- 15 Ekim 2022
- 2.658
- 2.890
- 63
- 44
Canım benim tabii ki uzüleceksin sonuçta o kadar emek, beklenti ama inan ki çocuğunun doğum günü belli Allah katında, işte o zaman gelince olacak, sana o zamanı bulmak kalıyor yani çaba göstermek..bu bir son değil canım, daha deneyimli olarak yola devam edeceksin..yaşın çok uygun, yumurta kaliten çok iyidir o yüzden embriyoların iyidir senin o kısmına takılma..olmamasının sebebi bilinemez Allah bilir...eşine gelince en azından sana bişey söyledi ben 3 kez negatif sonuç aldım, evde ne besliyorum bilmem..tabii onun içini de Allah bilir ama bizi kesinlikle anlamıyorlar..dünya hormon kullanıyoruz ruhumuzu değiştiriyor hassalaştırıyor ama onlara bişey olduğu yok, anlamıyorlar..maalesef öyleler..rabbim ol dediği zaman olacak canım yoluna devam et sen❤Benim hcg değerim 3 çıktı malesef gebelik yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin daha fazla aratmadan benim yaşım çok genç 24 yaşındayım herkes yumurtalarımın kalitesinden çok güzel geliştiğinden bahsediyordu bugün bile hala ama ne yzııkkki negatif ve eşimin desteği bugün için hiç olmadı. Olmayacak bişey için 1 aydır çabalayıp duruyoruz dedi çok üzüldüm şimdi eve geldim içimi döke döke ağlamak istiyorum. Doktora tutmama sebebini sordum pek cevaplayabileceğimiz bişey değil dedi. Şuan için adet olmayı bekle ilaçları kes dedi adetten temizlendikten sonra muayene edelim tekrar bi tekrar görüşelim dedi