2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar progestan fitil kullananlar vardı aranızda diye hatırlıyorum afedersiniz sizin de çamaşırınıza minik parçalar geri geldiği oluyor mu?

Benimde oluyor beyaz leke akıntı oluyor
Transferden sonra kullanmak tuhaf geliyor embriyo ya birşey olucak gibi geliyor
Evet bende fitil kullanmayı hiç sevmiyorummecburen kullanıyoruz tabi yeter ki faydası olsun iğnelerin acısına katlanıyoruz fitil ne ki diyorum bazen ama rahatsız edici gerçekten

Benden bir gün önce olacaksın, birlikte sonuç belicez hayırlısıyla inşallah biz de pozitifi görürüz
İnşallah kuzum inşallah iki senedir kendi cabalarimla deniyoruz, 3 yumurta takibi tedavisi 1 aşılama oldum bu süreçte gene de yok en son Şubat'ta histeroskopi sonra burda buldum kendimi Allah'ım islerimizi kolaylaştıran yolumuzu açsın bizde anne olalım sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla.

Normalde takilmam ama benden sonra evlenen eltim hemen çocuk yaptı bir yaşına değecek neredeyse inan iyiliğini istiyorum ama çevre baskısı da oluşuyor üzerimde. Bir gün birimi çok fena terslicem kalp kiricam diye çok korkuyorum dua ediyorum sürekli inşallah bu ay ilk denememde kabul olur hepimize ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…