• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar ya merkezde ki hemşireye yazdım diyor ki gününüzde yapın daha belli olmaz ki diyor
Evet çok erken aslında çatlatma iğnesi de silik çizgi yapmış olabilir, sonuçta çok erken olduğunu biliyorsun çıkmasa da gününü bekleyip tekrar vereceksin kanını ama inşallah pozitif çıkar da beklemezsin canım 🤲🥰🥰🥰

Kızlar selam, ben hala adet bekliyorum. Adetten 2 hafta sonra falan transfer olcak o yüzden mayısta olma ihtimali kalmadı malesef. Pozitif görenleri tebrik ediyorum, transfer olan veya olacaklar da inşallah pozitifi görür hayırlısıyla. Herkesin gönlündekini versin rabbim🌸

Kızlar selam, ben hala adet bekliyorum. Adetten 2 hafta sonra falan transfer olcak o yüzden mayısta olma ihtimali kalmadı malesef. Pozitif görenleri tebrik ediyorum, transfer olan veya olacaklar da inşallah pozitifi görür hayırlısıyla. Herkesin gönlündekini versin rabbim🌸
Amin canım, ben de 30 unda transfer olucam inşallah..rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin🤲🤲🤲

Back