• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benim hcg değerim 3 çıktı malesef gebelik yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin daha fazla aratmadan benim yaşım çok genç 24 yaşındayım herkes yumurtalarımın kalitesinden çok güzel geliştiğinden bahsediyordu bugün bile hala ama ne yzııkkki negatif ve eşimin desteği bugün için hiç olmadı. Olmayacak bişey için 1 aydır çabalayıp duruyoruz dedi çok üzüldüm şimdi eve geldim içimi döke döke ağlamak istiyorum. Doktora tutmama sebebini sordum pek cevaplayabileceğimiz bişey değil dedi. Şuan için adet olmayı bekle ilaçları kes dedi adetten temizlendikten sonra muayene edelim tekrar bi tekrar görüşelim dedi
Canım benim tabii ki uzüleceksin sonuçta o kadar emek, beklenti ama inan ki çocuğunun doğum günü belli Allah katında, işte o zaman gelince olacak, sana o zamanı bulmak kalıyor yani çaba göstermek..bu bir son değil canım, daha deneyimli olarak yola devam edeceksin..yaşın çok uygun, yumurta kaliten çok iyidir o yüzden embriyoların iyidir senin o kısmına takılma..olmamasının sebebi bilinemez Allah bilir...eşine gelince en azından sana bişey söyledi ben 3 kez negatif sonuç aldım, evde ne besliyorum bilmem..tabii onun içini de Allah bilir ama bizi kesinlikle anlamıyorlar..dünya hormon kullanıyoruz ruhumuzu değiştiriyor hassalaştırıyor ama onlara bişey olduğu yok, anlamıyorlar..maalesef öyleler..rabbim ol dediği zaman olacak canım yoluna devam et sen🤲🤲🤲

Haklısınız vallahi değiştirmeye çalışıyorum öyle acayıp muhafazakar biride değildir yani belkide sorun kendisinde olduğu için utanıyor mu diyorum istiyorum evet diyemiyor da olabilir diye düşündüm yediremiyordur kendine her gittiğimizde rahim çok iyi sperm sıkıntısı var denildiği içinde olabilir
Canım iyi yumurta kötü spermi tolere ediyor ama tersi durumunda iş zor..siz iyi durumdasınız..moral bozmak yok kuzum❤

O böyleyse ondan destek bekleme benim eşimde hiç bir şeye karışmaz ne destek ne köstek,hep ben uğraşıyorum ama kendime uğraşıyorum 😉sense oyle yap
Benim eşim köstek oluyor keşke nötr olsaydı..hassasım uğraşma benimle üstüme gelme diyorum bilerek sinir etmeye çalışıyor beni..en son dicem git anana bu dönemde görmeyeyim seni..hayır negatif duygular, stres, moral bozukluğu olumsuz etkiliyor diyorum ama hiiiccc tınlamıyor

Benim eşim köstek oluyor keşke nötr olsaydı..hassasım uğraşma benimle üstüme gelme diyorum bilerek sinir etmeye çalışıyor beni..en son dicem git anana bu dönemde görmeyeyim seni..hayır negatif duygular, stres, moral bozukluğu olumsuz etkiliyor diyorum ama hiiiccc tınlamıyor
Ben kaçıyorum başka odaya 😂

Arkadaslar benim tüp bebekle bir oglum var 4 sene once iğne filan vermemişti doktorum. Şimdiki transferde prolutex ve enox verdi. Bu prolutexi ne zamana kadar kullandırıyor doktorlar bilginiz var mı bir kutusu 500 müş

Arkadaslar benim tüp bebekle bir oglum var 4 sene once iğne filan vermemişti doktorum. Şimdiki transferde prolutex ve enox verdi. Bu prolutexi ne zamana kadar kullandırıyor doktorlar bilginiz var mı bir kutusu 500 müş
Transferin sonucuna göre doktorun bişeyler der canım benim 2.5 yaşında tüp bebekle oğlum var o zaman kalçada progestan iğnesi vermişti.tabi başka doktordu. Şimdi bende prulotex kullanıyorum 2. Kutuya başladım lutinus fitil ve prulotex maddi olarak zorluyor.. Ama sonuca değer mi değer inşallah

Evet hücre sayısına göre sayı kısmı, b ve c olan kısmı ise tutunma ile alakalıydı şuan net hatırlamıyorum mesela ben okuduğumda 2. Harf olan tutunmaydı ve c tutunma ihtimali en düşğkmğş
Üzül ama 2 3 gün üzül daha fazlası olmasın.. Ama asla pes etme yaşında küçük müş.. 3. Deneme tüp bebekle oğluma kavuştum şükürler olsun 10. Yılında kucağıma aldım 38 yaşındayım. Yine denedim.. Maddi manevi gücü. Varsa hiç pes etme. Seni çocuktan üzenleri Altan alma ben çok aldım çok pişmanım neden suratının ortasına patlatmadım diye kendime kızıyorum şimdi.. Üzüyolarsa üzülsünler.. Öptüm seni dondurulmuş un varmış çok güzel..

Bana doktorum proludex değil de proluton veriyor, 3 günde bir kalçadan yapılıyor..biraz ağır bir iğne ve sağlık ocağına gitmek gerekiyor ama hem ucuz hem 3 günde bir..doktorlar proludex i kendiniz uygulayın diye veriyor..eğer yaptirma imkanın varsa doktorunla görüş belki değiştirir ilacı

merhaba herkese bol şans ve dua göndermek istiyorum . Bende sürece başlayacağım ama ilaç kullanımı yumurta toplanması transfer falan toplam süre ne kadar kaç aylık bir ugraş gerektiğini merak ediyorum hastanede sordugumda çok yuvarlak laflar söylendi sizler yaşamışken bilirsiniz cevap veririseniz çok sevinirim
Ben de sürece Mayıs başında karar verdim, reglin 3. Günü 10 Mayısta ilk iğnelere başladım, 18 mayısta yumurta toplama operasyonu oldu ve bugün 3.gün embriyosu taze transfer oldu. Yani işler yolunda giderse benimki 13 gün sürdü. 2 Haziranda gebelik testi yaptırıcam. İlk denemem dua edin benim için ☺️

Merhabalar 🙋🏼‍♀️ Bende 20 mayısta taze transfer oldum tutma ihtimali daha yüksek diye iki embriyo transfer edildii biri 5aa biri 4bb kalan 4 embriyom da donduruldu. 1 haziran test tarihim amaa o tarihe kadar bekleyemeyebilirim 🙈 Öğretmenim bu hafta rapor aldım insallah dönem sonuna kadar da rapor alacağım yerime öğretmen görevlendirdiler. İlk tüp bebek denemem eşimin sperm değerlerinden dolayı direk tüp bebek yaptık insallah pozitifi hepinizle birlikte görürüzz ❤️
Ayy inşallah istediğiniz gibi sonuç alırsınız bebişiniz inşallah sizinledir 🤲🏻 Bende bugün transfer oldum ama ne yersem faydası olur nasıl yatsam daha iyi olur hiç bilmiyorum bana da yardımcı olun öğrendiğiniz kadarıyla 🙈🫶🏻

Ayy inşallah istediğiniz gibi sonuç alırsınız bebişiniz inşallah sizinledir 🤲🏻 Bende bugün transfer oldum ama ne yersem faydası olur nasıl yatsam daha iyi olur hiç bilmiyorum bana da yardımcı olun öğrendiğiniz kadarıyla 🙈🫶🏻
Doktorum protein ve sebze ağırlıklı beslenmemi söyledi bende buna ek olarak burada yazılanlardan okuduğum kadarıyla badem avokado ananas yemeye özen gösteriyorum sabahları yumurta süt domates peynir bir adet meyve bal vs yiyorum pekmez yiyorum kansızlığım olduğu için 🤗 Transfer günümden beri de dinleniyorum ilk gün hep yattım sonraki günler evde dolaşıyorum ama annem geldi o yüzden hiçbir iş yapmıyorum 🙏🏻 Doktora göre hastanede yattığım 2 saat bilimsel olarak yeterliymiş ondan sonra normale dönebilirmişim ama ben yinede tedirginim hareketsiz değilim ama kendimi mi yormuyorum insallah pozitifleri görürüzz canım benim hayırlı olsun sanada 🥰😘

Doktorum protein ve sebze ağırlıklı beslenmemi söyledi bende buna ek olarak burada yazılanlardan okuduğum kadarıyla badem avokado ananas yemeye özen gösteriyorum sabahları yumurta süt domates peynir bir adet meyve bal vs yiyorum pekmez yiyorum kansızlığım olduğu için 🤗 Transfer günümden beri de dinleniyorum ilk gün hep yattım sonraki günler evde dolaşıyorum ama annem geldi o yüzden hiçbir iş yapmıyorum 🙏🏻 Doktora göre hastanede yattığım 2 saat bilimsel olarak yeterliymiş ondan sonra normale dönebilirmişim ama ben yinede tedirginim hareketsiz değilim ama kendimi mi yormuyorum insallah pozitifleri görürüzz canım benim hayırlı olsun sanada 🥰😘
İnşallah çok teşekkür ederim söyeldiklerinizi uygulayacağım 🥰 peki yatma konusunda doktorunuz herhangi birsey söyledimi sürekli sırt üstümü yatacağız 😕

Kızlaaar selam bugün transfer oldum kadınlar kulübüne göz atarken size denk geldim bana deneyimlerinizden yada öğrendiklerinizden anlatırmısınız?Ne yesem faydası olur sürekli sırt üstümü yatacağız vs.
Umarım isteyen bekleyen herkes = görsün 🤲🏻❤️
Hoşgeldiniz ilk denemeniz sanırım ben kendi deneyimlerimden bahsedeyim size. İlk denemem 2018 de oldu taze transfer olmuştu 3. Gün embriyosu transfer edildi o süreçte sürekli yatmamakla beraber ilk 3 gün yattım sonra ağır ev işi yapmadım rutine döndüm, tuttu o bebeğim
Şimdi 18 Mayıs'ta transfer oldum ve bu süreçte çok yatamadım çünkü kızım var🥰🤗 annem yanımda ilk gün hep yattım vc dışında 3 gün sonunda avmye gittim biraz kafam dağılsın diye dünde işe başladım. Döndüm rutine sürekli yatmak iyi değil zaten diyor doktorlar. Hayırlı olsun tedaviniz.

Kızlaaar selam bugün transfer oldum kadınlar kulübüne göz atarken size denk geldim bana deneyimlerinizden yada öğrendiklerinizden anlatırmısınız?Ne yesem faydası olur sürekli sırt üstümü yatacağız vs.
Umarım isteyen bekleyen herkes = görsün 🤲🏻❤️
Yeme içme olayında da ilkinde ananas ve kabak çekirdeği yemiştim ikincide ananas transferden önce yedim kabak çekirdeği ve avakado ağır değil hafif yemekler yedimm. Bol su için bol dua hoopp inşallah olur bebişiniz🤗

Yeme içme olayında da ilkinde ananas ve kabak çekirdeği yemiştim ikincide ananas transferden önce yedim kabak çekirdeği ve avakado ağır değil hafif yemekler yedimm. Bol su için bol dua hoopp inşallah olur bebişiniz🤗
Ay Allah razı olsun cvbınıza cok mutlu oldum.Evet ilk deneme ve embriyolar durumunda hiç umudumuz yoktu ama son bi tanesi bugüne kadar ulaşmış kalitesi güzel dediler 5aa ve halada bölünmeye devam ediyor dediler çoook meraktayım cok korkuyorum 🙈🤲🏻 Yan yatsam sıkıntı olur mu 🥰

Sabah Lekelenmem olmuştu şimdi bakıyorum yok ama alt karnımda ve kasiklarimda sızı şeklinde ağrı var sanki adet olacakmisim gibi hemşire aradı tutunma belirtisi olabilir dedi ilaçlarınızı kullanın test gününde gelirsiniz dedi Biraz içim rahatladı Lekelenme devam etmeyince 🤲
Tutunma dır ınşallah kaçıncı gününüz😔

İnşallah çok teşekkür ederim söyeldiklerinizi uygulayacağım 🥰 peki yatma konusunda doktorunuz herhangi birsey söyledimi sürekli sırt üstümü yatacağız 😕
İstediğiniz gibi yatın hic farketmez.Ben sürekli yüzüstü yatıyorum şu an pozitif.Zaten merkez size söylemiştir kısıtlama yapmanız gerekirse

Back