- 8 Aralık 2022
- 1.303
- 1.386
- 63
- 31
Muhtemelen bende 29 unda olucam o yüzden sordum tam 5. Gün ne zamana denk geliyor diye inşallah hayırlı kolaylıkla sağlıkla sonuçlanırAmin canım, ben de 30 unda transfer olucam inşallah..rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin
Ama bu belirsizlikle dayanamam tamam şöyle yaparım yarın bir tane gebelik testim var onu yaparım o zamanKuzum 2 günde bir daha iyi takip ediliyor..bazı günler az artıyor bazı günler fazla artıyor beta, günlük olunca belli olmuyor..sen 2 gun sonra ver yine de
Kuzum çıkmasa haklı da çıkmış işte, değer belli..gayet heveslenebilirsinHevesimi kursağımda bıraktı
Ovitrelle yükseltir mi peki bu kadar ? 10. GünüKuzum çıkmasa haklı da çıkmış işte, değer belli..gayet heveslenebilirsin
Tebrikkkkk ederimmmmmm harika haber, Allah kucağına almayı nasip etsinİyi ki varsınız kızlar
Ben siparişş ettim yolda geliyorNeyse yarın devamyav ben test almadan nası duracam napsam ne etsem ay inanıyorum hepimizin yüzü gülecek inşallah
Aynen yarın idrar testi yap daha koyu çıkacaktır, ama kan verme..bakarsın yarın az yükselir beta ama öbür gün tamamlar tam iki kati olur..belli olmuyor çünkü boşuna üzülürsün o yüzden kan 2 günde bir, idrar testi her gün yapAma bu belirsizlikle dayanamam tamam şöyle yaparım yarın bir tane gebelik testim var onu yaparım o zaman
Benden bir gün önce olacaksın, birlikte sonuç belicez hayırlısıylaMuhtemelen bende 29 unda olucam o yüzden sordum tam 5. Gün ne zamana denk geliyor diye inşallah hayırlı kolaylıkla sağlıkla sonuçlanır
Sanmıyorum bende 10 gün önce ovitrelle yapmıştım bugün transferin 3. Günü acaba pozitif etkisi var mı diye erken gebelik yaptım negatif çıktı olsa teste etki ederdi kalmamıştır için rahat olsunBence de öyle ama kız aptal mı ne 30 mayısta yap diyor ,ovitrelle yükseltir mi bu kadar sanmıyorum ama
Hayır yükseltmez yani 10.güne o değerde olması imkansız, sonucu görmeden yazmıştım o yazıyıOvitrelle yükseltir mi peki bu kadar ? 10. Günü
Yaaaa içim rahatladı bence de oldu gibi darısı başınızaHayır yükseltmez yani 10.güne o değerde olması imkansız, sonucu görmeden yazmıştım o yazıyıeski bir tüp bebek hemşiresi olarak söylüyorum: OLDU BU İŞ Allahın izniyle
Yapma test kuzum gününü beklemen en iyisiKızlar benimde 3.gün embriyosu bugün 8.günüm erken gebelik testi yapmalı mıyım varsa çıkar mı yardımmm lütfen
Amin canımm inşallahYaaaa içim rahatladı bence de oldu gibi darısı başınıza
Haklısın moralimi bozmayayım hiçYapma test kuzum gününü beklemen en iyisi
Çok saol hayırlısı gerçektenHayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişineilk üç gün istirahati öneriyorlar canım eğer rapor alabilirsen bence bi süre dinlen evde. Sağlıklı beslenmeye çalış bitki çayları maydonoz nane gibi şeyleri yeme içme, merdiveni yavaş yavaş in çok ağır kaldırma ani hareket etme ve boool bol su tüket
Ben de mi sipariş versem acaba ama eşim görürse kızar yaBen siparişş ettim yolda geliyor
1-2 gün daha sabretHaklısın moralimi bozmayayım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?