2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kuzum 2 günde bir daha iyi takip ediliyor..bazı günler az artıyor bazı günler fazla artıyor beta, günlük olunca belli olmuyor..sen 2 gun sonra ver yine de

Kuzum 2 günde bir daha iyi takip ediliyor..bazı günler az artıyor bazı günler fazla artıyor beta, günlük olunca belli olmuyor..sen 2 gun sonra ver yine de
Ama bu belirsizlikle dayanamam tamam şöyle yaparım yarın bir tane gebelik testim var onu yaparım o zaman

Ama bu belirsizlikle dayanamam tamam şöyle yaparım yarın bir tane gebelik testim var onu yaparım o zaman
Aynen yarın idrar testi yap daha koyu çıkacaktır, ama kan verme..bakarsın yarın az yükselir beta ama öbür gün tamamlar tam iki kati olur..belli olmuyor çünkü boşuna üzülürsün o yüzden kan 2 günde bir, idrar testi her gün yap

Son düzenleme:
Bence de öyle ama kız aptal mı ne 30 mayısta yap diyor ,ovitrelle yükseltir mi bu kadar sanmıyorum ama
Sanmıyorum bende 10 gün önce ovitrelle yapmıştım bugün transferin 3. Günü acaba pozitif etkisi var mı diye erken gebelik yaptım negatif çıktı olsa teste etki ederdi kalmamıştır için rahat olsun

Kızlar benimde 3.gün embriyosu bugün 8.günüm erken gebelik testi yapmalı mıyım varsa çıkar mı yardımmm lütfen

Daha önce yaşadığım gebeliğe kıyasla farkettiklerimi yazıyım.rahmimde bir dolgunluk bir hissiyat vardı yani banyoda saçımı yıkarken kolumu yukarı kaldırınca bile birşey gerginlik hissediyordum.ve yürüyüş yaptığımda nefes nefese kalıyorum.Normalde hamileliğin ilk zamanları vücut alışmaya çalıştığı için zorlanıyor o yüzden nefes nefese kalabiliyor.benim kendimde farkettiklerm bunlar.tabi eğer bende hamileysem şuan belki de ilaç göreceğiz

Çok saol hayırlısı gerçekten
Hemşire bana çok kasma kendini yoksa pıhtılaşma olur dedi
O an sormayı unuttum ancak aklıma geldi pıhtılaşma derken ne demek istediki kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…