• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Daha önce yaşadığım gebeliğe kıyasla farkettiklerimi yazıyım.rahmimde bir dolgunluk bir hissiyat vardı yani banyoda saçımı yıkarken kolumu yukarı kaldırınca bile birşey gerginlik hissediyordum.ve yürüyüş yaptığımda nefes nefese kalıyorum.Normalde hamileliğin ilk zamanları vücut alışmaya çalıştığı için zorlanıyor o yüzden nefes nefese kalabiliyor.benim kendimde farkettiklerm bunlar.tabi eğer bende hamileysem şuan belki de ilaç göreceğiz
Bence hamişsin kuzu biz oraya odaklanalim com şükür 🤲🏻

Çok saol hayırlısı gerçekten
Hemşire bana çok kasma kendini yoksa pıhtılaşma olur dedi
O an sormayı unuttum ancak aklıma geldi pıhtılaşma derken ne demek istediki kafama takıldı
Bence sabretmelisin canım ben bugün idrar yaptım tek çizgi 😬 ama üzülmedim haftaya pazartesi kan testi günüm. O yüzden hiç morlaini bozma bence simdiden

Çok saol hayırlısı gerçekten
Hemşire bana çok kasma kendini yoksa pıhtılaşma olur dedi
O an sormayı unuttum ancak aklıma geldi pıhtılaşma derken ne demek istediki kafama takıldı
Valla ne demek istemiş bilemedim canım ama pıhtılaşma tarzı şeylerin önüne geçmek için zaten kan sulandırıcı ilaçlar kullanıyoruz sen kafana takma bence düşğndükçe stres oluyor insan

Kızlar benimde 3.gün embriyosu bugün 8.günüm erken gebelik testi yapmalı mıyım varsa çıkar mı yardımmm lütfen
Kuzu negatif görünce üzülmeyeceksen yap. Eğer üzülürüm diyorsan kafaya takacaksan yapma sabret

Back