutin olarak bu şekilde canım inşallah güzel sonuçlar alırız 🤲😇

Hoşgeldiniz ilk denemeniz sanırım ben kendi deneyimlerimden bahsedeyim size. İlk denemem 2018 de oldu taze transfer olmuştu 3. Gün embriyosu transfer edildi o süreçte sürekli yatmamakla beraber ilk 3 gün yattım sonra ağır ev işi yapmadım rutine döndüm, tuttu o bebeğim
Şimdi 18 Mayıs'ta transfer oldum ve bu süreçte çok yatamadım çünkü kızım var🥰🤗 annem yanımda ilk gün hep yattım vc dışında 3 gün sonunda avmye gittim biraz kafam dağılsın diye dünde işe başladım. Döndüm rutine sürekli yatmak iyi değil zaten diyor doktorlar. Hayırlı olsun tedaviniz.
Peki belirtileriniz olmuş muydu hiç 🥹

Normal bir insan için neler sağlıklıysa onları tüketebilirsin sadece idrar söktürücü maydanoz kekik gibi besinleri tüketme.transfer sonrası normal hayatına dön yürüyüş lazım Rahime kan akışı için hareketsiz kalma
Normal bir insan için neler sağlıklıysa onları tüketebilirsin sadece idrar söktürücü maydanoz kekik gibi besinleri tüketme.transfer sonrası normal hayatına dön yürüyüş lazım Rahime kan akışı için hareketsiz kalma hayırlı olsun gelsin bebişin 🙏🏻

Bilmediğim için kuruyorum işte haklısınız 🫶🏻🥰 söylediklerinizi yapacağım sağolun

Kızlar progestan fitil kullananlar vardı aranızda diye hatırlıyorum afedersiniz sizin de çamaşırınıza minik parçalar geri geldiği oluyor mu?
Evet canım oluyor hatta altıma mı yaptım dıyorum bazen ıslanıyor 20dkka yat dedı bana kalkmadan oyle yapıyorum ama yıne oluyor😊

Ayyy muhteşem aynı gün olmuşuz 🥰
Bana da aynısını söylediler ama korkuyorum yanlış yatarsam tutunamaz belki korkusu olmuyor degil 🙈 ay inşallah pozitif alırız 🥰
İnşallah 🌺 yok yatmayla hiç ilgisi yok hatta transfer sonrası bir saatlik istirahati bile hastalar rahat etsin diye veriyorlarmış yoksa bir etkisi yokmuş, inşallah bebişimiz bizi sever ve tutunur Allahın izniyle ♥️

Benim hcg değerim 3 çıktı malesef gebelik yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin daha fazla aratmadan benim yaşım çok genç 24 yaşındayım herkes yumurtalarımın kalitesinden çok güzel geliştiğinden bahsediyordu bugün bile hala ama ne yzııkkki negatif ve eşimin desteği bugün için hiç olmadı. Olmayacak bişey için 1 aydır çabalayıp duruyoruz dedi çok üzüldüm şimdi eve geldim içimi döke döke ağlamak istiyorum. Doktora tutmama sebebini sordum pek cevaplayabileceğimiz bişey değil dedi. Şuan için adet olmayı bekle ilaçları kes dedi adetten temizlendikten sonra muayene edelim tekrar bi tekrar görüşelim dedi
Çok uzuldum hayırlısı de daha gençsın olur ınşallah kendılıgınden olur belkı umudunu kaybetme🙏🌹

İnşallah 🌺 yok yatmayla hiç ilgisi yok hatta transfer sonrası bir saatlik istirahati bile hastalar rahat etsin diye veriyorlarmış yoksa bir etkisi yokmuş, inşallah bebişimiz bizi sever ve tutunur Allahın izniyle ♥️
Ayyy inşallah ne güzel söylediniz bende sürekli diyorum acaba beni kabul edip tutunacak mı inşallah dediğiniz gibi bizi severler 🥹 sizin kaçıncı gün transfer oldu

Ay kızlar ben böyle acemi işi saçma sorular soruyor olabilirim duphaston kullananız varmı ne için bu biliyormusunuz

O böyleyse ondan destek bekleme benim eşimde hiç bir şeye karışmaz ne destek ne köstek,hep ben uğraşıyorum ama kendime uğraşıyorum 😉sense oyle yap
Ya butun erkekler oyle bence tek başımıza gıtmemız daha saglıklı ama transferde uykusuzdu koşa koşa gıttı benımkı😂şmdıde nasılsın bak uzulme tamammı dıye babalık taslıyo kendınce😂😂

Back