• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Haklısınız vallahi değiştirmeye çalışıyorum öyle acayıp muhafazakar biride değildir yani belkide sorun kendisinde olduğu için utanıyor mu diyorum istiyorum evet diyemiyor da olabilir diye düşündüm yediremiyordur kendine her gittiğimizde rahim çok iyi sperm sıkıntısı var denildiği içinde olabilir
O böyleyse ondan destek bekleme benim eşimde hiç bir şeye karışmaz ne destek ne köstek,hep ben uğraşıyorum ama kendime uğraşıyorum 😉sense oyle yap

Kalite neye göre değişiyor peki mesela hücre sayısına göre falan mı
Evet hücre sayısına göre sayı kısmı, b ve c olan kısmı ise tutunma ile alakalıydı şuan net hatırlamıyorum mesela ben okuduğumda 2. Harf olan tutunmaydı ve c tutunma ihtimali en düşğkmğş

Şimdi bunuda merak eder oldum bugün embrıyoların harf harf sınıflandırılmasını sordum ama bana ısrarla söylemediler bişey. İyi kalitede olduğu söylendi sadece şimdi varsayalım ki en iyi kalitede değiller ve benim transferimde tutunmama sebebi embriyo kalitesiyle alakalıysa morfolojıyle alakalıysa 4 embrıyom da olsa tutunmaya bilir ve negatif sonuç alabilirim sizce yeniden tüp bebek mi mantıklı yoksa orta kalitede olan embrıyo transferi mi
Embriyolsrın kalitesini öğren canım en azından acaba mı demezsin. Kalite morfolojik vs bi yerde boş Allah nasip edecekse her türlü olur sanırım eşin bu düşüncede olduğu için bu şekilde düşünüyor. Ama önce elinden geleni yapacaksın ondan sonra takdiri Allah'a bırakacaksın yani eşinde bunun farkına varmalı. tabii ki her şey duayla ama oturduğumuz yerden dua ederek bir şey olmuyor. Benim eşimin de sperm sayısı düşük O yüzden tüp bebek aşamasına geldik biz erkekler bu durumda duygularını belli edemiyorlar ama bizden daha çok etkilendiklerini düşünüyorum ben. Biz duygularımızı belli edebiliyoruz birbirimizle paylaşıyoruz ama onlar içine atıyorlar. Embriyolarının kalitesini öğrendikten sonra aklına yatarsa dondurulmuş emri yollarla devam edersin canım Allah'ım sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

Aynısını söyledim nede olsa embriyolarım var sana gelde demiycem ihtiyacım yok sana dedim 🥹
30379106-6942-4261-B1B9-01002DE09DEA.jpeg
F0C9F87B-C5AE-4B2E-BA86-0DE3408538E9.jpeg

Aynen kuzum gec tutunma olur çıkmaz idrar testinde boşuna üzersin kendini..inşallah bebeğin seninledir🤲🥰

Şimdi bunuda merak eder oldum bugün embrıyoların harf harf sınıflandırılmasını sordum ama bana ısrarla söylemediler bişey. İyi kalitede olduğu söylendi sadece şimdi varsayalım ki en iyi kalitede değiller ve benim transferimde tutunmama sebebi embriyo kalitesiyle alakalıysa morfolojıyle alakalıysa 4 embrıyom da olsa tutunmaya bilir ve negatif sonuç alabilirim sizce yeniden tüp bebek mi mantıklı yoksa orta kalitede olan embrıyo transferi mi
Yeniden deneme yedekte olanları dene..arkadaşımda çok çok kalitesiz embriyoyla hamile kalmış hatda doktor demişki ben sana yapmak istemiyorum tutmaz kesin demiş..ama bak şimdi MaşAllah oğlu olucak..O kızın yaşı 25 genç olurken sanki daha kolay tutunuyor embriyo..buna emin oldum ben..sende öyle et

Yeniden deneme yedekte olanları dene..arkadaşımda çok çok kalitesiz embriyoyla hamile kalmış hatda doktor demişki ben sana yapmak istemiyorum tutmaz kesin demiş..ama bak şimdi MaşAllah oğlu olucak..O kızın yaşı 25 genç olurken sanki daha kolay tutunuyor embriyo..buna emin oldum ben..sende öyle et
Değil mi öyle evet bende çok ara vermeyi düşünmüyorum sonbahar gibi tekrar deneyeyım inşAllah

Benim hcg değerim 3 çıktı malesef gebelik yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin daha fazla aratmadan benim yaşım çok genç 24 yaşındayım herkes yumurtalarımın kalitesinden çok güzel geliştiğinden bahsediyordu bugün bile hala ama ne yzııkkki negatif ve eşimin desteği bugün için hiç olmadı. Olmayacak bişey için 1 aydır çabalayıp duruyoruz dedi çok üzüldüm şimdi eve geldim içimi döke döke ağlamak istiyorum. Doktora tutmama sebebini sordum pek cevaplayabileceğimiz bişey değil dedi. Şuan için adet olmayı bekle ilaçları kes dedi adetten temizlendikten sonra muayene edelim tekrar bi tekrar görüşelim dedi
Canımsın ağla içini dök at o zehri 🥺 Rabbim en kısa sürede çifter çifter sağlıklı evlatlar nasip etsin sana 🤲🏻

Canımsın ağla içini dök at o zehri 🥺 Rabbim en kısa sürede çifter çifter sağlıklı evlatlar nasip etsin sana 🤲🏻
Amiiinnnnn isteyen herkese inşAllah bu süre zarfında hepinize dua edicem rabbim kucağınızı boş bırakmasın çok masum şeyler istiyoruz Rabbim imtihan etmesin bizi bunlarla

Benim hcg değerim 3 çıktı malesef gebelik yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin daha fazla aratmadan benim yaşım çok genç 24 yaşındayım herkes yumurtalarımın kalitesinden çok güzel geliştiğinden bahsediyordu bugün bile hala ama ne yzııkkki negatif ve eşimin desteği bugün için hiç olmadı. Olmayacak bişey için 1 aydır çabalayıp duruyoruz dedi çok üzüldüm şimdi eve geldim içimi döke döke ağlamak istiyorum. Doktora tutmama sebebini sordum pek cevaplayabileceğimiz bişey değil dedi. Şuan için adet olmayı bekle ilaçları kes dedi adetten temizlendikten sonra muayene edelim tekrar bi tekrar görüşelim dedi
Evet canım üzülme yaşın gerçekten çok genç tekrar yaptırınca olur kendini yıpratma

Kızlar stres yapmayın. Stres her şeyi çok etkiliyor. Hiç bişey bitmedi hala umut var. Sakın o embriyonun kalitesine sayılarına rakamlarına takılmayın. Allah ol derse olur. Her bebeğin vakti zamanı var. Bazen çok bilmek iyi değil biz mesela biz dünyaya geldik embiyo halimiz hangi kalitedeydi bilen var mı yok. Her şeyi çok düşünmek iyi değil

İnşallah kuzum inşallah iki senedir kendi cabalarimla deniyoruz, 3 yumurta takibi tedavisi 1 aşılama oldum bu süreçte gene de yok en son Şubat'ta histeroskopi sonra burda buldum kendimi Allah'ım islerimizi kolaylaştıran yolumuzu açsın bizde anne olalım sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla.

Normalde takilmam ama benden sonra evlenen eltim hemen çocuk yaptı bir yaşına değecek neredeyse inan iyiliğini istiyorum ama çevre baskısı da oluşuyor üzerimde. Bir gün birimi çok fena terslicem kalp kiricam diye çok korkuyorum dua ediyorum sürekli inşallah bu ay ilk denememde kabul olur hepimize ediyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌺🌺🌺
Amiinn canım amin..benim 4.denemem olacak, zamanı gelince verecektir rabbim🤲🤲🤲, bize caba gostermesi düşüyor

Back