Bence hamişsin kuzu biz oraya odaklanalim com şükürDaha önce yaşadığım gebeliğe kıyasla farkettiklerimi yazıyım.rahmimde bir dolgunluk bir hissiyat vardı yani banyoda saçımı yıkarken kolumu yukarı kaldırınca bile birşey gerginlik hissediyordum.ve yürüyüş yaptığımda nefes nefese kalıyorum.Normalde hamileliğin ilk zamanları vücut alışmaya çalıştığı için zorlanıyor o yüzden nefes nefese kalabiliyor.benim kendimde farkettiklerm bunlar.tabi eğer bende hamileysem şuan belki de ilaç göreceğiz
Bence sabretmelisin canım ben bugün idrar yaptım tek çizgiÇok saol hayırlısı gerçekten
Hemşire bana çok kasma kendini yoksa pıhtılaşma olur dedi
O an sormayı unuttum ancak aklıma geldi pıhtılaşma derken ne demek istediki kafama takıldı
Öyle yapayım haklısınız1-2 gün daha sabret
Valla ne demek istemiş bilemedim canım ama pıhtılaşma tarzı şeylerin önüne geçmek için zaten kan sulandırıcı ilaçlar kullanıyoruz sen kafana takma bence düşğndükçe stres oluyor insanÇok saol hayırlısı gerçekten
Hemşire bana çok kasma kendini yoksa pıhtılaşma olur dedi
O an sormayı unuttum ancak aklıma geldi pıhtılaşma derken ne demek istediki kafama takıldı
Bu belirsizlikler bizi mahvediyorBence hamişsin kuzu biz oraya odaklanalim com şükür
Öyle ama sonu güzel olacaksa değerBu belirsizlikler bizi mahvediyor
Kuzu negatif görünce üzülmeyeceksen yap. Eğer üzülürüm diyorsan kafaya takacaksan yapma sabretKızlar benimde 3.gün embriyosu bugün 8.günüm erken gebelik testi yapmalı mıyım varsa çıkar mı yardımmm lütfen
Kesin kafaya takarım canım o yüzden bir şeyleri bilmemek daha iyiKuzu negatif görünce üzülmeyeceksen yap. Eğer üzülürüm diyorsan kafaya takacaksan yapma sabret
Benimde 5. GüKızlar ya ben gideceğim bugün kan vermeye bu merakla dayanamam
evet cıkmaz suan minimum 6. Gün yap lütfenÖyle yapayım haklısınız
Bence de yapma da üzülme boş yere benimle bekle sen de ben mecbur bekliyorumKesin kafaya takarım canım o yüzden bir şeyleri bilmemek daha iyi
Bugün 8.günüm kuzumBenimde 5. Gü
evet cıkmaz suan minimum 6. Gün yap lütfen
Ctesi mi sendeBence de yapma da üzülme boş yere benimle bekle sen de ben mecbur bekliyorum
Yok yaaa daha pazartesi benim kiCtesi mi sende
Sonu güzel olsun yeter kiYok yaaa daha pazartesi benim ki
He yokk benimki hiçbir şey demezzBen de mi sipariş versem acaba ama eşim görürse kızar ya
Amiiin hepimizin inşallah yaSonu güzel olsun yeter ki
Keşkem aynı apartmanda olsaydık el altından alırdım senden gebelik testiHe yokk benimki hiçbir şey demezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?