- 13 Ocak 2021
- 891
- 1.082
- 63
- 33
ÇoğalıyoruzAyyy aynı guuuunnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇoğalıyoruzAyyy aynı guuuunnnn
Yarın dene üzülmeyeceksen cıkmayadabilir neticedeBugün 8.günüm kuzum
3.gün embriyosu geç oluyo ya biraz daha beklemekten başka çare yokYarın dene üzülmeyeceksen cıkmayadabilir neticede
Hayırlı olsunnnbizede nasip olur inşallah güzel haberler almak
Gelmediği olmuyor kiKızlar progestan fitil kullananlar vardı aranızda diye hatırlıyorum afedersiniz sizin de çamaşırınıza minik parçalar geri geldiği oluyor mu?
Yaa eveeet hemde bu süreçte destek olurduk birbirimizeeeKeşkem aynı apartmanda olsaydık el altından alırdım senden gebelik testi
Akıntı oluyo benimKızlar progestan fitil kullananlar vardı aranızda diye hatırlıyorum afedersiniz sizin de çamaşırınıza minik parçalar geri geldiği oluyor mu?
Artık burdan yapıcazYaa eveeet hemde bu süreçte destek olurduk birbirimizeee
Evet öyle tabi, pıhtılaşma deyince korktun bendeValla ne demek istemiş bilemedim canım ama pıhtılaşma tarzı şeylerin önüne geçmek için zaten kan sulandırıcı ilaçlar kullanıyoruz sen kafana takma bence düşğndükçe stres oluyor insan
Benimde oluyor beyaz leke akıntı oluyorAkıntı oluyo benim
Tutunması için önemliBenimde oluyor beyaz leke akıntı oluyor
Transferden sonra kullanmak tuhaf geliyor embriyo ya birşey olucak gibi geliyor
Kız inşallah kiiizzzzÇoğalıyoruz
Yok benim için çok erken zaten daha bugün transfer yapıldı ben pıhtılaşma deyince korktumBence sabretmelisin canım ben bugün idrar yaptım tek çizgi ama üzülmedim haftaya pazartesi kan testi günüm. O yüzden hiç morlaini bozma bence simdiden
Akıntı benimde oluyo su gibi ama beyaz minik parçalarda geliyo bendeAkıntı oluyo benim
Ben fitili atınca yarım saat hiç kalkmıyorumAkıntı benimde oluyo su gibi ama beyaz minik parçalarda geliyo bende
Evet bende fitil kullanmayı hiç sevmiyorummecburen kullanıyoruz tabi yeter ki faydası olsun iğnelerin acısına katlanıyoruz fitil ne ki diyorum bazen ama rahatsız edici gerçektenBenimde oluyor beyaz leke akıntı oluyor
Transferden sonra kullanmak tuhaf geliyor embriyo ya birşey olucak gibi geliyor
Bende kalkmıyorum ama yinede minik parçalar geliyoBen fitili atınca yarım saat hiç kalkmıyorum
Benimde öyletedirgin oluyorum bide acaba faydası oluyor mu diyetest günü yaklaştıkça kafamda deli sorularGelmediği olmuyor ki
İnşallah kuzum inşallah iki senedir kendi cabalarimla deniyoruz, 3 yumurta takibi tedavisi 1 aşılama oldum bu süreçte gene de yok en son Şubat'ta histeroskopi sonra burda buldum kendimi Allah'ım islerimizi kolaylaştıran yolumuzu açsın bizde anne olalım sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla.Benden bir gün önce olacaksın, birlikte sonuç belicez hayırlısıyla inşallah biz de pozitifi görürüz