2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ay maşallah ben burdayım diyor demek olmaz bence ben yatmistim çünkü gece dikkat edin sadece çok üstüne yatmayın yeterli olur oda psikolojik olarak rahat edersiniz.

Merhabaaa, bende bugün transfer oldum inşallah hakkımızda hayırlısı olur doktor bana kendimi çok yormadan günlük yaşamıma devam edebileceğimi, aşırı baharatlı ve yağlı gıdalar tüketmememi, uzun yürüyüşler yapmamamı, daha çok protein ve sebze tüketmesi önerdi.. Onun dışında çok önemli birşey olmadığını belirtti... 1 haziranda test yapacağım nasıl geçecek bu bugünler bu heyecanla

Ayyy muhteşem aynı gün olmuşuz
Bana da aynısını söylediler ama korkuyorum yanlış yatarsam tutunamaz belki korkusu olmuyor degil ay inşallah pozitif alırız

Normal bir insan için neler sağlıklıysa onları tüketebilirsin sadece idrar söktürücü maydanoz kekik gibi besinleri tüketme.transfer sonrası normal hayatına dön yürüyüş lazım Rahime kan akışı için hareketsiz kalma hayırlı olsun gelsin bebişin

Ben hergun yumurta yiyorum mutlaka avakado yiyorum ve havuç suyu içiyorum çiğ şekilde kuruyemişler ve en önemlisi bol su rutin olarak bu şekilde canım inşallah güzel sonuçlar alırız

Peki belirtileriniz olmuş muydu hiç

Bilmediğim için kuruyorum işte haklısınız söylediklerinizi yapacağım sağolun

Kızlar progestan fitil kullananlar vardı aranızda diye hatırlıyorum afedersiniz sizin de çamaşırınıza minik parçalar geri geldiği oluyor mu?
Evet canım oluyor hatta altıma mı yaptım dıyorum bazen ıslanıyor 20dkka yat dedı bana kalkmadan oyle yapıyorum ama yıne oluyor

Ayyy muhteşem aynı gün olmuşuz
Bana da aynısını söylediler ama korkuyorum yanlış yatarsam tutunamaz belki korkusu olmuyor degil ay inşallah pozitif alırız
İnşallah yok yatmayla hiç ilgisi yok hatta transfer sonrası bir saatlik istirahati bile hastalar rahat etsin diye veriyorlarmış yoksa bir etkisi yokmuş, inşallah bebişimiz bizi sever ve tutunur Allahın izniyle

Çok uzuldum hayırlısı de daha gençsın olur ınşallah kendılıgınden olur belkı umudunu kaybetme

İnşallah yok yatmayla hiç ilgisi yok hatta transfer sonrası bir saatlik istirahati bile hastalar rahat etsin diye veriyorlarmış yoksa bir etkisi yokmuş, inşallah bebişimiz bizi sever ve tutunur Allahın izniyle
Ayyy inşallah ne güzel söylediniz bende sürekli diyorum acaba beni kabul edip tutunacak mı inşallah dediğiniz gibi bizi severler sizin kaçıncı gün transfer oldu

Ay kızlar ben böyle acemi işi saçma sorular soruyor olabilirim duphaston kullananız varmı ne için bu biliyormusunuz

O böyleyse ondan destek bekleme benim eşimde hiç bir şeye karışmaz ne destek ne köstek,hep ben uğraşıyorum ama kendime uğraşıyorum sense oyle yap
Ya butun erkekler oyle bence tek başımıza gıtmemız daha saglıklı ama transferde uykusuzdu koşa koşa gıttı benımkışmdıde nasılsın bak uzulme tamammı dıye babalık taslıyo kendınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…